Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość Kaja333
Co do makijażu podczas operacji, to różnie bywa w zależności od kliniki i lekarza, ale większość każe zmywać. Najlepiej zapytać podczas konsultacji albo zadzwonić przed op.

Gość Kaja333
Monikaania22222 jutro druga konsultacja,tak? Pochwal się później, jaką decyzję podjęłaś odnośnie implantów...

Gość monikaania22222
Tak jutro mam drugą konsultacje już sie nie mogę doczekac;)DDziewczyny dajcie znać jak sobie radzicie z dzieciakami po op :) a jakie mialyscie samopoczucie tydzień po op?

Gość Kasia2201
Dziewczyny ja ciągle się zastanawiam czy zrobic operacje. Termin coraz blizej ( 6.03.14 r. ) Czy ktoras z Was zaluje decyzji o powiekszeniu piersi? Pozdrowionka

Gość Kaja333
Ja mam operację w najbliższy poniedziałek :) Szalenie się cieszę :) Opiszę wszystko, jak tylko będę mogła. O opiece nad dzieckiem też, bo mam malucha w domu.

Gość Kaja333
Kasia2201 - z tego co czytałam ogromna większość dziewczyn, które poddały się op jest zadowolona, ale wiadomo - jest fajnie, jeśli nic złego się nie dzieje, a nikt nie zagwarantuje Ci, że nie będziesz miała pecha. Ja jednak za nic nie zrezygnuję z podjętej decyzji i jestem pełna optymizmu w tej kwestii, bo przez wiele lat marzyłam o powiększeniu piersi :)

A, no i zdarza się, że dziewczyny żałują, że nie wzięły większych implantów :)

Gość gość
Najlepiej wziąć 800cc wtedy nie będzie żałowała że za małe

Gość gość
Poszukujemy pacjentów z powikłaniami po zabiegach medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej. Mamy na celu ustrzec innych przed wykonywaniem zabiegów u osób nieurpawnionych do ich wykonywania oraz przed tymi które ignorują swoich pacjentów pozostawiając ich bez pomocy. Masz powikłanie lub podejrzewasz, że możesz borykać się z takim problemem. Przyslij zdjęcia i krótki opis na info@feelbeauty.eu http://feelbeauty.eu/articles/show/id/487/koniec-z-udawaniem-ze-powiklania-nie-istnieja-w-medycynie-estetycznej-koniec-z-zabiegami-u-osob-nieuprawnionych.html

madzia8889 wysłałam do Ciebie maila, ale nie mam go teraz w skrzynce, więc nie wiem czy dotarł. Co słychać? Z 3 dni moja operacja :) :) :)

Do dziewczyn po operacji: jak długo po zabiegu musiałyście nosić ten specjalny stanik pooperacyjny? Kiedy można w ogóle zacząć chodzić bez stanika - chociażby po domu?

Gość monikaania22222
Kaja333 juz sie nie mogę doczekac jak zdasz relacje :))) super trzymam kciuki za Ciebie:))) a ile ml ?i jakie ?

Dzięki :) mentor 260 ml anatomiczne. Mam nadzieję, że nie wyjdą zbyt duże, bo zależy mi na naturalnym wyglądzie :)

Gość monikaania22222
Mam na 17.30 ja tez Mentor a rozmiar trochę wiekszy 375 ml ale to się jeszcze okaże:)

Gość monikaania22222
Co do rozmiaru to jest bardzo indywidualna sprawa wszystko zalezy od budowy i klatki u mnie lekasz zaczął od 300 i stwierdzil ze beda za male:) slyszalam tez jest duzo lekarzy którzy proponuja mniejsze implanty po to by powtozyc operacje :) Dla nich to jest czysty biznes:)

Dokładnie, każda z nas ma inną budowę ciała :) Ja raczej nie wyglądałabym dobrze z większymi piersiami :) Jejku, jak ja nie mogę doczekać się poniedziałku :)

Gość Remi2006
Hej, Zabieg miałam wczoraj 350 Silimed pod mięsień anatomy. Wszystko w miare ok....troche niestety boli, ale najbardziej wkurza mnie dretwienie i mrowienie w palcach rąk. Miała któraś z Was tak?

Gość madzia8889
Hej, Dziewczynki :* jestem,jestem! przepraszam,ze nie pisalam, ale przy tych Bączkach jest urwanie glowy ;)) Myśle Kaja o Tobie, trzymam kciuki - to juz w poniedzialek :)) ja czuje sie ok, troche stresu sie pojawilo ale i jeszcze wieksza ekscytacja. Zasypuje mojego Lekarza mailami, mam nadzieje,ze sie na mnie nie zlosci ;p

Gość madzia8889
Remi2006 - jak sie czujesz? ja we wtorek bede miec zabieg, implant Silimed 360cc. Jak wyglada Twoj biust? bardzo spuchniety?

Remi2006 jesteś na jakichś silnych lekach przeciwbólowych? Wyszłaś już z kliniki? Niestety nie słyszałam i takim drętwieniu :(

Gość madzia8889
Slyszalam tylko o dretwieniu piersi. Dzwon Kochana do swojego lekarza, na pewno pomoze i Cie uspokoi.

Gość monikaania22222
Własnie wróciłam z konsultacji:) i podjeliśmy z lekarzem decyzje ze jednak okrągłe 375 ml Mentor:))Już teraz jestem pewna decyzji niestety nie moge mieć anatomicznych ....po ciazy zostało mi troche skóry i biust przy okrągłych będzie bardziej wypełniony:)) jak tam Wasze samopoczucie po op ???Boze opowiadajcie :))umieram z ciekawości....

Gość gość
Zaraz po operacji jest super, bo działaja leki i miejscowe znieczulenie. Teraz gorzej. Jestem na pyralginie i ketonalu, ale i tak daje popalic. Druga doba-puchna cycki:((( No i sie garbie, bo ciagna z przodu, wiec bola plecy. Wyzebralam recepte na srodki nasenne, czekam.... Dretwienie palcow u rak to podobno skutek uboczny narkozy. Uszkodzily sie drobne nerwy, ale kilka dni i wraca do normy.

Gość madzia8889
Wspolczuje, trzymaj sie tam :* nie przesadz z tymi przeciwbolowymi, jeszcze zaszkodza... ;/ monikaania22222 - brzmi super, mysle,ze warto zaufac lekarzowi :))

Całe szczęście, że to drętwienie to nic groźnego :) Trzymaj się. Na pewno z dnia na dzień będziesz się czuła coraz lepiej.

monikaania22222 dobrze, że się upewniłaś. Pewnie cieszysz się, że masz już podjętą decyzję... będziesz wyglądała jeszcze lepiej niż przed ciążą :)

Gość madzia8889
A wlasciwie,kiedy podjelyscie decyzje o operacji...? Dla mnie to zawsze byl jakis kosmos... Zdecydowalam sie dopiero,kiedy zaszlam w druga ciaze i wiedzialam,ze chce karmic piersia. Karmilam 6 miesiecy, kiedy mialam pokarm piersi byly...monstrualne :O czulam sie wtedy cudownie :)) a po uplywie czasu karmienia...masakra, nie zostala nawet polowa piersi sprzed ciazy :/

Gość girra
witajcie, czy ktoraś z was miała operowane piersi u dr Anny Olender? chciałabym sie zdecydować juz na konsultacje, ale nie znam nikogo kto u niej mial operacje :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się