Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość madzia8889
girra, szukaj w necie, na pewna są fora i o opinie o tym lekarzu. Ja nawet pisalam kilka dni po konsultacjach,czy nie warto byloby wziac wiekszych implantow,. Doktor odpisal,ze nastepne to 400cc i moga byc za duze/szerokie. Wiec ide z pewnoscia,ze bedzie optymalnie ;))

Ja od wielu lat marzyłam o tym, żeby mieć normalne piersi, żeby móc założyć bluzkę z dekoltem i czuć się swobodnie w każdym ubraniu. Ale naprawdę nie sądziłam, że kiedykolwiek to marzenie się spełni. Nawet żartowaliśmy z mężem, że powiększę sobie piersi, a niedawno on zorientował się, że ja naprawdę oddałabym wiele za tą zmianę w swoim wyglądzie. Stwierdził, ze jeśli pomoże mi to, to on jest za. Dwa razy nie musiał mi powtarzać :) :) :) Kochany jest - cieszy się moim szczęściem :)

Gość gość
Mój mąż jest przeciwny operacji ale ja i tak zrobię ,szkoda ze bez wsparcia :(

Gość monikaania22222
Mam nadzieje ze będę zadowolona z efektów końcowych:) ja zawsze chciałam miec wieksze piersi czekalam tylko ja urodze dziecko jak narazie nie planujemy drugiego ...wiec podjelam decyzje z mężem ze to będzie odpowiedni moment :) w sierpniu wracam do pracy wiec będę miala teraz czas aby sie przyzwyczaić do nowego biustu pozatym stwierdzilam że zawsze mogę powiedziec tym bardziej ciekawskim ze biust został mi po ciazy mówię tu np. O tesciowej hihi

Gość monikaania22222
Madzia8889 ile masz ml i jakie implanty..?jestes wstanie podnieść ręce do góry..

Gość monikaania22222
Kaja333 to tak samo jak mój mąż:) nawet nie sądziłam że będzie tak przychylny tej decyzji:) ciekawe jak on sobie poradzi te 2 dni z synkiem masakra

Gość gość
Jak będzie napad to na pewno podniesie

Gość madzia8889
monikaania22222 - zabieg mam we wtorek, Silimed 360cc. My tez juz od dawna zartowalismy,ze poddam sie operacji, jednak nie sadzilam,ze bedzie nas na to stac, ze JA TEZ MOGE itp. jednak po 5 latach,kiedy moja samoocena spadala w dol z miesiaca na miesiac, stwierdzilismy,ze to jedyny ratunek ;) nie ma mowy,zebym mogla teraz pojechac na wakacje czy isc z dziecmi na basen. W staniku push-up z jakimis hiperwkladkami praktycznie sie nie rozstaje, mam ochote nawet w nim spac... O mojej operacji wie tylko mąż i znajoma. Nie powiedzialam ani mojej Mamie ani Tesciowej... jakos nie chce mi sie wierzyc,ze zrozumialyby, ile to dla mnie znaczy... ze to nie tylko fanaberia za kilkanascie tysiecy :(

Gość madzia8889
Moj Maz wzial w pracy 2 tygodnie wolnego...bedzie musial poradzic sobie z dwojka dzieci i jeszcze ze mna... bo wydaje mi sie,ze nawet przy ubieraniu bede pptrzebowala pomocy. Nie ukrywam,ze... odczuwam troche satysfakcji z tego powodu ;) 5 lat zajmowalam sie dziecmi i domem sama,niech poczuje,jak to jest ;p;p

Gość madzia8889
Moj Maz wzial w pracy 2 tygodnie wolnego...bedzie musial poradzic sobie z dwojka dzieci i jeszcze ze mna... bo wydaje mi sie,ze nawet przy ubieraniu bede pptrzebowala pomocy. Nie ukrywam,ze... odczuwam troche satysfakcji z tego powodu ;) 5 lat zajmowalam sie dziecmi i domem sama,niech poczuje,jak to jest ;p;p

Gość monika3157
czesc .... nie wchodzilam tutaj juz okolo roku czasu :) ale widze ze temat caly czas aktywny... jesli ktos sledzil wszystkie wpisy to przez pare miesiecy bylam aktywna na forum... z tego miejsca pozdrawiam wszystkie moje dziewczynki tutaj ale widze ze prawie nikt nie zostal..... remi 2006 ... jestem zdziwiona tym co piszesz .... ja po swojej operacji mialam problem tylko z podnoszeniem sie ... masz mozliwosc kontaktu ze swoim lekarzem? tzn czy przez weekend mozesz to zrobic?

Gość monikaania22222
Dokładnie niech poczują się jak to jest :) u mnie tez nikt nie wie :) ja mam tak samo stanik z wkladkami to podstawa jak karmilam to mialam biust idealny a miesiac po tragedia ... poród przezylysmy to i z operacja damy radę:)

Gość monikaania22222
Monika 3157 to może napisz w skrocie jak tam po op ? Opowiedz nam cos:)

Właśnie, jak się czujesz ze swoimi nowymi piersiami po takim czasie od zabiegu?

Gość monika3157
operacje robilam u dr kubasika w pz szczerze polecam ale bez nagonki prosze:) wiec tak godz 7 rano melduje sie kolo 9 operacja trwala o ile dobrze pamietam okolo 3 godz.... wkladki okragle ( na inne nigdy sie nie zdecyduje) budze sie i pierwsze co nic nie boli... mysle sobie zaraz zaraz czy ja mialam ten zabieg scisnieta bandarzami patrze jest :) efekt w "pizamie" zaden nie mam cyckow mysle... ale spoko cwaniara ze mnie wiec biore kubeczki i wstaje kumpela mnie podnosci i bum nie dalam rady... wiec na cwaniakowaniu sie zakonczylo :) w czasie op mialam okres wiec wieczorem mimo wszystko musialam sobie powoli wstawac i sie ogarniac... na noc lekki bol w klatce masakra jak nie mozna kichac czy kaszlec ale spoko obsluga przyniosla mi srodki tak 2 dni na drugi dzien pisalam juz dziewczyna z forum ze chodze jem pije i mam sie dobrze tak tez bylo... bol pojawil sie 5 nocy juz w domu na zmiane 39 st goraczki badz mocne drzeszcze z zimna.... do tego okazalo sie ze mam uczulenie na plaster i wielki pecherz mi sie zrobil... biust maly duzo za maly no ale jak juz sciagnelam stanik to znowu za duzy :) jak chcialam sie myc to myslalam ze mi spadna :) i tak okolo 2 tyg :) po tyg wrocilam do pracy teraz juz nie pamietam jak to jest denerwowac sie po... dziewczyny ktore duzo cwicza maja lepiej bo ciagna z brzucha i mozna sie podjesc latwiej ja mialam problem ... najpierw ladowalam na kolanach potem jakos wstawalam ....jesli macie pytania piscie... raczej nie bywam juz tutaj moj @ to monisia3157@wp.pl

Gość monika3157
maj 2012 :) piersi sa juz moje :) dodam ze nikt z ludzi ktorzy nie wiedzieli o op nie wiedza o niej do teraz ... obecnie mam juz miekkie i fajne cycuchy chwile po op niestety sa one trojkatne... ciezkie i nie mile... po miesiacy opuchlizna schodzi i widac juz jakies efekty ale naprawde to szwy w srodku puszczaja roznie i u mnie trwalo to napewno 6 m

Gość girra
dziewczyny a powiedzcie mi prosze po jakim czasie moglyscie normalnie funkcjonowac? tzn kiedy partner bez problemu moze dotykac piersi, albo po jakim czasie moge wziac dziecko na rece

madzia8889, kurcze, jak ja Cię rozumiem... mam dokładnie tak samo - mega wkładki w staniku, unikanie basenów, skrępowanie... tyle tylko, że ja mam tak od zawsze. Ciąża i karmienie nic nie zmieniły w moim przypadku... Kupno stanika zawsze było dla mnie koszmarem. I też nie sądziłam, że kiedykolwiek będę mogła pozwolić sobie na operację i wydanie tylu pieniędzy :) A teraz jestem taka szczęśliwa. Jeszcze tylko dwa dni zostały do op :) :) :)

Gość monikaania22222
Monika a ile ml sobie zrobilas ???? Dziewczyny a o co chodzi z tymi profilami jak to sie sprawdza???

Gość monika3157
girra........ ja po tyg wrocilam do pracy ale siedze za biurkiem wiec bylo ok... jesli robisz anatomy to dzieciaczek musi poczekac min 3 tyg bo moga ci sie przekrecic przy okraglych tem problem z glowy.... ogolnie po miesiacu zaczekam sciagac stanik taki meski dotyk to wszystko zalezy od ciebie ale ja sie balam... po 6 tyg celowo zaczelam spac na brzuchu zeby je zmiekczyc etc ale chwile po op masz wrazenie ze one chca spasc wydaja sie ciezkie a gdzie robisz i jakie?

Gość monika3157
monika szkoda ze nie ma tutaj INKI ona wszystko wiedziala o proporcjach ..... ale jak pojedziesz na komsultacje lekarz bynajmniej w moim przypadku wyciagnal 3 rodzaje tzn jak juz ustalilam ze chce okragle... i tak jedne byly plaskie drugie o 2cm wyzsze i najwyzsze i jakby ci to powiedziec profil decyduje o tym jak one odstaja z boku... ja mialam super wysoki... musialabym poczytaj swoje @ bo Inka znala wszystko co do cm nawet taka tabele miala a ja dzis przypakiem tu wskoczylam...

Gość girra
chce zrobic na śląsku u A. Olender zdecydowanie anatomiczne, pod mięśniowo to pewnie tez dluzej bede sie kurowac. a ty miales pod miesien robione? a jesli chodzi o ciecie o to gdzie mialas?

Gość monika3157
425ml 2 tyg przed op zmienilam bo milybyc 385 profil sredni

Gość monikaania22222
Monikaba ty jakie masz implanty ile ml .? Jaka firma?

Gość monika3157
tak pod miesien... i ciecie rowniez...

Gość monikaania22222
No to masz niezłego cyca :))) ja 365ml bede miala ale mi na konsultacjach nic nie mowil o profilach Kurcze ... wyczytalam w necie ...

Gość monikaania22222
Moze nie powinnam juz tyle czytać w tym necie ...

Gość monika3157
monika a ile wazysz ile masz wz i jaki masz obecnie biust? co do mojego cycka jest ok ale nie jakis wiekszy dziewczyny ktore robily przedemna mialy po 500-600 ... x to sa te ktore daja efekt push up profil super wysoki

Gość monika3157
a i anatomy a okragle nawet przy podobnej pojemnosci inne efekty daja ... anatomy typowo powiekszaja a okragle wypelniaja caly biust

Gość monikaania22222
Ja mam 167 cm 59 kg teraz mam male B takie zwisy po karmieniu moj dr mi powiedzial że co do implantow to tylko okragle i takie będą:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się