Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernnii

Dla coraz wiekszego grona kobiet ATRAKCYJNOSC FACETA = JEGO KASA

Polecane posty

Gość ernnii

A oto dowód. Skończyłem dobre studia, staż zagraniczny, pracuje w dobrej firmie. Panny, które nie chciałyby mnie obsikać 7-8 lat temu, dzwonią teraz pytając - co robisz w weekend ? Czy wypiękniałem nagle przez te lata? nie sądze, jestem normalnym, zwykłym facetem :-o A podobno kobiety to nie materialistki ?

Gość ernnii
Tak naprawdę to sprzątam wagony pociągów pospiesznych na bocznicy Dworca kolejowego w Radomiu :(

Gość Dorota z netu
na szczescie nie dla wszystkich kobiet :o

Gość Dorota z netu
a ja wygralem zycie = swieta prawda :P

Po prostu znasz nieodpowiednie kobiety. Akurat kilka takich Ci sie trafilo ktore nie docenily Cie wczesniej i nie probowaly poznac prawdziwego Ciebie. ;] Ale nie wszystkie sa takie :P

Gość a ja myślę tak
nie chodzi o kasę, tylko o karierę, pozycję. kasa nie spadła Ci z nieba, musiałeś się uczyć, pracować, dojść do czegoś, by ją zdobyć. czyli musisz być inteligentny, zaradny, sprytny, obrotny, ambitny itp. a kobiety to lubią, czy to takie dziwne? czy lepiej mieć frajera, który nie potrafi do niczego dojść sam? mógłbyś pisać, że kasa jest najważniejsza dla kobiet, gdybyś wygrał w totka miliony albo gdybyś miał tą kasę od rodziców. a jeśli zarobiłes ją sam, to jak widzisz, za kasą stoi masa innych rzeczy, które pociąga kobiety.

Gość ofer ma
"Akurat kilka takich Ci sie trafilo ktore nie docenily Cie wczesniej i nie probowaly poznac prawdziwego Ciebie. ;]" no dajcie już spokój z tymi bredniami. to normalna rzecz że kobiety podniecają silne samce z mocną pozycją w stadzie. te brednie o osobowości i "prawdziwym tobie" to dobre może dla nastolatek.

i co z tego ze bedzie ruchal jak pozniej zadna go nie bedzie chciala bo wyrobi sobie nie przyzwoita opinie...nie lepiej sobie znalezc jedna fajna dziewczyny i wykorzystywac razem z nia swoje wyksztalcenie i pieniadz i wspolnie dąrzyć do wytyczonego celu

Żadna go nie chciała a teraz on będzie się zadawał tylko z jedną ? Po co ? Teraz powinien wykorzystać i kopnąć w dupe jak jego kopano

Gość kobieta szuka wsparcia
w mężczyźnie i nie dziwcie się, że woli faceta zaradnego od jakiegoś ciecia klepiącego biede za 2000 zł:-o W przyszłości kobieta urodzi, pójdzie na urlop macierzyński i pracowac nie bedzie. I za co zyc ? Nie dziwcie sie ze dziewczyna majaca do wyboru atrakcyjnego zaradnego czy niedorajde zyciowego wybierze pierwszego.

Gość ofer ma
"a jeśli zarobiłes ją sam, to jak widzisz, za kasą stoi masa innych rzeczy, które pociąga kobiety." taaa, tylko że jakoś ta "masa innych rzeczy" zupełnie była ignorowana dopóki nie zdobył wysokiej pozycji. jak sam pisze, te 7-8 lat temu nie był przecież ani głupszy, ani brzydszy niż teraz. tyle że jeszcze nie doczekał się owoców swojego wysiłku. "i co z tego ze bedzie ruchal jak pozniej zadna go nie bedzie chciala bo wyrobi sobie nie przyzwoita opinie..." myślę że jeżeli utrzyma swoją pozycję i majątek to przeszłość, jakakolwiek by ona nie była, zostanie mu wybaczona :D

a jak by miał tą pozycję co ma, te wspaniałe cechy:obrotny, inteligentny, zaradny, bla bla bla... jak z postu a ja myślę tak ale mieszkał z matką a całe zarobione pieniądze, ponad ubranie i dorzucenie do mieszkania, przeznaczał na dofinansowanie dziecięcego hospicjum to dalej byłby taki atrakcyjny? Pewnie nie 🖐️

Ale autor ma rację, nieudolne życiowo kobiety, które marzą o życiu na \"poziomie\", które same sobą niewiele reprezentują.. szukają takich jak On \"kąsków\'... niestety.. takie \"damy\" też ziemia nosi.. leniwe, głupawe, martwiące się tylko tym co na siebie włożyc i jaki kolor tipsów zamówić... im potrzebny jest facet z kasą, bo same pracą nie nie pokalają:P To takie pasożyty...Nie ma się co czarowac...

Gość kobieta szuka wsparcia
2000 to porzadny zarobek ? chyba dla jakiegos ciecia ktory pracuje w biedronce czy innym lidlu:-o Utrzymasz z tego zone i dziecko oraz dom ? Wiesz ile kosztuje gaz, wywoz smieci, zywnosc ( Piotr i Pawel - ekskluzywny sklep nie dla niedorajdow co nie potrafia zarabiac ), kosmetyki, ubrania ?? A nie wspomne o wspolnych wyjsciach, wyjazdach, o autach, paliwie, telefonach komorkowych, abonamencie za platforme cyfrowa ? I 2000 to duzo ? Chyba cos ci na mozg padlo chlopcze :-o

Gość a ja myślę tak
uogólniacie. a ja wygrałem życie -->rozważasz jakieś hipotetyczne przypadki, powiedz mi jaki to ma sens?żeby wytknąć kobietom, ze są takie i siakie? modliszka, czy facet na poziomie zainteresuje się taką dziewczyną, o jakiej piszesz? no zastanów się...

i oczywiście takiej kretynce :D 🖐️ jak ta wyżej musi wszystko zadysponować facet :P Pobudka!!!!! Kobiety przez ostatnie 80 lat wywalczyły sobie równouprawnienie :D a to nie tylko przywileje ale i obowiązki :D choćby praca i utrzymywanie rodziny. To co ty chcesz to się już w cywilizowanym świecie nie wróci :P

Gość lalalalalalalalalallalalallala
2000 zl to tyle co na przezycie miesiaca, wcale to nie jest duza kasa :o

Gość a ja myślę tak
a ja wygrałem życie, chyba zapomniałeś, że to kobiety rodzą dzieci i w związku z tym nie zawsze są w stanie pracować.

"rozważasz jakieś hipotetyczne przypadki, powiedz mi jaki to ma sens?żeby wytknąć kobietom, ze są takie i siakie?" to tak samo przekoloryzowany przypadek jak ta na górze o nieudacznikach za 2000 zł :D przecież tyle albo i mniej to zarabia 60% polaków i jakoś żyją i są w zwiazkach :P

Gość ofer ma
"przecież tyle albo i mniej to zarabia 60% polaków i jakoś żyją i są w zwiazkach" co nie zmienia faktu że większość kobiet marzy o "normalnym" facecie, czyli takim któy zarabia z 10 razy tyle.

"chyba zapomniałeś, że to kobiety rodzą dzieci i w związku z tym nie zawsze są w stanie pracować." no to trzeba wpierw odłożyć żeby móc się rozmnażać :O Żyjesz rok z oszczędności, opiekunka i do roboty. Jak sięchce to da siezrobić :P

Gość ofer ma
"KOBIETY TO K**WY " tomeczku, xxyyxx cię zaraził czy jak? niedawno twierdziłeś że się będą o ciebie wkrótce zabijały a teraz takie teksty?