Gość MAJA SZCZECIN Napisano Kwiecień 1, 2009 WITAM WSZTSKICH D O R I S CZY JA BYM MOGLA ROWNIEZ PROSIC TE TWOJE REKLAMOWANE PIERSI??? PROSZE....:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris50 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 BECIA:)poslij mi twoje foteczki:)Chętnie zobaczyłabym twoje cuda.Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAJA SZCZECIN Napisano Kwiecień 1, 2009 WITAM WSZTSKICH D O R I S CZY JA BYM MOGLA ROWNIEZ PROSIC TE TWOJE REKLAMOWANE PIERSI??? PROSZE....:) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris50 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 MAJA:) fotki poszły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sedonia 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Becia, ja też poproszę :D:D:D sedonia@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sedonia 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Doris, na pewno odpisze na maila z załącznikiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brava123 Napisano Kwiecień 1, 2009 Doris a czy i ja moglabym dostac Twoje zdjecia?? prosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Cześć kobietki :) DORIS I BECIA PROSZE TEŻ O FOTKI! karosilska@gmail.com Z góry dziękuję. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Dziewczyny,które chciały fotki,sprawdzcie pocztę :)Doris poproszę o Twoje foteczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Karo fotki poszły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Beciu nie mogę otworzyć , czy mogłabyś jeszcze raz przesłać. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DIABLICA696 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 hej dziewczyny jestem mc po operacji o bólu już zapomniałam :P piersi mi sie zmniejszyły z D na C wszystkim przed zycze POWODZENIA :) i sam czekam na twoje :) pozdrawiam serdecznie Aniulka co u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexar81 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 helo! Becia 769 wielkie dzięki, są superowe!!!i znów zielenieje z zazdrości...:-D pozdrowionka Dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Karo poszło jeszcze raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Karo poszło jeszcze raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris50 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 BECIA:)FOTKI POSZŁY:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Doris w stopce mam napisane jaki implant,co i jak:)Ale fotek od Ciebie nie mam,czekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brava123 Napisano Kwiecień 1, 2009 Becia dostalam fotki, pieknie masz zrobione piersi!!! zastanawialam sie czy 350cc to nie za duzo, ale z tego co widze to Ty masz 375 a sa akurat...a jaka masz projekcje?? doris a czy moge prosic jeszcze o zdjecia Twoich nabytkow:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Doris masz superowe cycuszki,są ekstra!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Brava zupełnie nie pamiętam jaka projekcja,jakoś nie było to dla mnie istotne.Zaraz poszukam certyfikat,może tam coś będzie napisane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość własnie zrobiłam oponke Napisano Kwiecień 1, 2009 no to w takim razie samanta trzymam mocno kciuki zeby zabieg sie udał a efekty przerosły twoje oczekiwania ;) juz tu zagladam od dawna co jakis czas i wlasnie Ciebie najbardziej pamietam...ja sama mam w planach ten zabieg ale poki co to upiekszam inne partie ciała i tak jak w nicku robiłam lipo brzuszka,pozniej jeszcze zabki wybielam no i przyjdzie czas na piersi wreszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Becia - jeśli to nie probem, to podeślij zdjątka z okazji pierwszych urodzin :) i oczywiście wszystkiego naj z tej okazji :) właśnie zrobiłam oponkę - oby Twoje życzenia się ziściły :) i żeby Tobie też się wszystko poukładało :) a wybielanie ząbków nie bolało ;) bo mnie bolało jak chol** :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basterberis Napisano Kwiecień 1, 2009 Witajcie dziewczyny :) ciesze sie ze znalazlam takie ciekawe forum bo juz od dawna mażę o powiekszeniu piersi bo chciala bym zmienic cos co doda mi duzo wiary w siebie .Ze strony mojego meza nie mam poparcia w tym bo twierdzi ze sa sliczne nawet i po urodzeniu dziecka ale ja wiem swoje .Prosze pomóżcie wybrac mi dobrego lekarza i strasznie chciala bym zobaczyc wasze zdjecia po powiekszeniu i jeszcze jedno czym sie rozni implant okragly od anatomiczny w wygladzie juz po operacji i czy bardziej naturalnie wyglada pod mięsien .????? Pozdrawiam wszystkie i goraco sciskam bo jestescie bardzo odważne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Sam bardzo Ci dziękuję za życzenia:)Fotki poszły:)Jeszcze trochę i Ty będziesz szczęśliwą posiadaczką cycuszków,już nie mogę się doczekać fotek od Ciebie :)Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Hej Diabliczka żyje ,dziewczynki dziękuje za fotki,tym które mi posłały ,super cycuchy, .Diabliczka po świętach będe u doktorka w poznaniu,to może się spotkamy na kawke???// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basterberis Napisano Kwiecień 1, 2009 Jejku jak wam zazdroszcze tych waszych "cycuszkow" Podeslijcie kilka fotek pochwalcie sie bede miala wiecej odwagi bo sie strasznie boje:( fenix_bg@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DIABLICA696 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Aniula jasne zapraszam :) dawaj znac po śweitach kiedy bedziesz i sie umówiamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Aniula ja też się wpraszam na kawkę , jak będziesz w Poznaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basterberis Napisano Kwiecień 1, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 Fotki od Beci nie mogę otworzyć :)otwierałyście bez problemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach