Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWI臉KSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰Lidka
Cze艣膰 Dziewczyny Monia Jeszce raz dzi臋kuje za pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰Lidka
Cze艣膰 Dziewczyny Monia Jeszce raz dzi臋kuje za pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Lidka
Ucina co艣 mi posty Cze艣膰 Dziewczyny Monia Jeszce raz dzi臋kuje za pomoc :) Jestem 9 dni PO. Szlam z my艣l膮 na 295 anat mentor 323 a obudzi艂am si臋 z 255cc Tak moj doktor zadecydowa艂. Musz臋 mu wierzy膰 bo mia艂am naprawd臋 ma艂o miejsca mimo ze po dw贸jce dzieci. Na razie dochodz臋 do siebie. Piersi nabrzmia艂e czekam a偶 si臋 ukszta艂tuj膮 troch臋. Dla mnie i tak s膮 spore. Rzek艂abym ze na ta chwile to stercza jak sto偶ki :) Janess pro艣ba je艣li mozesz to wy艣lij mi swoje 295 zobacz臋 ile mnie omin臋艂o :( Jestem ciekawa jak si臋 po takim czasie u艂o偶y艂y Dzi臋kuje. My艣le ze jak od艂o偶臋 pas za tydzie艅 to pode艣le jak kt贸ra艣 by chcia艂a :) bo na razie to jescze opuchni臋te. lidka79@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cytrunia333
Ja robi臋 w Warszawie w Klinice Promedion u Charazinskiego wiecie sekretu lekarzy itp Wybra艂am j膮 bo znajoma ju偶 po 2 operacjach wiec to przewa偶y艂o wyb贸r Musz臋 podj膮膰 decyzje 265 czy 295

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna_2018
Janess czy mog臋 mie膰 do Ciebie jeszcze pytanie, czy jak miewalas jakie艣 k艂贸cia, pobolewania d艂ugi czas po operacji by艂a艣 z tym u lekarza? Robi艂a艣 usg na wszelki wypadek? Coraz bardziej zaczynam si臋 stresowa膰, m贸j lekarz na urlopie, a mnie k艂贸je ta prawa pier艣 od czasu do czasu, jakby 艣widruje, dotyczy to sutka tak jak wspomina艂am wcze艣niej jestem 8 miesi臋cy po operacji powiekszenia biustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ola
Cytrunia ja tez operowa艂am si臋 u Charazinskiego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cytrunia, a nie masz wra偶enia 偶e Charazi艅ski proponuje do艣膰 ma艂e implanty? Mi powiedzia艂 295 i ani grama wi臋cej a Charytonowicz w艂o偶y mi 345. Zaznacz臋, 偶e szeroko艣膰 tych dw贸ch implant贸w jest taka sama, ale r贸偶ni膮 si臋 projekcj膮 co podobno ma istotne znaczenie w wygl膮dzie piersi. Ja zrezygnowa艂am te偶 z Charazi艅skiego ze wzgl臋du na jego lekko olewcze podej艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ola
Go艣膰, to prawda Charazinski robi niedu偶e piersi a przynajmniej w moim przypadku, poza tym ja by艂am z niego bardzo zadowolona, po艣wieci艂 mi du偶o czasu na konsultacjach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 PannaMigotka
Janess - jak najbardziej jest to moje pierwsze powi臋kszenie biustu i jestem ju偶 teraz bardzo zadowolona mimo, 偶e jeszcze sporo opuchlizna zosta艂o... A mam 25 lat. U mnie taka du偶a pojemno艣膰 implant贸w (Motiva,okr膮g艂e, 700cc) wynika z bardzo szerokich 偶eber wi臋c ich podstawy musia艂y by膰 szersze. Lekarz sam powiedzia艂 偶e poni偶ej 500cc mi nie zrobi bo mam szerokie biodra i klatk臋 (typowa klepsydra) wi臋c wyjdzie komiczny efekt i on pod tym si臋 nie podpisze. Operacj臋 robi艂am w Szwecji i tutaj zupe艂nie normalne jest 偶e lekarze robi膮 du偶e implanty typu 500cc czy 600cc i bardzo wa偶na jest dla nich renoma bo pacjentki zazwyczaj przychodz膮 z polecenia innych. Wi臋c, aby utrzyma膰 renom臋, lekarze s膮 na tyle do艣wiadczeni by robi膰 bardzo du偶e implanty bez powik艂a艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 PannaMigotka
Wiadomo u mnie regeneracja b臋dzie du偶o d艂u偶sza, ale czasem mam wra偶enie, 偶e znosz臋 j膮 du偶o lepiej ni偶 kole偶anki z mniejszymi implantami. Praktycznie tu偶 po operacji by艂am w stanie du偶o rzeczy sama zrobi膰 (ubieranie si臋, wstawanie, 艂azienka...), w 3 dniu umy艂am sobie w艂osy (d艂ugo艣膰 za po艣ladki ;) ). Jedyne czego mi brakuje to praca - ca艂y czas du偶o pracowa艂am, a tu nagle przerwa na ok. 5 tygodni... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰dianka1
Czesc dziewczyny podczytuje was od jakiegos czasu.moge do艂膮czy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰dianka1
Ucielo mi posta.w maju mam operacje w WarsZawie u dr.Potockiego.czy ktoras robila u niego?jak wrazenia?

Udost臋pnij ten post

Dianka witaj:) Panna Migotka dziekuje,jestem pod wrazeniem,ciekawe co by dr.tu dla Ciebie zaproponowal Justyna no to bylo takie kl贸cie,z czasem spoeaczyczne,idz do dr.nie zaszlodzi Ja nie bylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika88 ju偶 nie goscik
Julka az trzy razy dzi臋kuj臋 wow heheh pisz kiedy masz ochot臋. Teraz b臋dzie juz pi臋kniec w oczach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ada
Aga ja by艂am zdecydowana na Kolasinskiego ale zrezygnowa艂am po konsultacji u innego dr i nie 偶a艂uje , dzi艣 jestem 5 tyg po OP a na termin u Koladinskiego jeszcze bym czeka艂a z p贸艂 roku :)

Udost臋pnij ten post

Hej Dianka. Co dr ci zaproponowa艂?

Udost臋pnij ten post

Nie藕le Ada. Ju偶 masz z g艂owy. I efekt zadowalaj膮cy. B贸le min臋艂y??? Pyta艂am o okres. Ada mia艂a艣 w termine po operacji?? Sp贸藕nia mi sie a nie przewiduje innego przebiegu sprawy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cytrunia333
Ja jestem jak narazie zadowolona z kontaktu oraz podej艣cia w tej klinice. Tez 295 ale ja nie chce wi臋kszych chce mie膰 s艂odkie C. To m贸j zamys艂 Jestem mega szczup艂a tak naprawd臋 na granicy niedowagi i wagi prawid艂owej 52/53 kg. Zebra mo偶na u mnie liczy膰, chude raczki itd wiec nie chcia艂abym wygl膮da膰 komicznie. Nawet mam stracha za b臋d膮 za du偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ola
Cytrunia, ja mam 295 i jestem tez szczup艂a , chude r臋ce itp:) mog臋 Ci podes艂a膰 moje 3-miesi臋czne spod charazinskiego r臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Karolek
PannaMigotka jestem strasznie ciekawa tak duzych implantow chociaz podejrzewam,ze to wszystko zalezy od proporcji. Podeslij zdjecie jak mozesz karolek2013@onet.pl Bylam wlasnie na badaniach krwi i pielegniarka mi powiedziala zebym nastawila sie na potworny bol. Ze 90% kobiet przez pierwsze 2 doby nie jest w stanie ruszyc powieka. I podobno bol po cesarce to nic w porownaniu z tym. Czy rzeczywiscie jest az tak zle? Ja nastawiam sie,ze bedzie bolalo ale bez przesady. Napiszcie jak to u Was bylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gosc Ola podeslij swoje 295;) ja tez bede miala za 1, 5 tyg. Juz sie nie moge doczekac;)karolek2013@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tornado_ad
Mi si臋 okres sp贸藕ni艂 3 dni. Go艣膰Karla uczucie jakby kamieni przesz艂o mi po ok 4 dniach. Teraz czuje tylko lewa pier艣 czasem jakby k艂u艂a czy jakby mi臋sie艅 zm臋czony? Nie wiem jak to opisac. Dzi艣 mija mi 2 tyg od operacji. Nadal piersi s膮 stercz膮ce Ale s膮 nieco nizej- lepiej wygl膮daj膮 ni偶 na pocz膮tku Ale nadal s膮 dziwne:)) czekam a偶 ca艂kiem przestan膮 bole膰 z niecierpliwo艣ci膮:) w poniedzia艂ek wracam do pracy mam nadziej臋 偶e nikt nie zauwa偶y bo nie chcia艂abym 偶eby ktokolwiek wiedzia艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰Ola i Cytrunia, pode艣lijcie mi prosze swoje biusta od Charazi艅skiego. Prosi艂abym te偶 o zdjecia przed. Mo偶e w ko艅cu zdob臋d臋 jakie艣 wyobra偶enie o tym co mnie czeka, bo te偶 nie chce ogromnych piersi, ale s艂ysza艂am od dw贸ch lekarzy 偶e implant 295 da mi rozmiar B. Dlatego w艂a艣nie zdecydowa艂am si臋 na 345 bo chc臋 C. Ale teraz to ju偶 g艂upiej臋. Mail: syllko92@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰Ola i Cytrunia, pode艣lijcie mi prosze swoje biusta od Charazi艅skiego. Prosi艂abym te偶 o zdjecia przed. Mo偶e w ko艅cu zdob臋d臋 jakie艣 wyobra偶enie o tym co mnie czeka, bo te偶 nie chce ogromnych piersi, ale s艂ysza艂am od dw贸ch lekarzy 偶e implant 295 da mi rozmiar B. Dlatego w艂a艣nie zdecydowa艂am si臋 na 345 bo chc臋 C. Ale teraz to ju偶 g艂upiej臋. Mail: syllko92@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sponsorowane

Udost臋pnij ten post

Ola, PannaMigotka te偶 jestem ciekawa waszych,ale napiszcie jak nie macie ochoty wysy艂a膰. Nie b臋d臋 si臋 prosi膰 za ka偶dym razem:) :) monika7777@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Tornado daj im jeszcze tydzie艅 i przejdzie to K艂贸cie tak my艣l臋. Znaczy u mnie tak by艂o. :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Msnats ja og贸lnie panikuja dlatego chc w copernicusie termin dopiero 5 lipca

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋