Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwww
ty tak na marginesie to sie niedziwie ze dziewczyna mogła nie wiedziec wszystkiego strasznie długa ta ulotka:) ze kiedys mi sie chciało czytac całosc

Gość zaaazaaa
JA BRALAM PIGULKI I ZASZLAM W TRZECIA CIAZE ALE TY CHYBA NIE ROZUMIESZ ZE NIE MA 100 PROCENTEWOJE METODY? MOGLES PREZERWATYWE ZALOZYC ALE WOLALES DZIEWCZYNIE TAKIE PROBLEMY ZLECIC PALANCIE

ale to co gadasz jest nieodpowiedzialne....i nie czyjes dziecko, tylko TWOJE!!!!!...tosz to jej wnuk :P to przeciez placic bedzie, a ciebie wywali do pracy, moze jak bedziesz pracowal jak wol to nie bedziesz mial takich durnowatych pomyslow...

Gość zuzia lalka nie duża
do autora tematu: A po co sie pieprzys z kims z kim nie wiarzesz przyszlosci??? Nawet tabletka moze zawiesc tak dla twojej wiedzy i powinienes sie z tym liczyc!!!!!!! A dziewczyna jesli faktycznie cie oszukala to jest po prostu idiotka!!!!!!

Gość wwwwwwwwwwwwww
Złapany niezłapany chodzi o to ze tak jak wczesniej sama mogła nie wiedziec ze leki ktore brała mają na to wpływ. a wszyscy cie atakują przez twoja postawe. Chłopie masz 17 lat za rok bedziesz pełnoletni a zachowujesz sie jak 6 letnie dziecko ja nie chciałem nie moja wina i sie nie poczuwam.

Gość idż powiedz mamusi
to nie jest czyjeś dziecko to będzie twoje dziecko i wnuk twoich rodziców... k u r w a m a ć!!!!! nóż sie w kieszeni otwiera. a problemów to ty narobiłeś jej. to ona do końca życia będzie ponosić odpowiedzialność bo ty już umywasz ręce. ty założyłeś spodnie i uważasz że byłeś odpowiedzialny. nawet jeżeli kiedyś tak o sobie myślałeś to nie znaczy że jesteś. będziesz miał dziecko chcesz czy nie... będziesz płacić alimenty chcesz czy nie... będziesz musiał powiedzieć matce i lepiej żebyś to powiedział sam bo jutro jej rodzice o wszystkim i tak powiedzą. chcesz czy nie.

e tam ja stwierdzilam...ze nie czytam przeciez wszystko wiem, bede je podawac lubemu zeby mnie ciaza nie zarazil (swoja droga ciekawe czy by mu cycki urosly...hmmm)

Gość wwwwwwwwwwwwww
to jest TWOJE dziecko i twoja decyzja rodzice pokrzycza pokrzycza i przestana. jak bedziesz miał 20 lat to tez wszystko bedzie mamusia załatwiac?? może ci znajdzie zone?? prosze cie.

Gość idż powiedz mamusi
ej nie obrażaj mojego 6-letniego dziecka. bo on jest bardzo odpowiedzialny. chciał pieska i teraz po nim sprząta kupy i nie mówi że miało być inaczej.

ja mysle ze mu jeszcze tyłek podciera...a chlopak teraz przerazony bo sam to bedzie musial robic komus innemu...

Gość wwwwwwwwwwwwww
ty ja tez nie dam rady tego przeczytac teraz;) za mały druk i zadużo tego:)a mi sie swiatła niechce zapalac;) ehh w sumie z tymi cyckami to ciekawa opcja;) mi niestety nie urosły:( ostatnia nadzieja w ciązy:)

Gość idż powiedz mamusi
pewnie nie będzie musiał... mamusia raz na miesiąc wyśle pieniądze dla dzieciaka i na tym sie skończy. nie potrafiła wychować dziecka. taki syn to porażka.

Gość wwwwwwwwwwwwww
przepraszam przepraszam:) to nie było specjalnie:) prosze łaskawie o wybaczenie:)

Gość zaaazaaa
Dzieciak i tyle, oboje siebie warci a tobie chlopie jesli nie chcesz placic alimentow pozostaje praca na czarno

mnie kopnal ten zaszczyt i podskoczyly o jeden rozmiar:P a propo zlapany niezlapany, twoja dziołcha bedzie miala wieksze cycki...powinienes sie cieszyc...widzisz, plusy ciazy sa...:P

Gość wwwwwwwwwwwwww
doczytałam o skutecznosci:) mniej niż 1 kobieta na 100 zachodzi w ciąże biorąc tabletki ponad 1 rok. poniżej roku średnia to 5%:)

wwwwwwwwww lepiej w ciaze nie zachodz...pamietaj ze faceci sie wtedy odkochuja...

Gość idż powiedz mamusi
no nie, nawet jak nie będzie pracował, to obciążą alimentami dziadków. na miejscu jego matki wysłałabym gówniarza do pracy te 500 zł miesięcznie niech zarobi i sam płaci. chciał seksu to niech za to opowiada.

Gość wwwwwwwwwwwwww
farciara:) Złapany niezłapany podziel się metodą odkochiwania, serio. ciąża taka ma magiczna moc??

Gość wwwwwwwwwwwwww
Mila pisałam wczesniej ze u mnie jest odwrotnie;) bałam sie że to JA zostane złapana na dzidzie;) zresztą u mnie każde moje podejrzenie o dzidzie to jest "ty to kiedy sie wprowadzasz??kiedy bedzie dzidzia i pamiętaj ma być córka:)"

no nie wiem czy taka farciara...chyba wolalabym zeby juz nie rosly:P co za duzo to nie zdrowo:P

Gość wwwwwwwwwwwwww
mowisz?? no niewiem bo ja zadużo to mam gdzie indziej napewno nie w cyckach:)

Gość zaaazaaa
mam nadzieje ze ta jegop laska to nie blondynka, bo pomysli jak on , a moze to nie moje dziecko on sie najbardziej boi reakcji swoich rodzicow bo to gowniarz , matko musze z moimi synami pogadac bo glupota nie zna granic

no wiesz nikt nie jest idealny... a juz na pewno nie zlapany niezlapany...

Gość wwwwwwwwwwwwww
wiesz rozbraja mnie takie podejscie przeciez nie jestesmy tak duzo starsze...i nie łapie:)

Gość wwwwwwwwwwwwww
ty ale patent obmysliłam jak sie zajdzie wciąze bo pękla gumka to mało tego ze alimenty to jeszcze trzeba o odszkodowanie wystapic do tatusia i producenta niech biegli ocenia czy wina fabryczna czy nieudolnosc;)

Gość hmm. .
ale to chore!! chcesz wsadzac bez odpowiedzialnosci!! to moze policzmy ile jest niechcianych ciaz w ciagu roku w jednym wiekszym miescie a wiec miasto 500 tys z tego polowa kobiety - mamy 250 tys z tego polowa w wieku produkcyjnym 125 tys i zalozmy do tego najlepsze metody antykoncepcji czyli tabletki i dobre spirale - zachodzi 1 na 100, czyli 10 na tysiac, czyli 100 na 10 tys- a wiec mamy juz 1250 niechcianych ciaz w roku w jednym duzym miescie- niezla chmara dzieciakow! I takiej statystyki powinni uczyc mlodziez!

Gość Marika 32
Tez się dziwie że w wieku 17 lat ma sie jeszcze takie podejscie do zycia. Chlopcze probowałam Ci grzecznie wytlumaczyc co i jak ale widze ze do Ciebe nie dociera. Ja chyba jednak mialam wiecej oleju w glowie w twoim wieku

osz kurcze a juz tyle razy pekla nam gumka...a ja nie wpadlam na pomysl odszkodownia...

Gość wwwwwwwwwwwwww
hmm za trudne wyliczenia jak dla mnie;) po za tym z tego co sie orientuje to zajscie w ciąze wcale takie proste nie jest;) Jak by sie mogło wydawac trzeba miec farta w niefarcie