pomponiara 0 Napisano Styczeń 6, 2009 wrazenia super, wszystko w porzadku, myslalam o troszke wiekszych ale on powiedzial ze te beda najlepsze bo wieksze beda bardzo nienaturalne, ja waze 56, wzrost 169, pod biustem 70 a w biuscie 80 noi powiedzial ze mam waska klatke piersiowa, zostaje przy kasprzyku, wzbudzil moje zaufanie i mysle ze bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja.25. 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Kurde gratuluję odwagi. U mnie to zawsze kończy się tylko na mówieniu \"a chciałabym to, a chciałabym tamto\", ale... Takie zdjęcia zniechęcają mnie całkowicie:) Jestem po ciąży a wygląda o niebo lepiej. Ona ma skutki liposukcji:o http://gwiazdy.pinger.pl/m/842979/wszystko-o-tarze-reid... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desperados1 0 Napisano Styczeń 7, 2009 miamorek ja powiedziąłm, że wykarmiłam 3 dzieci (jedno skończyłam w listopadzie)a on na to, że proponuje pod gruczoł, bo po karmieniu może wystąpic własnie ta przypadłość drugiej piersi. Specjalistą nie jestem, ale mysle, że coś w tym jest.... a może dlatego, że właśnie miaąłś pokarm masz pod mięsień???hmmm zaraz pogrzebie na innych forach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gg12 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Uświadomcie mnie od ilu zaczyna sie waska a od ilu szeroka klatka piersiowa? Czy u Kasprzyka można usunąć znamiona? na jego stronie nie ma żadnej wzmianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja 30 marzec 2009 Napisano Styczeń 7, 2009 Samanta ile kosztuje op. powiększenia piersi u dr.Bromy?zapamietałam ze u niego masz termin dobrze kojarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniura. Napisano Styczeń 7, 2009 JAK WIDAC WSZYSCY SAMANTE TRAKTUJA JAK BOGA DZIEWCZYNY ZACZNIJCIE PYTAC LEKARZA .CO ONA WIE TYLE CO WY.NIE MIALYSCIE NIE WIECIE I ONA TEZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja 30 marzec 2009 Napisano Styczeń 7, 2009 moniura- Zapytałam Samante bo w innym temacie pisała ze robi u Bromy. ja ma op. u innego kekarza i byłam ciekawa jaka jest róznica cenowa. Nie widze w tym nic złego w końcu do tego jest forum zeby wymieniać się info itp... Nie rozumiem twojego wzburzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Moniura jstes bardzo spieta jak barani interes, rozluznij sie albo masz jakies kompleksy, wyluzuj, przeciez to jest luzna wymiana zdan, co kto wie, co wyczytal lub co slyszal dzieli sie tym, czy to cos zlego????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniura. Napisano Styczeń 7, 2009 poczytaj wstecz to moze zrozumies ona wie wszystko najlepiej przewodniczy temu forum.tez sie kiedys takiej posluchalam i mam za swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mici Napisano Styczeń 7, 2009 Robi sie ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Moniura każda z nas ma swój rozum i to że któraś coś nam doradza czy podpowiada to nie znaczy że musimy tak zrobić każda z nas sama podejmuje decyzje,a to że można sobie popisać czy wymienić fotkami do niczego nas nie zobowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja 30 marzec 2009 Napisano Styczeń 7, 2009 moniura kazdy z nas ma własny rozum a forum jest po to by wymieniać poglady przeciez nikt nie pyta samante jakiego wybrać lekarza i zaraz leci zrobic to co Ona powie.A samamanta z tego co zauwazyłam ma spore pojecie o temacie który nas interesuje wiec nie robi tu niczego złego wypowiadając swoje zdanie i my chyba tez nie? Ja generalnie pierwszy raz udzielam sie w tym temacie i juz mi się oberwało hihi a po prostu spytałam z czystej ciekawości o cene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cennik Napisano Styczeń 7, 2009 nie wiem dlaczego nie wymieniacie cen czy to zabronione na forum.Pisałam już na wcześniejszych forach o moim zabiegu. Ja u Kalecińskiego zapłaciłam 12tysiecy, wiem ze inni liczą sobie więcej. wybrałam tą tańszaą opcję ale nie żałuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Styczeń 7, 2009 mnie na wczorajszej konsultacji kasprzyk podliczyl 11 tys., bylam bardzo zaskoczona bo spodziewalam sie ok 15 tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja 30 marzec 2009 Napisano Styczeń 7, 2009 a ja wiem ze zapłace ok 8000 +1000 juz zapłaciłam za termin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mici Napisano Styczeń 7, 2009 ja tez zaplacilam 8 tys, w katowicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Mam miec implanty Mentor ale zastanawiam się czy McGhan nie były by lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helusiaczek Napisano Styczeń 7, 2009 a ja 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubila Napisano Styczeń 7, 2009 moniura przepraszam a co widzisz złego w tym, że my tu czasem prosimy o radę i jak któraś zna odpowiedź to się z nami dzieli wiadomościami?Przecież po to są takie fora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja 30 marzec 2009 Napisano Styczeń 7, 2009 Ja robie piersi u Brzuchanskiego i konsultacje bede miala w dniu op. wchodzac na to forum mam nadzieje dowiedziec sie czegos tzn.. wszystkiego. hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helusiaczek Napisano Styczeń 7, 2009 Ja u Kalecińskiego też miałam konsultacje w dniu op. I implanty mentor. jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja 30 marzec 2009 Napisano Styczeń 7, 2009 ja tez chce mentor i okragłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desperados1 0 Napisano Styczeń 7, 2009 u dr Brzuchanskiego koszt jest około 8 tys plus badania na miejscu, czyli wliczone w koszta. Do tego zrobie na swój koszt tylko USG piersi i WZW :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Ja zabieg mam już za 8dni będe płacić 8500tyś w klinice spęde 2doby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Styczeń 7, 2009 spędze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja 30 marzec 2009 Napisano Styczeń 7, 2009 desperados a skad jestes? jja jestem z Warszawy i zastanawiam się jaki tam jest dojazd zamierzam jechac pociagiem tylko jeszcze nie wiem jak dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprited away Napisano Styczeń 7, 2009 to gdzie tak tanio biorą. I dlaczego 2 dni w klinice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desperados1 0 Napisano Styczeń 7, 2009 jetem z okolic Bielska, więc mam do doktorka mały kawałek drogi, jakąś 1 godz :) no i nie wiem jak tam dojechac pociągiem...hmmm może do Cieszyna a potem na strone Czeską i dojazt jest chyba autobusem :) trudno mi powiedzieć, bo jechałam z mężem autem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desperados1 0 Napisano Styczeń 7, 2009 dojazd :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach