Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwww
wiesz główka pracuje;) i sie w ubezpieczeniach pracuje:)

Gość wwwwwwwwwwwwww
ty no ale tak serio serio to naprawde jest duża sztuka;)

Gość wwwwwwwwwwwwww
Złapany wyciągnąłes jakies wnioski z debaty powiedziałes rodzicom??

na bank nie powiedzial....stchorzyl...a i tak sie dowiedza...

Gość wwwwwwwwwwwwww
ojj daj mu szanse;)

Gość idż powiedz mamusi
ciekawe co napisze jutro... będę mil dziecko ale nie z własnej winy, matka każe mi iść do pracy, jak sie z tego wykręcić?

Gość wwwwwwwwwwwwww
heh pewnie tak bedzie... zamiast sie cieszyc robi tragedie to przeciez nie on bedzie musiał zawiesci edukacje i takie tam

hmm...a moze ona mu ukradla plemniki i to juz w ogole nie jego dzielo...zakradla sie w nocy i ciach plemniczka...

Gość idż powiedz mamusi
taaa i jeszcze go zgwałciła, a poza tym brała aspirynę zamiast tabletek...

Gość wwwwwwwwwwwwww
no ty nie podpowiadaj mu bo oskarzy ją o kradzież plemników:)

moze to rzecywiscie byla aspiryna....a on kurde nie dal sie nabrac i wszystkiego sie domyslil...a to spryciarz...;P

Gość idż powiedz mamusi
powinien ja oskarżyć o wykorzystanie jego materiału genetycznego bez jego zgody i wystąpić o odszkodowanie za straty moralne i alimenty z tytułu niezdolności do pracy bo sie zestresował.

Gość wwwwwwwwwwwwww
hehhehe sie usmiałam prawie jak z baloników:)

Jesteś jak dla mnie chujem!!! Bo jak się za seks bierzesz to odpowiedzialność musisz za to ponosić a to, że sie NAWET jeśli cię "wrobiła" to jak to możliwe? Kochałeś ja, pewnie mieliście wspólne plany! Zreszta czemu jest winne to dziecko? Ma odpowiadać za Waszą głupotę?

Gość zlapany niezlapany
nie moge powiedziec matce, probowalem zapytaem co by zrobila gdyby Xbyla w ciazy a ona zaczela sie drzec ze pewnie jest w ciazy skoro o to pytam, ze chyba jestem nienormalny ze dorobilem sie biegajac za tą mala latawica i powiedziolaem ze nie jest w ciazy po prostu o tym z X rozmawialem i zapytalem tak z ciekawosci czy jest tutaj chociaz jedna zyczliwa osoba, ktora powie jak najelpiej cos takiego zalatwic ? a gdybym zarabial jakies pieniadze na boku i dawl na te alimenty to czy sad musi poinformowac o tym rodzicow ? bo jak nie to moze powiedzialbym zeby nie szly do sadu bo bede dobrowolnie placil nie wiem jak najklepiej a i gdzie moge znalezc jakas prace potajemnie ?

Gość wwwwwwwwwwwwww
mam pytanie mieszkasz w duzym miescie??

zlapany czy tam nie zlapany....ja jestem do ciebie bardzo zycliwie nastawiona i rzycze ci powodzenia...w wychowywaniu dziecka....ale to jakie durnoty piszesz powalaja na ziemie...hehe, chcesz miec dziecko tak eby rodzice nie wiedzieli? czytasz w ogole co piszesz? przeciez twoja matka jutro o wszystkim bedzie wiedziala...heh

Gość wwwwwwwwwwwwww
lepiej sam powiedz matce i tak sie dowie zawsze znajdzie sie dobra dusza. nie dasz rady w oczy napisz kartke:) dobre uklady z matka dziecka to podstawa.

Gość idż powiedz mamusi
matka i tak się dowie, po co się chowasz, im szybciej powiesz tym szybciej będziesz miał z głowy. i wiesz co przestań wyszywać swoją dziewczynę jak miałeś na nią ochotę to nie była latawicą tylko ją kochałeś, a teraz. zacznij zachowywać się jak dorosły, zostaniesz ojcem to już najwyższy czas przestać zachowywać się jak rozkapryszony bachor. znajdź pracę jakąś weekendową i powiedz matce że sam zapłacisz za swoje sprawy. może jak zobaczy że potrafisz się zachować to jakoś to przełknie.

Gość ty chyba żartujesz
ty chyba zartujesz... ile ty chcesz jej płacić "potajemnie"?? chcesz zeby sie matka od sąsiadki dowiedziała? czy pójdą do sądu czy nie... to i tak ludia gadac bedą a z dzieckiem nie chcesz kontaktu utrzymywać? to tak zawsze ze rodzice sie wqrzają, ale jak sie urodzi to dziadki jak sie patrzą poza tym jak dla mnie jej nigdy nie kochałeś bo zostawiłeś ją samą ze wszystkim. ze tez nie przyszło ci do głowy ze 17-letnia dziewczyna moze miec inne mażenia niż złapanie jeszcze dziecka na dziecko...

Gość zlapany niezlapany
Ale jakbym sie z nia dogadał, ze bez alimentów bede jej dawal co miesiac np.200 złotych (jakos dorobie) to pzecierz matka nie musi sie dowiedziec. nawet jak bedzie wiedziala ze znalazłem prace to pomysli ze te 200 zł rozchodzi sie na moje własne wydatki

Gość wwwwwwwwwwwwww
Złapany musi do ciebie dotrzec ze zostaniesz tatusiem czy chcesz czy nie. Po 1 zmiana nastawienia do dziewczyny byłes z nia kochałes ją i teraz połączy was dzidzia, nie wiedzisz w niej swojej dziewczyny zauważ przyjaciółkę matke twojego dziecka. pogadaj z nia jakie ona ma plany jak to wszystko widzi. z NIĄ nie z jej matką. ona pewnie tez jest przerazona i to bardziej niz ty, ułóżcie jakis wspolny plan działania. po 2 powiedz rodzicom , może z ojcem pogadaj?

Gość wwwwwwwwwwwwww
a nie wiesz ze zawsze znajdzie sie zyczliwa dusza?? na zebrania twoja mama nie chodzi?? ludzie wiedza i chetnie powiedza;p

Gość zlapany niezlapany
post z 22.22 to podszyw!!!! a poza tym ja jej nie nazywam latawicą tylko moja matka tak powiedziala

Gość idż powiedz mamusi
a ty myślisz że co zrobią jutro jej rodzice.... znajdą twoją matkę i ją uświadomią... a i myślisz, że skończysz na 200 zł. oj dzieciaku... ty lepiej od razu idź do matki i powiedz co i jak, ona tak pewnie już coś podejrzewa.

Gość ty chyba żartujesz
czy ty nie rozumiesz ze to wyjdzie na jaw?poa tym wybacz, ale twa niedoszła "tesciowa" cie wysmieje, tyle to od ciebie wezma przez okres ciąży, a później?

200 zl miesiecznie? zartujesz?!...........laska za tyle kasy bedzie sie z dzieckiem w mleku kapala...