Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gośćkarla
Tornado bardzo się cieszę ze dobrze się czujesz :) i ze sama sobie włoski umylas po 3 dniach ! Super . Kiedy idziesz na kontrole ?? :)

Gość Tornado_ad
Kontrole mam w piątek:) napewno wam dam znać co i jak :))

Gość Czokolejt
Ja mam 167cm, waga 50kg i mam pod mięsień 400ml okrągłe. Jestem mega zadowolona i wcale to nie sa wielkie piersi. Tak czy siak ok 20% implantu rozmywa sie pod mięśniem wiec jesli nie chcecie żałować ze wybraliście za mały rozmiar to róbcie wieksze. Moj doktorek sam mi powiedział ze on zawsze doradza wieksze implanty bo większość kobiet mowi ze mogłyby byc wieksze a jeszcze nie było przypadku zeby któraś kobieta powiedziała ze sa za duże. Mimo wszystko wyglądają naprawde fajnie i naprawde nie sa to wielkie wkładki. Oczywiście tez zależy wszystko od tego jaki rozmiar miało sie wcześniej, ja miałam malutkie B wiec laski jesli macie naprawde małe piersi to mysle ze 375-400ml jest idealnie :) bez późniejszego plucia sobie w brode ze wybrało sie za małe.

Gość Czokolejt
Sorki ze powtórzyłam swój komentarz ale cos było nie tak i mi sie nie pokazywał moj wcześniejszy propo'S rozmiaru. Myslalam ze sie nie dodał :)

Gość Monika88 już nie goscik
Nie wiem jak to jest, natomiast mi nic się nie zmniejszyło, a tez mam pod mięsień. Mało tego lekarz powiedział że jak mięsień puści to piersi pujda do przodu i to będą większe i rzeczywiscie tak jest. Jutro będą dwa tygodnie po operacji i nie widzę ani opuchlizny na piersiach, ani żeby miały mi się zmniejszyć, wręcz przeciwnie. Ale rzeczywiście też wielokrotnie słyszałam, że implant pod mięsień spowoduje zmniejszenie piersi. U mnie to się nie sprawdza. LIDIA jeśli zaglądasz napisz jak u ciebie było?? Zmniejszyło się coś???

Gość gośćkarla
Tornado w piątek to czyli równo po tygodniu , pytam bo ja 13 dni po operacji ma lecieć do mojego faceta i właśnie się martwiłam o ta kontrole :) to koniecznie daj znać po :)

Gość gośćMarta
Cześć, czy jest na forum jakaś kobietka po paru miesiącach od operacji ? Pytam ponieważ na początku po operacji piersi były równe , natomiast po miesiącu lewa jest większa a prawa mniejsza. Na tyle ze musiałabym w prawa miseczkę coś wkładać . Lekarz tłumaczy , ze się wyrówna bo lewa się dłużej goi ale ja jestem 3 miesiące po operacji i już nie widzę żadnego postępu . Czy u którejś z Was po ponad 3 miesiącach jeszcze były asymetrię ? Wiem ze piersi nigdy nie są idealne ale ja przed operacja jeśli miałam nierówne to na tyle, ze tego w ogóle nie dostrzegałem . Pozdr

Gość gość Bena
Klarka ja wyjsciowke miałam staniki 70a czasami b zależy od stanika ale po dwójce dzieci wyglądały okropnie. A implant 350cc.

Gość gość Bena
A dzisiaj jest 3 tydzień po operacji, ale kurczę chyba przesadzam już że sprzątaniem itd. bo jak wezmę coś cięższego nawet garnek z wodą to później cierpię bo mnie boli i jestem sama zła na siebie bo zapominam....:(

Gość gość Bena
Panno Migotko ale te ciężkie rzeczy to co masz na myśli do ilu kg można sobie pozwolić żeby coś podnieść?

Gość gość PannaMigotka
Bena, w tym momencie "ciężkimi rzeczami" są dla mnie zakupy, garnek wypełniony wodą, pełna patelnia czy kosz na pranie :) Dziś zauważyłam, że niestety nie mogę zbyt długo chodzić czy stać- ogólnie chodzi o pozycję wyprostowaną przez długi czas, ale nie narzekam bo to dopiero tydzień od operacji z bardzo dużymi implantami ;)

Gość gość Bena
No właśnie. Dla mnie Migotko to są nadal ciężkie rzeczy nawet po 3tygodniach:( A w pracy niby tylko komputer ale cały czas też operuję rękami więc zmęczenie wychodzi tak czy siak.

Gość gość klaudia
Hej, jestem 6 dni po zabiegu, i mam takie pytanie , czy piersi zmaleją jak zejdzie opuchlizna? Póki co jestem trochę przerażona bo są jak dwa sterczące twarde balony, mam okrągły implant.

Gość msnats
Czokolejt a u kogo robiłaś ? ja niestety jestem bardzo wąska u góry w związku z tym podobno 320 UHP to i tak dla mnie dużo (według lekarza :P ).. przed OP będę jeszcze jednak próbować namówić lekarza na większe ale cóż.. jeśli nie wejdą to nie wejdą :(

Gość msnats
gościówa123 jaki implant dobrał Ci dr Muraszko ? i z jakiego rozmiaru startowałas ?

Gość msnats
gośćkarla a Ty z jakiego rozmiaru startujesz? Kurcze czy dr tylko dla mnie wybrał taki mały implant ?! hmmm... czuję się nieswojo.. nie chciałabym czuć niedosyt po OP ale też w sumie przy wąskiej klatce dziwnie bym wyglądała z piersiami Pameli..

Gość gośćkarla
Msnats ja mam tak 75 c /d rozmiar stanika . Dr doradził mi taki implant bo doszliśmy do wniosku ze z mniejszego nie będę zadowolona , pomierzyl dokładnie i wyszło ze akurat :)

Gość clarka0
msnats - ja tez mam tego lekarza i mam 270 teraz widze ze chyba za male sadzac po opiniach ale nie chce miec w sobie prawie po pol litra w jednej piersi xD

Gość Czokolejt
Dziewczyny oczywiście wszystko zależy od naszych wymiarów i od tego jakie jesteśmy szerokie w klatce. msnats ja robiłam w Poznaniu u dr. Dydymskiego ;)

Cześć dziewczyny. Ja będę miała operacje 12 maja i już nie mogę się doczekać.Na razie czytam to forum i przygotowuje się psychicznie. Pozdrawiam wszystkie przed i już po

Gość gośćkarla
Clarka mi się wydaje ze jeżeli lekarz Cię zmierzył to wybrał optymalny rozmiar dla Ciebie widziałam 2 jego prace i naprawdę pięknie wyszły te cycuchy

Gość gośćkarla
Kryska1983 a ja mam za pare dni i chętnie bym się z Tobą zamieniła takiego nam nerwac:/

gośćkarla a u kogo robisz? Ja mam jeszcze troszczkę czasu ale pewnie jak będzie bardzo blisko to tez będę miała stracha

Gość Tornado_ad
GośćKarla rozumiem Cię doskonale bo naprawdę panikowałam przed. Teraz już się cieszę że jestem po:) Powoli odzyskuje siły i coraz łatwiej jest mi nosić zapięty pas. Piersi nadal wyglądaja jak stożki ale mam wrażenie że już się ciutkę obniżyły. Najważniejsze że wypełnia mnie radość że są:)) Oby tak zostało bo cierpiał z powodu ich braku głównie mój mąż - jemu nie przeszkadzało że mam bardzo znikomy biust ale moja reakcja wstydu jak próbował ich dotykać, Teraz choć nie są piękne pokazuje mu się goła z radością i przy świetle:) Sama się dziwie że mi to nie przeszkadza:)) Sama świadomość że są napawa mnie okromną radością

Gość Tornado_ad
GośćKarla rozumiem Cię doskonale bo naprawdę panikowałam przed. Teraz już się cieszę że jestem po:) Powoli odzyskuje siły i coraz łatwiej jest mi nosić zapięty pas. Piersi nadal wyglądaja jak stożki ale mam wrażenie że już się ciutkę obniżyły. Najważniejsze że wypełnia mnie radość że są:)) Oby tak zostało bo cierpiał z powodu ich braku głównie mój mąż - jemu nie przeszkadzało że mam bardzo znikomy biust ale moja reakcja wstydu jak próbował ich dotykać, Teraz choć nie są piękne pokazuje mu się goła z radością i przy świetle:) Sama się dziwie że mi to nie przeszkadza:)) Sama świadomość że są napawa mnie okromną radością

Gość gośćLIDIA
Monika88 spadły mi z obwodu 3 cm od operacji i jak zmiękły to w ręku wydawały się mniejsze. Jednak ja mialam 330 ml i mimo tego i tak mam staniki d75 więc jestem zadowolona. Piersi zawsze są opuchniete po operacji tylko nam się wydaje ze tak nie jest, Dopiero po miesiącu widac różnicę ze tak naprawde opuchlizna była

Gość gośćTornado_ad

Gość Tornado_ad

Gość gościowa123
Hej dziewczyny, nie zaglądałam tu 2 dni a tu tyle pytań;) biorę się za odpowiedzi :) zdjęcie szwów miałam w 8 dobę (ale bez lekarza bo był na urlopie, zdejmowała pielęgniarka która się mną opiekowała po operacji) a pierwsza kontrola lekarska dziś tj po 2 tyg (dokładnie 15 dni). Piersi dobrze się goja. Zaczynaja być już coraz bardziej miękkie - chociaz do „normalności” to im jeszcze brakuje;) tak jak pisałam szlam z pytaniem czy mi się te piersi wyrównaja bo mam wrażenie ze jedna jest ciut większa ale Lekarz twierdzi ze się wszystko jeszcze wyrówna, ze za krótki czas od op. Co do wielkości: Lekarz przed operacja planował implanty 205 demi i 255 full ( wiec nastawiałam się na mały biuścik sportowy ). W trakcie operacji po mierzeniach lekarz wstawił mi 205 oraz 315. Wyszły duuuze. Wiec dziewczyny u każdej dany implant inaczej będzie wyglądał. Ja mam pod biustem 67 cm i przy implancie 205 wyszło mi (tak na oko narazie;) ) Duże C albo D

Gość gośćkarla
Dziękuje Ci Torando ..... mam dokładnie to samo mój facet nawet stanika nie może mi zdjąć tak się wstydzę , wczoraj nad tym myślałam ze jestem próżna bo na własne życzenie dam się uśpić i kroić ale spojrzałam na te ..... i się rozpłakałam ze nie chce się wstydzić do końca życia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się