Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaa23

facet wybral nizsza brzydszaa ja czuje sie okropnie

Polecane posty

>> mój były też się przesiadł z "mercedesa" na "malucha Zapamietajcie jedno - facet nigdy nie zmienia samochodu na gorszy!!

Gość frykasik
Wychodzi na to, ze musisz miec paskudne wnetrze, skoro facet mimo twojej urody cie nie chcial:D

to proste :D brzydsza sie na żonę nadaje o wiele lepiej niz ladna :D (jezeli chcial juz zone miec) bo jezeli nie to.... lepiej spelnia potrzeby faceta po prostu :D

Kwiatek... pyt... czemu ladna sie nie nadaje nba zone jakie jest Twoje zdanie na ten temat??

>> widzialam paru takich co wartosciowe dziewczyny zamieniaja na ..."fiaciki Ale w czyjej ocenie ta nowa dziewczyna to fiacik?? Zapytaj sie któregokolwiek faceta, czy zamieniłby dziewczyne ładną na brzydką :o

ja odpowiem bo ladna moze klega poderwac moze znalezc lepszego aha i zapomnialam ze ladne sa glupie i nic nie umieja robic opocz malowania paznokci takie jest myslenie facetow dlatego jest jak jest:O:P ot wsio

"czemu ladna sie nie nadaje nba zone" bo ma mniej szans do zdrady... bo ma mniejsze wymagania niz ladna, bo do ladnej startuja kolesie a innych sie nie zauwaza

jesli facet jest naprawd facetem,to nie ma mowy,ze nawet ta ładna bedzie akurat zdradzala,wszystko lkezy w glowie...

pamietam na wlasne uszy taki tekst "on moze i sobie chodzi podrywac ale zawsze wraca do mnie" to powiedziala niezbyt ladna o swoim przystojnym chlopaku :D (chlopaka widzialem, faktycznie wyryw mogl robic na aparycje, jej nie)

>> bo ladna moze klega poderwac Jeśli biorę kogoś za żonę, to mam 134% pewności, że jak ktoś będzie ją podrywał, to przyjdzie do mnie i mi to powie. A wtedy z podrywaczem porozmawiam ja 😠 Niekoniecznie metodami pokojowymi 🖐️ >> moze znalezc lepszego Ode mnie? Takich nie produkują :classic_cool: >> aha i zapomnialam ze ladne sa glupie i nic nie umieja robic opocz malowania paznokci :o Nawet nie chce mi się komentowac :o

Gość no kwiatek
to musisz miec naprawde kompleksy skoro tak sadzisz. 😴

"jesli facet jest naprawd facetem,to nie ma mowy,ze nawet ta ładna bedzie akurat zdradzala,wszystko lkezy w glowie" Pascal, tu chodzi o _okazje_ do zdrady :D moze i nie bedzie zdradzala ale okazji na pewno ta zwykla bedzie miec duzo mniej

Gość moze miala
modżo :classic_cool:

>> bo ma mniejsze wymagania niz ladna, bo do ladnej startuja kolesie a innych sie nie zauwaza Moja dziewczyna jest bardzo ładna. Kolesie oglądają się za nią na ulicy, próbują podrywać w pracy, itp. Sama mi mówiła, ze takich patałachów spławia grzecznie, ale w myślach ma "nie dla psa kiełbasa" :o Mniejsze wymagania od faceta? Takimi pierdołami może przejmowac się tylko jakiś zakompleksiony frajerek, a nie prawdziwy mężczyzna :classic_cool:🖐️

poza tym ta nie za ladna nie bedzie za bardzo chciala chodzic pokazywac swoja urode w towarzystwie wiec nie musisz sie martwic zbytnio i jej "pilnowac"

niestety ale takie stereotypy panuja w naszymspoleczenstwie przykald kwiatek i jego tok myslenia:O aha i dla mnie facet ktory zostawia dziewczyne ktora mu sie podoba tylko dlatego ze jest ladna i moze go zdradzic bo ma wiecej na to szans to nie facet to kawal tchorzliwego ciula:P ah ulzylo mi:D

Gość czatencja

>> Pascal, tu chodzi o _okazje_ do zdrady Gówno prawda:o Okazje do zdrady? :o To co, jak mam okazje do złodziejstwa to będe kradł, bo jest okazja? :o Albo ktoś jest złodziejem, albo nie i żadna okazja go nie skusi. To samo ze zdradą :)

Gość jesli chodzi o okazje
do zdrady to jesli taka sie nadarzy to obawiam sie, ze to wlasnie ta brzydsza bedzie bardziej sklona do zdrady, gdyz po prostu bedzie chciala sie dowartosciowac wiec kwiatek nie ma co generalizowac i jechac jakmis durnymi stereotypami.

"Moja dziewczyna jest bardzo ładna. Kolesie oglądają się za nią na ulicy, próbują podrywać w pracy" taka tez mialem. nie boisz sie ze ona sie zauroczy jakims przystojniakiem? jak krotko razem jestescie to moze chemia mocno was wiąże ale po jkaimś czasie ona moze sie skusic na odmianę od Ciebie ;)

kwiatek nie wiedzialam ze tylko ladne zdradzaja a brzydkie to chodzace kurwa mac niby co? swiete dobre matki Teresy z aureola nad glowa??????????????????? brzydkie jak noc ale z piekan duszai sercem na dloni :D jak mozna chciec spedzic zycie z kims kto CI sie nie podoba tylko dlatego zeby miec jakas chora pewnosc

Gość kwiatek w tobie jest
naprawde masa kompleksów!!!!!