Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość Toni76
Kinhol Bedzie jeszcze jedna dziewczyna z toba robila cycuchy takze nie bedziesz sama;).informuj na biezaco;)

Gość evien
Dziewczyny rozbawie was troche. Powiem wam co mi dzis odbilood siedzenia w domu I czekania na sobotnia operacje! Pojechalam kupic staniki takie jak doktor kazal (dwa rozne rozmiary) 32d i 32 dd. Przyjechalam do domu, rozpakowalam, ogladam, przegladam I mysle... A co mi tam przymierze! Jak przymierzylam to sie w tym staniku (32d) "utopilam" Mysle jak by tu go napelnic??? Wzielam kilogram sypkiego ryzu z szafy wyciaglam wage kuchenna I odmierzylam po 310 gramow do woreczkow. Nastepnie wyciaglam rajstopy, ucielam czesc od nog I wlozylam tam ryz. Uformowalam z nich ksztalt implantu, zawiazalam I Gotowe! Teraz bylo mozna przymierzyc stanik imitujac wyglad moich przyszlych cycuchow! Jak wlozylam te "moje implanty" do stanika tak paradowalam w nich prawie przez caly dzien. Od lustra do lustra lazilam I myslalam takie 310 gramow a jaki usmiech na gebie robi!!!

Gość kinhol
Toni dzieki za cynk bedzie raźniej. LIcze na to że ktos bedzie miał laptopika i pożyczy na chwilkę ( wzielabym ale kurcze potem dzwigac troszki strach , bo przecież nie zostawie tam). Dla mnie przygoda zaczyna się jutro z rana - caly dzien jazdy ale bedzie dobrze. Wiadomosc z ostatniej chwili jest taka , że juz jutro od razu po konsultacji moge iść na operacje dzieki czemu zyskam jedna noc wiecej na rekonwalenscencje w spokoju bez dzieciaczków . UFFFF ale decyzje .... napewno nie bede żałowac. nie moge juz jessc od 9 rano masakra a pic od 2 popołudniu. dziewczyny czy po narkozie da sie cos zjesc , czy do kliniki powinnam wziasc cos do jedzenia i picia???

Gość Toni76
Sniadanie bedziesz miala I wore mineralna w pokoju.zrob Sobie zakupy na nastepne dni.co tam lubisz.obiad Zamawia sie przez dziewczyny w pensjonacie.jak bedziesz chciala cos ekstra to zawsze znajdzie sie ktos kto ci kupi.powodzenia

Gość Toni76
Sniadanie bedziesz miala I wore mineralna w pokoju.zrob Sobie zakupy na nastepne dni.co tam lubisz.obiad Zamawia sie przez dziewczyny w pensjonacie.jak bedziesz chciala cos ekstra to zawsze znajdzie sie ktos kto ci kupi.powodzenia

Gość kinhol123
juz po boli mnie ale nie ma tragedii. mialam wczoraj operacje 350 pod miesien , laptopa dorwalam ale na chwile. wiec odezwe sie pozniej

Gość kinhol123
jestem po mialam wczoraj operacje wlozyli mi 350 pod miesien. troszki boli noc najgorsze obyło sie bez wymiotów teraz siedze sobie ale ból troszki jest. pozdrawiam eve nie ma co sie bac

Gość evien
Ja tez juz po. Przywiezli mnie jakas godz temu. Boli ale da sie wytrzymac. Terax tylko na lato czekac!

Gość Toni76
Kinhol Dalas rade:) Jakie wrazenie na temat doktorka?konkretny facet.terazctylko odpoczywaj I cierpliwie czekaj;) Pozdrawiam

Gość kinhol
Doktor genialny w 20 min. Wybralam sobie implanty anatomy facet mowi co jak bedzie wygladalo mowil mi ze 390 sprawi wrazenie ciezkiej figury wiec wzielam 350 jak beda wygladac nie wiem ale sa. Jesli chodzi o bol to jest tak jakbym miala zakwasy po silowni w klacie takto nie ma tragedii. A szczerze personal super polecam . Bede pisac jak cycuchy dzis moglam je zobaczyc ale wole chwilke jeszcze poczekac. Pozdrawiam. Eve jak tam?

Gość kinhol
Lekarz super tak potrafi wytlumaczyc jasno pokazac co i jak bedzie wygladalo ze 20 min wybralam implanty anatomiczne. Personel tez super wrazliwi na ciebie i wpgole bardzo empatyczni. Ja sie czuje dobrze ograniczone ruchy i nie wiem jak ja dam rade z dziecmi ale do srody jest jeszcze czas a maz zosraje jeszcze troche w domu. Pozdrawiam

Gość kinhol
Lekarz super tak potrafi wytlumaczyc jasno pokazac co i jak bedzie wygladalo ze 20 min wybralam implanty anatomiczne. Personel tez super wrazliwi na ciebie i wpgole bardzo empatyczni. Ja sie czuje dobrze ograniczone ruchy i nie wiem jak ja dam rade z dziecmi ale do srody jest jeszcze czas a maz zosraje jeszcze troche w domu. Pozdrawiam

Gość kinhol
Sory ze 2 wiadomosci o podobnej tresci ale nie bylam pewna czy 1 sie zalaczy. Ale tak jak pisalam w 1 i 2wiadomosci polecam jak narazie , a oefektach tez napisze

Gość evien
Ja dzis wricilam do domu. Czuje bol, ale da sie wytrzymac. Jestem na silnych przeciwbolowych I antybiotyku zeby infekcji nie dostac. Wrazenie mam takie jakbym piersi mialanabuzowane mlekiem przed karmieniem. Ruchy raczej ograniczone. Efekty zarabiste jak dla mnie. Zero siniakow czy krwiakow. Lekarz po prostu przesympatyczny. Klinika na bardzo wysokim poziomie. Kinhol przeslalam ci fotki na maila. Ciesze sie ze ty tez zadowolona jestes. Jak tylko wtocisz do domu to tez fotki przeslij. Bede czekac. Pozdrawiam wszystkich! :-)

Gość evien
Ja dzis wricilam do domu. Czuje bol, ale da sie wytrzymac. Jestem na silnych przeciwbolowych I antybiotyku zeby infekcji nie dostac. Wrazenie mam takie jakbym piersi mialanabuzowane mlekiem przed karmieniem. Ruchy raczej ograniczone. Efekty zarabiste jak dla mnie. Zero siniakow czy krwiakow. Lekarz po prostu przesympatyczny. Klinika na bardzo wysokim poziomie. Kinhol przeslalam ci fotki na maila. Ciesze sie ze ty tez zadowolona jestes. Jak tylko wtocisz do domu to tez fotki przeslij. Bede czekac. Pozdrawiam wszystkich! :-)

Gość evien

Gość antybiotyki
silne leki przeciwbólowe, a tylko po to, żeby mieć wielkie piersi! Co my robimy? Po co nam to? Koniec świata już niebawem.

Silne leki aby jaj najmniej bolało Ale warto !!! Co się nie robi żeby mieć wymarzone cycuchy :P

Gość próżność i głupota
no cóż ja nie położyłabym się na stół tylko po to , żeby mieć większe cycki, każdy ma swoje priorytety w życiu. A ja chcę jak najdłużej cieszyć się życiem.

Gość evien
Do proznosc I glupota Nie bez powodu jak widac wybralas sobie nick "proznosc I glupota" To forum jest dla kobiet, ktore swiadomie decyduja sie na operacje. Wiec sa tu raczej zwolenniczki a nie przeciwniczki. Nie wiem co ciebie tu sprowadza: Proznosc? Glupota? A moze zazdrosc??? Radzila bym zmienic forum bo raczej cie tu nikt nie poprze.

Gość Toni76
Evien Nie ma sensu reagowac na tego typu komentarze.te baby nie maja nic lepszego do roboty tylko latac po forach I wypisywac te wszystkie glupoty.ja juz dawno przesalam reagowac Pozdrawiam wszystkie cycolinki;)

Gość do proznosc i glupoota
to co robisz na forum chirurgii plastycznej i watku o powiekszaniu cyckow???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? wwwwwwwwwwwwwwwwwwwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kinhol
Nie kumam ludzi którzy szukają forum żeby dopierdzielic innym nie muszą nas rozumieć ale jak muszą się nudzić że się im chce wogóle wpisywać. Toni widziałam twoje piersi super. Eve rozmiar masz super ja chyba mam mniejsze mam nadzieję że nie zmaleją. Pozdrawiam krytyków ... Żyj i daj żyć innym .

Gość evien
Wiem Toni ze nie ma sensu. Tylko nie rozumiem po co taki "prozny pustak" wlazi na forum o powiekszaniu piersi skoro nie jest tym zainteresowany? To sie raczej kupy nie trzyma! Kinhol mowisz ze masz mniejsze cycuchy? Ja mam tylko 310cc a ty masz 350 a rozmiary I budowe ciala porownalnie mialysmy podobne. Ale co tam! Pewnie twojetez sa zarabiste!;-) Jak tylko bedziesz miala okazje przeslij fotki! Pozdrawiam wszystkie cycolinki :-D

Gość evien
Toni a ja tez moge zobaczyc twoje? ;-)

Gość kinhol
Dziś widziałam powiem wam superpiersi zrobię zdjęcie i wyśle. A jeśli chodzi o ból to są lekkie zakwasy ale dziś bez proszków jak narazie. Toni ale twoje przed też były fajne w porównaniu do moich zwisow

Gość kinhol
Dziś widziałam powiem wam superpiersi zrobię zdjęcie i wyśle. A jeśli chodzi o ból to są lekkie zakwasy ale dziś bez proszków jak narazie. Toni ale twoje przed też były fajne w porównaniu do moich zwisow

Gość Toni76
Evien Kinhol widziala moje piersi u doktorka w komputerze.nie mam zrobionych zdjec swoich bimbalkow.zrobie I przesle Wam dziewczyny ale troche cierpliwosci.jestem w trakcie przeprowadzki z uk do Niemiec.zyje na kartonach.aparat gdzies spakowany,kable o telefonu tez,technicznie nie mam jak:(.ale obiecuje,ze przesle;) Kinhol Moze I byly fajne te moje mikruski ale jakie male;)teraz to mam piersi,w koncu:) Niech sie ta paskudna zima skonczy bo I kilogramow tez mi przybylo a co mi po piersiach jak latembede wygladac jak wieloryb:)

Gość Toni76
Ps. Jutro stuknie moim cycuchom 3miesiace;)

Gość evien
Ok toni. Myslalam, ze przeslalas jej swoje cycuchy dla porownania ;-) A gdzie ty w anglii mieszkalas? Ja mieszkam pod north Birmingham w Tamworth. W kazdym razie rozpakuj sie spokojnie a przy okazji przeslij fotki. Dziewczyny moje piersi sa takie twarde. Ile czasu minie zeby byly normalne takie miekkie? Toni jak ty sie czujesz po 3 miesiacach po operacji? Ze wszystkim juz do normy wrocilas? :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się