Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupkowa mama małej zosi

Rozmowy w toku-coś dla niektórych mam pozwalających na wszystko!!!

Polecane posty

Obejrzyjcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do czego może doprowadzić pozwalanie na zbyt wiele.

Smycz powaliła mnie na kolana :D Kiedyś takiego dzieciaka widziałam ,miał ok 3 lata dla mnie straszny widok. Płacz dziecka,śmiech innych dzieci.Eh...

a ten ostatni chlopczyk to ma 3,5 roku???boze,to tyle prawie co moj,a jaki skubany inteligentny,zadziwiaja mnie takie dzieci!

no swietny byl :D słodki cwaniaczek :D:D:D za to ta dziewczyna co ma byc w nastepnym odcinku... aż mi slabo. zniszczyla sobie życie z takim pieprzonym dziadem.. wogóle to dlaczego on w wiezieniu nie siedzi? przeciez to pedofil!

no ,nastepny odcinek zapowiada sie ciekawie,postaram sie obejrzec jak nie zapomne,ale wtedy ktos na kafe napisze zeby ogladac i wlacze tv :-) tak jak dzis:-) a z ta pielucha na noc to ja tez pewnie bede tyle walczyc co ta kobieta.

ja tez :P jakos nie moge sie zebrac zeby wywalic pieluchy i uczyc ja ... co jej zdejme to sika obok nocnika a ja trace cietrpliwosc i zakładam spowrotem

Twoja corka MaMani ma dopiero półtora roczku,to jeszcze pewnie ma czas:-) a ja mowie o moim starszym,od roku juz w pampersie nie chodzi w dzien,a w nocy nadal musi miec. moze teraz jesst ciut lepiej,bo jeszcze ze 2 miesiace temu musialm mu zmieniac w nocy bo przesikiwal:-(

ja planuje juz odstawic calkiem na noc też... tylko tak sobie mysle ze poczekam jeszcze to pól roku (wiem zaraz ktos napisze ze niepowazna jestem) i wtedy kornelek bedzie mial prawie 9 meisiecy i beda sobie razem na nocniku siedziec to bedzie zacheta dla mani i zabawa dla kornelka... widzialam jak byla w zlobku ze jak dzieci siedzialy na nocnikach to ona az piszczala zeby ja tez posadzic... a w domu nie chce...

noo bo tu panuje przekonanie ze roczne dziecko juz powinno wolac ze chce siku i kupe... ale nie wazne. życie życiem a kafeteria kafeterią... :D

a skad,wszedzie czytalam,ze dopiero poltoraroczne dziecko potrafi kontrolowac to ze mu sie chce siku czy kupe,a od tego momentu to jeszcze bardzo dluga droga, sa oczywiscie wyjatki,ale w wiekszosci to jest tak ze mamusie chwala sie ze ich roczne dzieci sikaja na nocnik,a w rzeczywistosci jest tak ze jak mamusia sadza co pol godziny to wtedy dziecku sie udaje(bo jak tu nie trafic sadzajac co pol godziny),a potem tak sie chwali ze jej dziecko sika juz na nocnik. moja siostra (18 lat mlodsza ode mnie)zaczela bardzo wczesnie wolac siku,bo wlasnie kolo roczku,ale to jedyny taki przypadek jaki zaobserwowalam w rodzinie,u znajomych,czy wogole w moim otoczeniu.

szczerze...posadzilam mojego Oliwiera dzis na nocnik,bo wiedzialam ze bedzie robil kupe,jak zawsze rano.....a on sobie wstal z niego i zaczal sie nim bawic....nastepnym razem bede probowac za conajmniej pol roku.