aniula28 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Karo myśle że nie jest za wcześnie ja jeździłam autem po 10dniach. kierownice trzymałam na dole jakbym krowe doiła:) :):), a, jakim autem jeździsz ,bo ja mam automat to biegów nie musiałam zmieniać. Nowym cycatkom gratuluje....Kakukabana dokładnie dlaczego nie pójdziesz do Kubasika robi ładniejsze piersi niż Bielecki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexar81 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Karo.s cycuszki są świetne!!! jak zwykle zazdroszczę!!! pozdruś dla wszystkich dziewczyn :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ANIULA j też na szczęście automatem , bo wciskania biegów sobie nie wyobrażam :) Fotki powysyłam wieczorkiem , nie chce przeginać w pracy :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 DoRIS prześlij mi też bo nie dostałam :( karosilska@gmail.com Mój mąż się nabija , że takie piękne piersi może sobie oglądać za friko :):) apropo waszych fotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 KAKUKABANA wejdz sobie na portal mój lekarz .pl (poprawcie mnie jak żle napisałam ) i przeczytaj opinie o KUBASIKU i BIELECKIM . Da Ci to wiele do myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marieli79 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Asiula gratuluję nowych nabytków! Tez dopisuje sie do listy zainteresowanych fotkami twoich nowych cycuszków. Bede bardzo wdzieczna! Jestem po konsultacji i stanelo na okrąglych mentora wysoki profil i maksymalny rozmiar ktory nie wchodzil mi pod pachy to bylo 325. Niestety 350 wygladaly fatalnie ... a ja mimo tego iz do niskich kobiet nie naleze to mam dosć waska klatke i szeroko rozstawione sutki wiec zgodnie z doktorem stwierdzilismy ze maksymalny rozmiar ktory bedzie dla mojej figury ladny to bedzie C (z tych 325 wysoki profil). Tak wiec zabieram sie powoli za badania i czekam na moj prawie dwomiesieczny termin. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiula12345 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 w połowie przyszłego tygodnia idę na zdjęcie szwów i tego strasznego pancerza, więc myślę, że już wtedy będę mogła wysłać zainteresowanym swoje fotki :) kakukabana bielecki to chyba nie najlepszy pomysł. przed op spotkałam dziewczynę, której znajoma robiła u niego nos i piersi, a potem niestety musiała poprawiać... karo ja zamierzam w środę wrócić do pracy więc mam nadzieję, że to potrwa krócej niź dwa tygodnie :) a Ciebie podziwiam za jazdę samochodem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 BO tak naprawdę TO TYLKO SILNE KOBIETY robią biusty . No nie dziewczyny ? :):) Silne i zdesperowane :) Przy okazji to mój ulubiony serial. Wszpitalu po op. obej. jeszcze raz cały I sezon , ale nie mogłam się śmiać :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ,, Gotowe na wszystko ,, znacie to mam nadzieje ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ja tez autkiem smigam od 10 dnia z manualna skrzynia biegow,do wczoraj nie wrzucalam jedynki i wstecznego,pasazer byl odpowiedzialny za te biegi:)kakukabana ja mam anatomy i z 290g mam 91 cm w obwodzie.Zalezy jakie masz wymiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madaga Napisano Kwiecień 3, 2009 Doris50. Rozumiem że jesteś już po operacji.zauważyłam w opisie wkładki 400ml.Mi lekarz zaproponował 450ml i cały czas się waham czy nie są zbyt duże.Napisz proszę jaki masz wzrost i wagę. Ja mam 160cm i 55kg.Boję się że nie wyjdzie to proporcjonalnie.Zbuy mały wzrost zbyt duży biust. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 A apropo powrotu do pracy , to mnie jeszcze teraz w biurze sprawia kłopot przedziurkowanie dokumentów i wpięcie do segregatora oraz przystawienie pieczątki :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAJA SZCZECIN Napisano Kwiecień 3, 2009 WITAM,JESLI CHODZI O JEZDE AUTEM TO JA WSIADLAM DOKLADNIE NA 8 BDZIEN...POLATALAM DWA DNI I REKA MNIE STRASZNIE BOLALA...WIEC ZABRALAM MEZOWI AUTOMATA I TERAZ BEZ ZADNYCH PROBLEMOW.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marieli79 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Hey Chiqita! A co u ciebie po operacji? Zaglądasz tu jeszcze? Jesli tak bardzo bym chciala abys sie pochwalila co ci wyszlo z 325? Mam miec te same i jestem niezmiernie ciekawa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris50 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 MADAGA ja mam 172cm i teraz waże 68kg i powiem ci że wg mnie wyglądam normalnie.Jak jeszcze zrzuce kilka kg to napewno bedzie jeszcze lepiej.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gg12 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 W 3 dzień po zabiegu już prowadziłam samochód. Wrzucałam biegi 2 rękami no i nie w dalekie trasy, tylko dziecko do przdszkola i z powrotem. Tylko ,że ja prawie bezbólowo to wszystko przeszłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gg12 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Dziś kupiłam sobie biustonosz z fiszbinami, który mogę nosić {za zgodą lekarza} triumph poeme. Jest piękny i kupiłam go raczej na specjalne okazje do białych koszul. I stał sie cud bo kupiłam miskę D. W obwodzie 75 też zapinam się na ostatnią haftkę ale 70 tego modelu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brava123 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 hej dziewczyny:) jutro o 9 rano mam zabieg, strasznie sie boje zarowno narkozy jak i efektow operacji. trzymajcie kciuki, pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 brava123 trzymaj sie dzielnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Brava BĘDZIE DOBRZE !!! TRzymam kciuki :) Nie bój się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doris50 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 BRAVA123:)Trzymaj się ciepło,wszystko będzie dobrze!!!Pomyśl jakie będziesz miała fajne cycuchy:)Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frigga55 Napisano Kwiecień 3, 2009 hej dziweczynki, jestem prawie 3 tygodnie po operacji, mam anatomy 310ml, i cudowny rozmiar 70E :D piersi już mi się goją codziennie wydają mi się bardziej moje, ale najbardziej cieszy mnie to że wreszcie czuję sie jak prawdziwa kobieta! byłam dziś w triumphie i pierwszy raz w życiu poprosiłam o przyzwoity rozmiar biustonosza, a co najpiękniejsze nie był to żaden push-up, ale zwykły koronkowy delikatny staniczek :D a i tak był za malutki (miseczki były za płytkie). powiem Wam szczerze, że to coś pięknego, niemalże jak zachwyt w oczach mojego mężczyzny (który co śmieszne upierał się żebym nie robiła operacji :D) pozdrawiam Was ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frigga55 Napisano Kwiecień 3, 2009 a dziewczynki, te przed operacją, dam Wam fajne linki do galeri jak wyglądają piersi przed i po operacji plastycznej - fajna galeria, bo podane są też wielkości implantów: http://www.niemkiewicz.pl/galeria.php#p33 http://www.artimed.com.pl/galerie/powiekszanie_piersi_gallery.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakukabana Napisano Kwiecień 4, 2009 a to zescie mnie troche zmartwily ...myslalam ze tych 2 lekarzy to w sumie to samo wybralam bieleckiego hmm sama nie wiem intuicyjnie jakos i oczywiscie poinformowalam sie troche tu i tam. KARO a ty jakie masz wkladki tez anatomiczne? Jesli chodzi o roznice w cenie to nie bylo duzej miedzy anatomicznymi a okraglymi A mozecie mi powiedziec cos wiecej , zle robi piersi? kurde a ja same pochwaly o nim slyszalam jesli chodzi o piersi , bo podobno nosy mu nie wychodza ...no i to ze dziwny czlowiek jest wiec psychicznie juz sie nastawilam :)) ale mam jeszcze mozliwosc zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakukabana Napisano Kwiecień 4, 2009 hej frigga :) ooo masz anatomiczne ale taki duzy rozmiar to pewnie mialas tez spora piers przed operacja jaka mialas wyjsciowke :) ale ci zazdroszcze :))))) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakukabana Napisano Kwiecień 4, 2009 Przejzalam te zdjecia na tej stronie i cholercia musze wam kobiety powiedziec ze nie mam pojecia gdzie sa anatomiczne a gdzie okragle :/:D... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Cześć kobietki:) Miłego dnia dla wszystkich przed i po :) Kakukabana , ja mam okrągłe pod mięsień. Proponuje Ci skonsultować się jeszcze u Kubasika , będziesz miała porównanie co Ci zaproponuje . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Doris poczta!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 karo prosze o fotki jesli mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karo.s 0 Napisano Kwiecień 4, 2009 Temida , Ja też poproszę o fotki :) karosilska@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach