pomponiara 0 Napisano Luty 14, 2009 aniula mam fotki tylko ze w staniku, bo narazie nie moge go zdejmowac :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 14, 2009 Chętnie zobacze,jak to nie problem dla Ciebie,a napisz kochana jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violesia72 Napisano Luty 14, 2009 Przeczytałam forum i chyba na to wyglada, że żadna z dziewczyn nie robiła u niego piersi. Ale do dr Zukowskiej nie pójde. A ty anula28 u kogo robisz, albo komu zamierzasz zaufać- na jedno wychodzi :-) Bo zwariuje jak ich nie powiększe, kolezanka ze mnie się śmieje że ze szkłem powiększającym na szyji powinnam chodzić! Nie chciałabym też jeździć gdzieś daleko ze względu na potencjalny ból po operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 14, 2009 Violesia ja jestem już miesiąc po robiłam u dr Kubasika w poznaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 14, 2009 aniula wyslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 14, 2009 czuje sie dobrze, wszystko robie w domu oczywiscie z umiarem, tylko nie podnosze dziecka noi ciezkich rzeczy, myslalam ze bedzie gorzej, a co do bolu po operacji ze mna lezala dziewczyna ktora po operacji wracala do domu 600 km pociagiem, takze lepiej pojechac dalej ale oddac sie w rece kogos kto naprawde zna sie na tym co robi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 14, 2009 Dostałam fotki,jeszce zabardzo nie widać ,ale wydają się spore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Luty 14, 2009 Pomponiara napisz prosze ile masz wzrostu i ile wazysz ,ja bede miala troszke mniejsze ,ale ciagle mysle,ze beda male ,tez chcialabym byc juz po :) Miracle25 w piatek mialam szczepienie,wieczorem wysaczylam troche \"babelkow\"tzw.znieczulenie alkoholowe;)( pytalam dr.nie ma przeciwskazan -w granicach zdrowego rozsadku,mozna takze brac tabl.przeciwbolowe lub robic chlodne oklady)i ramie nie bolalo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 14, 2009 janess waze 55kg i mam 169cm, pod biustem 70cm, przed operacja w biuscie mialam 80 a teraz mam 91cm, tez balam sie ze te moje 300cc wyjda male, ale wyszly naprawde duze (jak dla mnie), wyszlo ladne D, sa sliczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 14, 2009 ze mna w pokoju byla dziewczyna miala wlozone 250 i 270 Mc Ghany anatomiczne i wyszlo jej duze C, takze tez byla zaskoczona bo myslala ze beda mniejsze, akurat jak zejdzie opuchlizna beda super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violesia72 Napisano Luty 14, 2009 Aniula28 a dałabyś namiar na strone internetowa tego dr? Jesteś zadowolona z efektów? Przed przeczytaniem forum myślałam, że chce mieć takie normale B, ale po waszych wypowiedziach zaczynam się zastanawiać czy C nie byłoby lepsze hm... Mam 158 cm, waże 46-48 kg, pod biustem 72, obwód biustu 81. Jakie wkładki wybrać aby nie wygladać przesadziście? A jeszcze jedno- ile czeka się na konsultacje u dr Kubasika, a potem na operację i jak długo trzymają w szpitalu/klinice po operacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 14, 2009 Konsultacje są u dr,w każdy piątek chyba od 17:00,na operacje nie czeka się długo jakieś 2-3 miesiące.W klinice leży się 2doby,osobiście jestem bardzo zadowolona z efektu, opieki i z kliniki.Ja mam 400ml przed 75B teraz mam 75D E,ale uwierz mi że naprawde nie su wielkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ISABELLA_EVA Napisano Luty 14, 2009 POMPONIARA moglabys mi tez wyslac fotki bo ciekawa jestem :) ? masz moze zdjecia przed? wyslij prosze :) niewiadoma@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ISABELLA_EVA Napisano Luty 14, 2009 ANIULA28 TO JA WIDZE ZE JESTESMY TYCH SAMYCH GABARETOW. ja mam 450 wsadzone i wyjsciowe mialam B. teraz to pojecia nie mam co mam za rozmiar bo jestem w plastrach i tym staniku. Masz tez moze fotki jakies? wyslalabys mi? niewiadoma@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 14, 2009 Violesia ja niedawno byłam u dr.Pisery na konsultacji i powiem szczerze ,że nie wyszłam przekonana ja też jestem z Łodzi. Jeszcze się nie zdecydowałam na konkretnego lekarza ciągle szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Luty 15, 2009 violesia72,masz dokladnie takie same wymiary jak ja w obw.i pod biustem, mi dr.dobral 250g po prosbie skoczylo do 290g,ja mam jednak obawy,ze beda za male i bede niezadowolona,chcialabym pelne C.Jestem ciekawa jaki impl.dobierze Tobie droktorek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonia26 Napisano Luty 15, 2009 witam Drogie panie mam straszny problem iplant sie odgniata u mnie a to nawet nie wyglada na odgniecienie tylko na obracanie jego tak jakby nie byl do niczego przyrosniety. Czy lekarze ktorzy was operowali zwracali uwage na skutki uboczne. Czy mowili ile po zabiegu nie spac na boku. Prosze o rade bo ja juz jestem zalamana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 15, 2009 przy wyborze implantow moj doktorek powiedzial ze jezeli wybiore anatomiczne musze liczyc sie z tym ze mogo sie obrucic, a na boku nie mozna spac minimum miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 15, 2009 isabella wyslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violesia72 Napisano Luty 15, 2009 Anula28 dzięki za odp-zaczynam się zastanawiać nad Poznaniem, w którym mieszka moja badzo dobra koleżank, ale jeszcze nie zrezygnowałam z Łodzi. GOSIUNIA26 napisałam do Ciebie na priva w sprawie dr Pisery. Ale jestem pewna, że ktoś juz w kafeterii o nim pisał i to dobrze, ale nie mogę odnaleźć tego wpisu. Mi się u niego w klinice nie podoba, to że każdy moze wejsć na salę operacyjną. Podczas zabiegu mojej mamy na salę wlazł sobie (bez obuwia ochronnego !) portier. A wszędzie zakazy porozwieszane, ale najwyraźniej nie dotycza każdego. :-( No chciałabym i boje się, ale z drugiej strony nigdzie nie dają gswarancji, że się operacja powiedzie. Zajrzyj na pocztę! Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violesia72 Napisano Luty 15, 2009 Janess, rozmawiała z doktorem tak niezobowiązujaco (mama miała zabieg u niego) i z tego co wywnioskowałam, to chyba nie jest zwolennikiem dużych piersi, więc pewnie zaproponuje mało. Powiedział mi też, ze pacjentki wracają do niego ponownie, aby powiększyć - czasami do monstrualnych rozmiarów. Nie wiem nawet nawet jakich wkladek używa, powiedział mi tylko że sa żelowe i że producent daje dożywotnią gwarancję. Ale Gosiunia26 pewnie wie, bo była na konsultacji. A ty jakiej firmy bedziesz miała wkładki? Bo z tego co się zorientowałam, to ich wielkość zalezy tez od producenta. A u kogo robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonia26 Napisano Luty 15, 2009 dzieki za odpowiedz pomponiara, czy Ty w najblizszym czasie widzisz sie z Twoim lekarzem, jezeli tak mialabym prosbe czy mozesz sie zapytac czy jak implant sie obraca to on wraca po kilku minutach do poprzedniego ksztaltu czy jezeli sie obraca to piers zostaje zdeformowana dziekuje ci bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violesia Napisano Luty 15, 2009 aniula28 obejrzałam strone intenetową Kliniki Bileckiego i dr Kubasika też przy okazji :-) Aniula ale cennika nie znalazlam napisz mi prosze ile kosztuje operacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 15, 2009 Violesia czytałam troche na forum Beauty o Piserze i Żukowskiej nie mają zbyt dobrych opini.Na Żukowską skarżą się dziewczyny że źle zszywa i zostawia brzydkie szpecące blizny. Widziałam wiele zdjęć jej pracy i naprawde nie były fajne. Więc lepiej poszukaj lekarza gdzieś dalej niż iść do lekarza któremu raz się udaje ,a 10nie. Ja też jechałam 300km ,bo mieszkam w szczecinie ,a zabieg miałam w poznaniu.Za zabieg zapłaciłam 8500tyś w tym 2 doby w klinice ,wszystkie kontrole i konsultacja bezpłatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 15, 2009 Izabela wysłałam Ci fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poczatkujaca9999 Napisano Luty 15, 2009 dziewczyny z Łodzi jak podejmiecie decyzje czyŁÓdz czy jednak Poznan to napiszcie ewent.w Łodzi jak klinike wbralyscie ja tez jestem z łodzi:)i sama nie moge sie zdecydowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Luty 15, 2009 Mieszkam na stale w Niemczech,tu na miejscu 28km od domku jest znana klinika,ale nie znam opinii o lek.i nie mam kogo spytac,a wsrod znajomych robic tego nie bede z wiadomych przyczyn:)Znam za to cene ok.10000euro tj.ok.40000zl-nie wiem jaki jest stosunek cen do jakosci zabiegu .Op.mam w marcu ,mam tylko 14 dni urlopu,aby miec super piersi w cenie do zaplacenia ,w dobrej klinice i u dr.ktory zna sie na rzeczy bede jechac ponad 1400km + powrot 1400km.Mam nadzieje ,ze bede zadowolona;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violesia Napisano Luty 15, 2009 Janess to trochę bedziesz jechać! :-) A ja tu się zastanawiam czy do Wrocka skoczyć czy nach Poznan jechać :-) Aniula a wysłałabyś mi tez efekt pracy dr Kubasika (violesia@gazeta.pl)? Naczytałam sie o nim, dr Niemkiewiczu i o dr Węgrzynie. Najbardziej podobają mi się piersi Niemkiewicza, ale on ma tez najbardziej okazała galerię. Węgrzyn nie ma żadnej, ale opinie ma super. Ponadto dr Niemkiewicz robi cięcie pachwowe i blizny mniej widoczne i nic nie zakłóca perecpcji podziwiania :-) Początkujaca9999 nie zrobie piersi u dr Pisery, bo się boje, ponadto robi cięcie pod piersią i ma CHYBA jeden rodzaj wkładek. Zresztą jak mnie ciachnie 4 cm pod piersia to bede miała blizne na całej długości, bo jestem drobnej budowy ciała. Ciekawi mnie tylko cena dr Węgrzyna i dr Niemkiewicza - dziewczyny może któras robiła i chciałaby się podzielić tę informacją. Mam jeszcze jedno pytanie - mam mastopatię i od czasu do czasu utworzy mi jakiś guzek. Regularnie raz do roku robie USG piersi i nic strasznego się nie dzieje taka moja uroda. Pytałam dr od USG czy w związku z powyższym mogę sobie powiększyć biust, a on mi powiedział że to żaden problem! Nawet zachęcał, ale moze któraś z was miała podobny problem przed powiekszeniem? Bo trochę się obawiam komplikacji. Mam tez beznadziejne przewody mlekowe, nie mogłam karmić piersią, a bolały jak diabli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ISABELLA_EVA Napisano Luty 15, 2009 Dostalam fotki od Ani i Ewy bardzo Wam dziekuje podobaja mi sie wasze cycuszki jakie macie rozmiary wsadzone? ile tych cc? odeslalam swoje zdjecia. WOGOLE TO MAM STRASZNA GRYPE ZARAZILAM SIE od dziewczyny z ktora lezalam w pokoju i boje sie ze przez grype bede miala jakies powiklania. z dnia na dzien coraz gorzej sie czuje smarkam kaszle mimo ze biore antybiotyk keflex jestem coraz bardziej chora. nie wiem co robic pilam teraflu wapno plukalam nos sola fizjologiczna i jest coraz gorzej. jestem 5 dni po operacji i boje sie ze cos bedzie przez chorobe nie tak z moimi piersiami!!!!!! :( CO ROBIC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alexar Napisano Luty 15, 2009 pomponiara-jeszcze nie dostałam :-( ale cierpliwie czekam,pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach