Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość rece opadaja
pisales ze chodzisz do szkoly tak...czyli nie jestes w pelni odpowiedzialny za samego siebie-tzn rodzice Cie utrzymuja! wiec teraz otworz te swoje zacmione galki oczne i zrozum ze jak dostaniesz w pierdol od jej i swoich rodzicow to w koncu zrozumiesz ze nie masz nic do gadania i zajmiesz sie tym malenstwem! jakby Ci sie nie chcialo tylkiem ruszac to by dziecka nie bylo, a skoro nie wiesz skad sie dzieci biora to wlasnie sie dowiedziales! i do cholery nawet tabletki nie daja 100% pewnosci-jak nie wierzysz to zapytaj na forum ginekologicznym albo sie sam do niego wybierz! moze Cie wykastruje zebys sie nie mogl rozmnazac i reszta spoleczenstwa bedzie miec swiety spokoj!

Gość aniad862
Ja to bym na jej miejscu chyba wynajeła kogoś zeby sie toba zajoł jak nalezy, renta po ojcu jest wyższa niż alimenty ....

Gość zlapany niezlapany
ale dlaczego własnie ona miałaby zajsc skoro nikt inny nie zaszedł ?

a skad Ty mozesz wiedziec ktora dziewczyna ze szkoly bierze tabsy? haha no osmieszasz sie. a po drugie widocznie zbyt malo jeszcze takich osob poznales. bo kobiety zachodza w ciaze po takim srodku antykoncepcyjnym... i to Twoja dziewczyna jest poszkodowana w tej sytuacji bo to ona bedzie nosila dziecko pod swoim sercem . to ona bedzie musiala chodzic na badania i znosic wszelkie niedogodnosci w trakcie 9 miesiecy. nie rob z siebie meczennika bo nim nie jestes...

Gość a ty co...
kim ty niby jesteś ?? "najlepsza patria w mieście " :)))) jakby laska chciała kogoś złapać na dziecko to spokojnie znalazłaby kogoś lepszego niz takiego prostaka i prymitywa ... weź daj spokój

juz pisałem, ze nie znam nikogo u nas w szole kto by zaszedl uczciwie jedzac tabsy a ja nawet chcialem jej do nich dolozyc nie jestem zly ani niekulturalny A co Ty ginekolog wszystkich kobiet biorących tabsy?:D skąd Ty wiesz co kto robi i jak się kocha?:D może tamci faceci nie mają problemów natury seksualnej i wiedza kiedy trzeba wyjąć by dziecka nie zrobić... a że Ty masz spóźniony refleks to już Twój problem:D

Gość Mnie tez chciała
pare dni temu gdy wzieła gumke , zazartowalem , ze uzycie materiału bez zgody autora jest karalne, a ona sie rozplakala i opowiedziala co zrobic chciala;/ nie gadam z nia tydzien;/ mogla przeciez wczesniej o tym pogadac

Gość zlapany niezlapany
czy mozna jakos sprawdzic, ze brala te tabletki poprawnie w ciagu ostatnich miesiecy ? sa jakies badania ?

Gość Marika 32
Do autora tego tematu Ja zaszłam w ciąże biorąc tabletki. Brałam regularnie co do godziny i stało się. Nie chciałam nikogo wrobić w dziecko bo już miałam męża i sama byłam w szoku. Jeżeli dla Ciebie wykładnikiem są ludzie ze szkoły to przepraszam ale jesteś idiotą. Mam nadzieję że ten temat to prowokacja bo aż się wierzyc nie chce :/

Gość zlapany niezlapany
da sie to jakos zbadac ?

Gość zlapany niezlapany
bo jest wieksza szansa zajs w ciaze jak sie nie bierze niz jak sie bierze i ta roznica jest proporcjonalnie olbrzymia na jej niekorzysc wiec niech ona mi udowodni ze breala a nie ja jej ze nie brala to chyba logiczne

Gość Marika 32
Nie da się tego zbadać! Przepraszam jeżeli odpowiedź na moje pytanie już się gdzieś pojawiła ale ILE MASZ LAT? Mam nadzieję że wszystko co mówisz i robisz jest spowodowane tym że jesteś w szoku i predzej czy pozniej się opamietasz. Weź pod uwagę że dziewczyna tez musi byc przerazona.

Gość Marika 32
Dalej mam nadzieję że to prowokacja :/

kilka osob juz ci to probowalo wytlumaczyc...biorac tabletki mozna zajsc w ciaze...

Gość zlapany niezlapany
Mam 17 lat, na pewno nie da sie zbadac ?

Gość ekati
wystarczy żeby chociaż jedna tabletka sie nie wchłonęła, np. z powodu problemów z układem pokarmowym (biegunka, wymioty) albo np. brała antybiotyk, i chyba jak sie zje coś z dziurawca to też mogą nie zadziałać... jesteś nieodpowiedzialnym głupkiem, a ona ma strasznego pecha, nie dość że zaliczyła wpadkę to jeszcze z takim zerem mam nadzieję że ma brata albo przyjemniej kolegów którzy skutecznie ci wytłumaczą jak sie traktuje kobietę

Gość ekati
nawet jakby sie okazało ze nie brała tabletek regularnie to i tak będziesz płacić alimenty, a dopuki nie będzie cie na to sta będą płacić twoi rodzice. lepiej szybko ich poinformuj że zostaną dziadkami, bo powinni zacząć odkładać..

Gość borborra
debil z ciebie, wspolczuje tej dziewczynie takie palanta. nawet pigulki zawodza. moja kumpela brala tabsy i wpadla, a dzieciaka nie chciala, wiec przestrzegala zasad. a ty jestes beznadziejnym palantem i dobrze dla tej laksi, ze ciebie juz nie bedzie przy niej

Gość Marika 32
jeżeli masz 17 lat to nie dziwie sie twojej reakcji. Swoimi wypowiedziami udowodniles ze malo wiesz o zyciu. Zbierz sie w sobie i bardzo spokojnie bez złośliwości bez rodziców i bez krzykow porozmawiaj z dziewczyną. Co do Twojego pytania. Niestety nie da się tego zbadać. Jeżeli znajdziesz w sobie w koncu chec aby spotkac sie z dziewczyna dobrym wyjsciem bedzie wspolna wizyta u ginekologa ktory wyjasni ci ze zajcie w ciaze jest mozliwe nawet przy braniu tabletek. Pozdrawiam

nie da sie zbadac. a wiec widzisz - jestes bardzo mlody , ona pewnie tez ma tyle lat. wiec co tu mowisz o jakims naciaganiu na ciaze. W tym wieku ludzie chca chodzic na imprezy a nie bawic sie w mamusie i tatusia.ona miala jeszcze czas na zalozenie rodziny. na 100% to byla wpadka i dzis musicie razem stanac przed tym problemem...

przestan sie uzalac nad soba, wez odpowiedzialnosc za swoje plemniki...i zastanow sie nad tym co ona teraz czuje, zostawiles ja calkiem sama...a jesli na prawde ja kochales to kochasz ja nadal...

Gość Marika 32
LUDZIE Nie napadajcie na chlopaka. Jest mlody i malo wie o zyciu do tego jest w totalnym szoku. Zamiast wypisywac obelgi dajcie dobre rady aby sie uspokoil. Moze jak wyjdzie z szoku to dotrze do niego jakie glupoty wypisywał. Niestety nawet dorosli faceci nie raz popadaja w panike jak sie dowiaduja o ciazy.

Gość sam jesteś sobie winny
zabezpieczenie to domena obojga partnerów mówiła że bierze tabsy, ok, ale gdybyś chciał mogłeś nadal używać gumki, miałbyś większą pewność ale ty wolałeś bez to to większa przyjemność i nie trzeba kasy wydawać no to teraz szykuj kasę na wyprawkę, chciał Ci się dupczyć no to masz

nigdy nie kochales swojej dziewczyny ,teraz jak ona spodziewa sie Waszego dziecka Ty twierdzisz ze jej nie nawidzisz! to chore !!!!! to ze w Twojej szkole nikt nie wpadl nie oznacza ze nie mozna wpasc biorac tabletki !!!! poczytaj wiecej o antykoncepcji ! wtedy sie dowiesz ze biorac tabletki mozna tez zajsc w ciaze !!!!!! znam sporo takich osob ! wiadomo,ze jesli sie bierze tabletki antykoncepcyjne do tego pali sie papierosy lub pije alkohol to dzialanie tabletek jest mniejsze ! Bardzo wspolczuje Twojej kobiecie ze trafila na tak niedojrzalego faceta! Biedna kobieta nosi Wasze dziecko a Ty ja obwiniasz o klamstwo ! ona potrzebuje teraz duzo ciepla i milosci ! Zachowujesz sie jak najwiekszy tchorz! Oboje jestescie odpowiedzialni za ta ciaze !!!!

Gość SanSan
nie wiesz ze biorac regularnie tabsy mozna zajsc w ciaze? wejdz na dzial ciaza, macierzysntwo i dowiesz sie o wiele wiecej jestes w bledzie myslac ze biorac tabletki na 100% nie zajdziezsz w ciaze, nie ma 100% gwarancji w zadnej antykoncepcji

poczytaj gowniarzu o antykoncepcji a nie opieraj sie na statystykach szkolnych !!!!!

poczytaj gowniarzu o antykoncepcji !!!! a nie opieraj sie na szkolnych statystykach !!!!

Gość SanSan
sam pisales ze dziewczyna chora byla wystarczy mala biegunka=nie wchlonieta dobrze tabletka i juz jest brak ciaglosci poza tym duzo lekow tez oslabiaja dzialanie tabletek, nie wiadomo na co chorowala lepiej sie zastanow nad tym co piszesz bo pozniej mozesz bardzo swojego zachowania zalowac :-/