Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gośćelmo
Zuza1234 juzi powiedzeli z kliniki ze nie ma problems zebym wziela lek na przesuniencie miesiaczke,I lek zeby opryszczka mi nie wyskoczyla.a badania Bede robila tydzen przed operacja,poniewaz nie moge byc wczesnej w polsce.najbardzej przezywam to ze musze na tak dulgo moje dzeci zostawic :(

goscelmo taka sytuacja jest wyjatkowa, zobaczysz rozstanie szybko minie a szczesliwa mama to szczesliwe dzieci.

Gość zuza1234
Lennia to ja poki co 91 ale swiezo po. To jak zejda troche i juz nie beda tak napuchniete to bede tez pewnie miec tyle co Ty :-) choc w sumie dopiero 6 dzien idzie , noi napiera bol w klatce ,glowa choc mnie przestala bolec ,to teraz zas mam jakies dziwne dreszcze na calym ciele i telepie mna.niewiem co to moze byc:-( Gosc elmo. No miesiac rozłaki to sporo . Ja niewidziałam swojego dziecka dwa dni i tesknilam.najgorsze to jak mnie mąż z kliniki odbieral i jak mnie maly zobaczyl to chcial na rece i krzyczal mama mama ,chcial sie przytulic a ja nie dalam rady bolowo :-( wtedy bylo mi tak strasznie głupio i przykro ....Ale trzeba byc dobrej mysli ,wkoncu swiadomie sie na to decydujemy i trzeba sie przygotowac psychicznie no to,ze z poczatku kolorowo nie bedzie .Przynajmniej u mnie nie bylo jestem mega wrazliwa na bol i wogole na wszystko

goscelmo ja mam okragle ale teraz sie zastanawiam czy nie lepiej bylo brac anatomy :-) bo ja plaska bylam i moze wygladalyby bardziej naturalnie, juz sama nie wiem

chociaz te moje podobaja mi sie bardzo jestem z nich zadowolona sa fajniutkie :-)

Gość gośćelmo
Leenia ja tez jestem plaska,jak jestem bez stanika,to nie byloby wiadomo gdze jest przod a gdze tyl,gdyby nie tylek hahahaha.wiec lekarz powiedzal ze okragle mogleby wygladac sztucznie.

Gość gośćelmo
Zuza1234 wiem ze na bardzo dlugo he zostawiam.a ze starszym bedze lzej bo ma juz 16 lat,gorzej bedze z mala ma 6.nigdy ich tak na dlugo nie zostawialam.ale tak jak mowisz ze bedze chciala sie przytulac.ale chyba tez wole zeby mnie nie widzale po operacji.oni nawet nie wiedza po co jade

ja mojej coreczki 1,5 roku juz nie widze 10 dni (jest u mojej mamy na drugim koncu polski) i dopiero ja zobacze za tydzien takze trzeba to przetrwac, sytuacja jest wyjątkowa. Syn u mnie jest tylko 3 letni ale z nim sobie daje rade.

Gość gość
Dziewczyny, robila ktoras z Was u Kasprzyka z Krakowa? Mam do niego najblizej I chyba sie zdecyduje u niego robic.

zuza1234 niby wimiary mamy takie same , moj implant wyzsz projekcja a u ciebie wiecej w biuscie , juz nic nie rozumiem z tego :-) chyba ze wyjsciowke mialas wieksza ode mnie.

Gość zuza1234
Lennia moja wyjsciowka to B .Zalezy od firmy bielizny. Z H&M mialam staniki w rozm.C. nie bylam calkiem plaska czy cos ;-) A implant mam pod miesien

Gość to ja 82
Witam, mija trzeci dzien od operacji. Czuje sie dobrze,w zasadzie sama sie ogarniam, potrzebuje pomocy tylko przy wstawaniu. Dzis nawet zrobilam rodzince sniadanie. Nie bralam jeszcze lekow przeciwbolowych. Jedyne co to czuje sie zmeczona, pochodze kilka godzin i musze sie zdrzemnac. Piersi bez zmian-czyli mega opuchniete. Ogolnie super, na pewno jest lepiej niz sie spodziewalam.

To ja 82 fajnie ze się odezwałaś. Ty to ale dzielna i mocna jesteś. Bez przeciwbólowych? Wow ja to przez 4 dni ketonal potem inne bo wytrzymać Było mi trudno. Chciałam usmierzyc ten ból. Napisałam do ciebie @ :-)

Gość gość
Nie ma tu nikogo od dr Kasprzyka?? :( Chcialabym informacji z pierwszej reki..

Gość BB320
To ja 82 Super ze tak lekko to nosisz. Mam nadzieję ze za kilka dni też będę taka dzielna jak Ty. Wyślij nam fotki jak będziesz mogla

Gość zuza1234
Gosc. To zajrzyj na forum o Kasprzyku .Jest takie na kafeterii

Gość to ja 82
Do chce miec wielki cyc- napisałam Ci maila, do BB320 - bedzie ok, nie martw sie, największy dla mnie ból to wbijanie wenflonu. Wydaje mi się, że po operacji nie mozna zalegac w łóżku, łóżko wyciaga siły i wszystko bardziej boli. Oszczędzać się, ale mimo wszystko sie ruszać.

Gość gość
Do gość 14:34 Ja miałam operacje u dr Kasprzyka 3 tyg temu. Jestem zadowolona. Doktor jest bardzo konkretnym profesjonalista . Bardzo dobra opieka w klinice przed operacja jak i po.

Gość gość
Ja miałam operacje u dr Kasprzyka 3 miesiące temu i również jestem zadowolona z opieki tylko szkoda że nie wzielam większych. .

Gość zeboffka
no bo tak to jest że z czasem pragniemy większych!! :)

Gość gość
Szybko zapominamy jakie miałyśmy. ..

Gość gość
Do gość 16:19 Jaki rozmiar implantu wybrał Ci lekarz?

Gość gość
A ja mam dość nietypowe pytanie, a przynajmniej nie widze tu takiego "wątku". Dziewczyny po jakim czasie po operacji zaczęlyscie współżyć? Ja miałam 22.03 , dziś troszkę z mężem "pobaraszkowalismy", oczywiście ja w staniku pooperacyjnym jeszcze. Ale jakoś spontanicznie wyszła pozycja na " lekkim" boku i wtedy zabolało mnie w lewej piersi. Kurcze, troszkę sie martwię żebym sobie tym czegoś nie narobiła.

Gość gość
Dr Kasprzyk dobrał mi implanty anatomiczne 305 wysoki profil firmy sillimed ja wybrałam 350 ale dr odradzal wiec się posluchałam fachowca ☺

Gość gość
do dosc.Poniewaz dr.Kasprzyk nie da Ci nic wiekszego , chocbys nic nie miała nawet pod stanikiem. On nie lubi robic wiekszych piersi..dlatego ja sie rozmyslilam .Max co by mi wyszlo u niego to moze pelnecC malutkie D. poszlam gdzie indziej i sie dało i obecnie jestem 6 dni posiadaczką pięknych pełnych piersi :-D

Gość gość
do dosc.Poniewaz dr.Kasprzyk nie da Ci nic wiekszego , chocbys nic nie miała nawet pod stanikiem. On nie lubi robic wiekszych piersi..dlatego ja sie rozmyslilam .Max co by mi wyszlo u niego to moze pelnecC malutkie D. poszlam gdzie indziej i sie dało i obecnie jestem 6 dni posiadaczką pięknych pełnych piersi :-D

Gość gośćMagda
Dr.Kasprzyk potwierdzam wiekszych piersi nie lubi...Moje znajome tez byly. wyjsciowki mialy r. A/male B. Uzyskaly rozm. ok C. jezeli komus zalezy na mega naturalym wygladzie to jak najbardziej mozna tam isc. Niewiem ktos ma moze inne doswiadczenia, osobiscie te kolezanki zbieraja na nowa operacje gdyz powiekszenie biustu o jeden rozmiar ich nie satysfakcjonuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się