Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gośćKarolek
Monika88 czy bol po samej operacji byl taki straszny? Ile nocek bylas w klinice?

Gość gość
Karolek ta pielęgniarka chyba pomyliła operacje powiekszenia piersi z chirurgicznym usuwaniem hemoroidow heheh. Po Cesarce boli dłużej i mocniej, Jak można w ogóle to porównywać.

Gość Monika88 już nie goscik
Karolek ta pielęgniarka chyba pomyliła operacje powiekszenia piersi z chirurgicznym usuwaniem hemoroidow heheh. Po Cesarce boli dłużej i mocniej, Jak można w ogóle to porównywać. Ja byłam jedną dobę w klinice. Jak się obudziłam to pani powiedziała ze zaraz poda kroplowke znieczulajaca,bo po przebudzeniu czułam ból ale bez przesady. Zaraz przeszło, potem wstałam i było ok. Raz miałam taki moment że pomyślałam sobie "o k***a co teraz" ale po znieczuleniu jest ok. Potem wystarczy się położyć i odprężyć i jest naprawdę do zniesienia. W domu miałam problemy tylko z bólem przy wstwaniu przez pierwsze trzy dni, ale nie można się zablokować że dasz rady wstać sama tylko nogami i brzuchem Ciągniesz do pozycji siedzącej. Mogłabym dziś iść ponownie na stół operacyjny . A na Cesarke ponownie iść nie chce mimo że przeszłam ja dość gładko.

Gość gośćKarolek
Nie znam sie ale wlasnie wydawalo mi sie ,ze cesarka jest duzo bardziej inwazyjna i bolesna. Mowila,ze to zorpieranie jest podobzniesieni zniesienia. Dla jasnosci ona sama takiej operacji nie przeszla;)

Gość gośćOla
Każdy inaczej reaguje, ja cesarkę i op piersi bez bólu przeszłam a moja przyjaciółka dwie cesarki fatalnie wiec trudno powiedzieć jak to będzie. Aczkolwiek zdecydowana większość kobiet mówi ze nie taki wilk straszny :) ja tez się bałam Dziewczyny wybaczcie ze dopiero teraz, moje maluszki już wysłane ;) chyba nie pominęłam nikogo? kryska2323 syllko92 monika7777 Karolek2013

Gość gośćKarolek
Gosc Ola wyszly Ci DOKLADNIE takie jakie jak chce. Sa idealne. Nigdy w zycii nie zorientowalabym sie,ze sa sztuczne..tez sie zastanawiam miedzy 295 a 330 ale jak weszlam na katalog mentora to z wymiarow wychodzi ze w profilu jest tylko 2mm pomiedzy rozmiarami natomiast 330 sa jakby bardziej rozlegle a na tym mi nie zalezy takze pozostaje przy 295;)

Karolek Brawo

O pierwszy raz ucielo mi wpis. Karolek Brawo cycki wybrane :) Ola maila napisałam do ciebie, miałam problemy przy wysyłce, ale chyba doszedł.

Gość gośćKarolek
Kochane Wszystkie jestescie;) dzieki za fotki, wsparcie. Jak juz bede po tez bede wysylac;)

Gość gośćdiana1
witajcie ponownie :) dr. Potocki zaproponował mi 365ml w jedną pierś, 385ml w drugą. (mam lekka asymetrie). czy wyjdzie mi z tego C? mam 172cm i 60kg wagi. czy któraś z was robiła w KLINICE dr. Szczyta u dr. Potockiego...? juz pytałam,ale brak odzewu. aha wkładki okrągłe allergan

Gość gośćOla
Karolek, dziękuje :) Ehh a ja tak żałuje że właśnie ze 330 nie mam. Jak wspominałam gdyby one w rzeczywistosci były jak na zdjęciu to ok, ale sa mniejsze. Zdjęcia nie oddają dobrze wielkośc****ada cień , podkreśla kształt i wydają się wieksze. Ale z drugiej strony mniejszy można nadrobić trochę odpowiednim biustonoszem a z za dużym to już nic nie zrobisz :P

Gość gośćKarolek
Gosc Ola miedzy 295 a 330 jest chyba naprawde minimalna roznica wiec nie ma co zalowac. Twoje sa tak boskie ze zamiast pracowac siedze i sie na nie gapie;) tez takie chce!!! A jak z bolem po operacji?

Gość Tornado_ad
Gość Ola czy ja też mogę poprosić zdjęcia? agatad.21@poczta.onet. pl

Diana a mówiłaś dr czego oczekujesz, czy poszłaś doktorek powiedział ile wsadzi i wszytko ?? Jeśli profil niski, a ty masz szeroką klatkę piersiową to ml pójdą w szerokość a nie w wysokość, czyli może wyjść np. B, przyjmując że teraz jesteś płaska jak deska. Natomiast jeśli profil wysoki, klatka wąska implant waski to może Ci wyjść nawet F :). Takie są moje na logikę, niekoniecznie trafne, spostrzeżenia :)

Gość gość
Dziękuje Ci bardzo Monika88 za odpowiedz. doktor zaproponował mi 3 wielkości, wybrałam największą "możliwą" do mojej budowy. szeroka mam klatke :/ i jestem płaska jak deska :( jest przy tym 385ml napisane w nawiasie (TSF) to chyba profil wysoki?? myślisz,że powinnam chcieć większy rozmiary niż jego propozycje? pod biustem mam 77cm. (kupuje na 80)

Gość gośćdiana1
zapomnialam sie podpisac :P

Gość goscdiana1
Oczywiście mowilam jakie chce i czego oczekuje,on mnie pomierzył,pomalował i stwierdził,że naturalnie do mojej szerokości to te ml do max. większe to nie bedzie dobrze wygladac.. ponoć u mnie :/ marzy mi się pełne C, zastanawia mnie czy taki wlasnie rozmiar z tego uzyskam.

Gość gośćOla
Karolek ( dziwnie mi się tak zwracać bo mój mąż ma imię Karol :) ) wiesz dobrą opcja jest pokazanie zdjęć lekarzowi piersi które Ci się podobają, oczywiście to nie działa jak " kopiuj wklej" :) ze będziesz tak samo, ale przynajmniej będziesz miała pewność ze lekarzowi dobrze zobrazowalas co Ci w głowie siedzi :) możesz śmiało moje pokazać, jeśli Ci się podobają. Ja tak zrobiłam

Gość gośćAda
Monika u mnie miesiączka była bez zmian , pierwsza po OP bardzo obfita i bolesna ale pewnie wynikało to z odstawienia tabletek :) Karolek szczerze? Ja się nastawiłam na okropny ból ( mam niski próg) tymczasem kilka godz po OP samodzielnie wstałam , zjadłam zupę przeszłam przez pół kliniki do innej sali - nie było źle , w domu pierwszy dzień przeleżałam a później funkcjonowałam w miarę normalnie ale oczywiście w bardzo zwolnionym tempie bo strasznie się męczyłam

Gość gościowa123
Karolek dołączam się do pozostałych dziewczyn - pielęgniarka nie ma zielonego pojęcia o czym gada. Miałam cesarkę i pamietam ze 3 dni po były słabe, mocno bolało. Powiększanie piersi mnie wogole nie bolało - oczywiście byłam na prochach zgodnie z zaleceniami, oszczędzałam się ale bólu nie czułam. Po 3 dniach odstawiłam przeciwbólowe.

Gość gość
Wszystko zależy kto jaki ma próg bólu. Ja mam implant pod mięsień więc po operacji dostawałam morfine w zyle i kroplowke z przeciwbolowymi.

Gość gośćkarla
Dziewczyny dopięłam dziś na chwile stanik i mam takie balony ze o matko do tego zdrętwiałe całe mam nadzieje ze mi to przejdzie .... co do bólu to sprawdza mi się to co Tornado pisała na czwarty dzień jest ok :) a wcześniej no boli trochę ale można wytrzymać

Diana kup syanik 75*cm pod biustem to na pewno C będzie:). A tak serio to jestes szczupła, więc myślę że C uzyskasz, ale to tylko takie przypuszczanie. Wybierz się dla potwierdzenia do innego lekarza i zobaczysz co ci zaproponuje. Tsf to jest wysoki profil jest jeszcze tsx eksta wysoki.

Gość gośćOla
Tornado wysłałam fotki Ja tez dzisiaj zamiast pracować to co chwila tu zaglądam :)

Gość Jmjulka
Ola czy ja też bym mogła zdjęcie prosić ? Jaki masz rozmiar ja mam mieć 323 260 boje się ze będą małe

Gość gość
Cytrunia, byłaś u psychatry I dostałaś to zaświadczenie? Możesz napisać jak przebiegła wizyta I czy dał to bez problemu?

Do gość. Wszystkie mamy pod mięsień.

Gość gośćOla
Julka podaj maila:)

Gość Cytrunia333
Cześć byłam i normalnie wystawił tylko ze problem polega na tym ze nie jest ono w 100% dobre Już mam stresa bo za dwa tygodnie op a mi brak zaświadczenia Psychiatra to zły pomysł Umoczyłam pieniądze, bo psychiatra jest od chorób a ja jestem zdrowa psychicznie i na zaświadczeniu mam ze „jestem zdrowa i nie ma przeciwwskazań do operacji plastycznej.” A chodzi o to żeby na zaświadczeniu było ze operacja podniesie moja samoocenę itd itp a psychiatra musiałby mnie diagnozować żeby to stwierdzić wiec lepszy jest psycholog. Zła jestem Teraz kombinuje psychologa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się