Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość violesia
Dziewczyny, a jak z narkozą? Strach mnie nagle obleciał! Miałam kiedyś laparoskopię i niezbyt miło wspominam narkozę (strasznie się bałam), a najgorsze było wybudzenie - zwracałam okrutnie. Na długo straciłam apetyt i do dziś nie udało mi się przytyć, a to juz 4 lata! Miałam tez ceserke, ale ze znieczuleniem w kregosłup - tez nie było kolorowo- bo się telepałam okrutnie, a potem znowu brak apetytu. Czy robią lewatywę przed operacją, czy wystarczy nie jeść 6 godzin? I po jakim czasie mozna prowadzić auto? Aniula a dr Kubasik robi nacięcie przy brodawce? Dobrze cie zrozumiałam?

Gość violesia
izabella_ewa no imponujace! Ale przed tez miałaś ładniutkie, ja tam nic nie mam :-( U kogo robiłaś?

Gość violesia
Izabella_ewa no imponujace! Ale przed op tez miałaś ładniutkie, ja tam nic nie mam :-( U kogo robiłaś?

Gość kiki9
Witam, Czy zna któraś dr Ewę SKWIERCZ z Trójmiasta,a lbo opinie na jej temat?

Gość ISABELLA_EVA
VIOLESIA mialam przed fajne cycki ale byly male nie pasowaly do mojej figury. robilam we Wroclawiu u Niemkiewicza. dopiero po 3 miechach bede wiedziala jak beda wygladaly teraz minelo 6 dni. nosilam przed zabiegiem 75B. Teraz mam conajmniej D jak nie wiecej. Mowie wam niby glupie cycki a cala sylwetka od razu wyglada LEPIEJ!!!

Lubila co się stało? kiedy masz drugi termin?

Gość sweet26
isabella-,fajne masz te cycki,przed op tez mialas ladne:),kurde,ale te rurki i te bandaze strasznie wygladaja buu,ale i tak chce miec nowe,wieksze cycuszki!!!

Gość lubila
pomponiara no cudne jak zdejmiesz pancernik i opuchlizna troszkę zejdzie to będą przepiękne, no ale to w sumie nie ma się co dziwic naszemu doktorkowi naprawdę piękne wychodzą. Niestety sprawy zawodowe pokrzyżowały mi plany ale już przebolałam a może w sumie to i lepiej będę miec więcej czasu na przygotowanie? Szkoda bo już za 3 tygodnie byłabym już cycolinką, czasami tylko myślę głupio czy to nie jakiś znak żeby zrezygnowac ale co ?zawsze wstydzic się swojej klaty? kurcze ja już głupieje przez te cycolki pozdrawiam

Gość alexar
Isabella dzieki za foto :-) piersi są super! jakie masz implanty?jaki rozmiar?

Gość sweet26
isabella,a u kogo robilas??i ile placilas

Gość alexar
jeszcze jedno, zgadzam sie w 100% z Isabella,niby glupie cycki a cała sylwetka wyglada lepiej,ja jak mierzyłam na konsultacji i ubralam sobie bluzkę to aż sie chciało powiedziec wow!wyglądałam extra!!! :-D juz nie moge sie doczekac ...

Gość sweet26
a dziewczyny robila ktoras op.na raty?jest wogole taka mozliwosc zrobienia operacji na raty?najbardziej interesuje mnie dr.Kasprzyk,lub dr.Kubasik

Kurde dziewczyny właśnie wróciłam ,byłam wygrzać się w solarium ,było super już nie mogłam się doczekać,tak mi tego brakowało.Co do op na raty u dr,Kubasika to nie mam pojęcia najlepiej gdybys zadz do doktorka on najlepiej Ci odpowie. Pare postów wcześniej podawałam jego komórke.

Gość Miśka87
Isabella, Pomponiara i Aniula - czy mogę prosic o przesłanie zdjęć wraz z rozmiarami implantow? jutro mam konsultacje u Kasprzyka, strasznie sie stresuje :( a wam zazdroszcze ze juz jestescie po :)

Gość violesia
Dziewczyny napiszcie mi prosze jak się czułyście po narkozie? No proszę was!

Po narkozie czułam się super żadnych dolegliwości,tylko wiadomo że po wybudzeniu od ok 17 drzemałam do 22.Później obejrzałam film i znowu poszłam spać. Pomponiara ja byłam dzisiaj na solarium po miesięcu ,tylko zasłoniłam sobie płatkami kosmetycznymi sutki,a właśnie dzisiaj mija równy miesiąc od zabiegu..HUUURRRAAAAAAAA....

Gość Miśka87
Pomponiara, Aniula - dzięki , obejrzałam właśnie fotki:) tylko pozazdrościć!

Gość ISABELLA_EVA
Miska87 wyslalam Ci foty :)

sauna - \"tradycyjna\" - po min miesiącu (ale różnie lekarze mówią różnie), na podczerwień - nigdy. solarka - jw (szczególnie to, że różni lekarze mówią róznie ;) ), sporty nieangażujące górnej części ciała - jw, angażujące - 3 mies po, ewentualnie staniki bez fiszbin - jw (mój doktorek po miesiącu pozwala chodzić w normalnych stanikach, ale należy słuchać SWOJEGO lekarza zawsze) Pomponiara - Maria12 robiła u Kasprzyka i jej powiedział, że pół roku ma nie korzytać z solarium. inni pozwalają po 2-3 tyg. to wszystko robimy tak naprawdę na swoją odpowiedzialność.. nie trudno poczytać w necie jak wygląda (i ile trwa) proces gojenia się ciała w przypadku takiej operacji i wyciągnąć wnioski :)

Gość Miśka87
Isabella, dzięki:) są super!

Miśka ,a Ty jakie planujesz mieć cycuszki myślisz o jakiimś konkretny rozmiarze?

Masz Miska prawie takie same wymiary jak ja ,ja mam 167cm i waże 57kg pod biustem 75 przed op B a po D .Mam implanty 400ml okrągłe.

Gość Miśka87
to trochę mnie pocieszyłas, ze aż 400 masz przy podobnych wymiarach:) ja tez chce okrągłe, wczesniej chcialam anatomiczne ale moja siostra zrobila okrągle i bardzo ladnie wyglądaja - tylko ona wziela 300 bo w ogole sie nie orientowala w tych rozmiarach i myslala ze to baardzo duzy rozmiar bedzie - wyszlo jej 75c a chcialaby jednak wieksze...

Gość violesia
Aniula a dr Kubasik sugeruje jakie wkładki bedą najodpowiedniejsze, znaczy czy okrągłe czy anatomiczne? Bo rozmiar to chyba dopasywuje do figury?

Violesia doktorek radzi jakie wkładki okrągłe czy anatomy będą najlepsze ,ale i tak ostateczną decyzję wiadomo podejmuje pacjentka.

Gość violesia
Nie za bardzo wiem jakie są różnice w tych wkładkach i na jakich zasadch się je dobiera. Może mnie aniula oświecisz, bo ja dotychczas żyłam w przekonaniu, że wkładki różnią się tylko wieilkością :)) Anatomiczne nie aą podłużne? No głupia jestem w tej kwestii.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się