Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość Paulinaxx
Hehe :) jak jesteś szczupła jak ja i z przodu nie masz nic to najpierw zobaczysz wielkie góry hehe :) śmieję się, ale nie naprawdę to nie wygląda jak dwie wsadzone piłki.. Ja jestem równo miesiąc po zabiegu i piersi wyglądają bardzo ładnie i naturalnie. W niektotych miejscach jak skóra jest cienka (np. blizej pach) to faktycznie da się palpitacyjnie odczuć że coś tam jest to nawet moja lekarka na konsultacji mnie uprzedziła, ale wizualnie nie :)

Gość gośćI
Uff to chyba jednak nie wybralam tak zle ;) przeraza mnie ta operacja ale chce juz miec piersi :) mam juz mysli ze umre na stole operacyjnym przez cycki :O :P panikara ze mnie

Gość Paulinaxx
Hehe, będzie dobrze :) ja bylam spokojna, bo wiedziałam, że niedługo będą ładne cycki

Gość Mama35
Hej dziewczyny u mnie operacja 24.10 w Krakowie, jestem mega podekscytowana. Dlugo się wahałam nad rozmiarem miałam wybór 375ml mentor anatomiczne lub 440 ml mentor anatomiczne. W końcu zdecydowałam się na mniejsze. Swój biust to mam zwiędłe b, zanik gruczołu po karmieniu. Poza implantem będzie mastopeksja. Mam 176 cm i 75 pod biustem. Trzymajcie kciuki

Gość gość NataliaNiki23
Mama35 mamy w ten sam dzień operacje

Gość gośćI
No to czas sie umowic na operacje :D dziewczyny dlugo czekalyscie na swoja? Mi lekarz powiedzial, ze terminy gdzies na wiosne ale jesli interesuje mnie szybszy to mam się do niego odezwac i bedziemy szukac

Gość Mama35
Ja się zapisywałam kolo kwietnia ale dlatego ze pasował mi ten konkretny tydzień z racji mniejszej ilości wolnego jaka muszę wziasc na dojście do siebie (1 listopad to i tak wolne i tez w pracy większy luz) A gdzie masz operacje 24.10?

Gość gość NataliaNiki23
We Wrocławiu Kochana

Gość gość
Mama35 nie wiem czy moj wpis Ci pomoze, ale byc moze... Mam podobne wymiary do Twoich i również mam implant który wybrałaś, tylko że u mnie z miseczki a wyszła ledwo b... nie wiem jaki chcesz efekt osiągnąć, ale w moim przypadku to były pieniądze wyrzucone w błoto ponieważ w przyszłym roku będę wymieniać na większy implant a mianowicie przeszło 600cc

Gość Kinia90
Witajcie dziewczyny. 2 października mialam zabieg niby powinnam cieszyć się tym, że spełniłam marzenie ale patrząc w lustro nie mogę. Doktor mówi, że piersi kształtują się do roku oby tak było. Mój biust jest wręcz brzydki nie ma nic wspólnego z okrągłą piłeczką wyglada jak taki rozepchany stożek skierowany w dół. W dodatku doktor mowi że brodawka na lewej piersi ma tendencje do opadania dlatego nie mam specjalnego biustonosza tylko bandaż od góry. Boje sie aby piersi przez to nie poszły na boki. Czy któraś miała podobnie? Czy ten biust naprawdę z czasem będzie dopasowywał się do kształtu wkładki?

Gość Pat6
Cześć wszystkim jestem przed zabiegiem który ma się odbyć w pn i jestem przerażona chociaż czytając wasze komentarze troszkę mi lepiej

Gość Martkakkk
Paulina x.. A jakiej firmy masz implanty i jaki profi?ile masz teraz w biuście? Mi dr też zaproponowała 240 okrągłe albo 270 anatomiczne i zastanawiam się czy nie wziąć ciut więcej. Super jak wyszło Ci D.

Gość gośćNata
dziewczyny, jestem tydzien po zabiegu. Wszystko było ok a dzis rano jak sie obudzilam to poczulam taki silny bol... w lewej piersi przy oddychaniu. Musialam wziac ketonal. Troche pomogl ale ciagle boli przy glebszym oddechu. Boje sie ze mam jakies powiklania:( Napisze prosze czy piersi goją się Wam jednakowo. Mi jedna lepiej a druga wolniej.. Wolniej z niej opuchlizna schodzi i dzis ten bol. Jeszcze sutek sie taki mega wrazliwy zrobil. Jezeli ktoras moze sie wypowiedzieć to proszę napiszcie czy tez tak macie czy cos ze mna nie tak

Gość gość
dziewczyny czy piersi goją sie Wam jednakowo? moja jedna bardziej opuchnieta mam takie wrazenie i sutek nadwrazliwy. Czy odczuwanie bol przy oddychaniu? Ja dzis mam okropny bol w lewej piersi podczas oddychania. Jestem tydzien po zabiegu.. wcześniej tak nie mialam, dopiero dzis

Gość gość
Kobietki które są po zabiegu, czy obie piersi goją się Wam jednakowo? Ja jestem prawie tydzień po i martwię się bo jedna super a druga nadal trochę opuchnięta i sutek taki wrażliwy i odstający dziwnie. Na dodatek po tej jednej stronie boli mnie jak oddycham. Czuję, że delikatnie miękną ale jedna bardziej a druga jakos wolniej. Proszę podzielcie się doświadczeniami bo się niepokoję...

Gość gość
Przepraszam za trzy ostatnie takie same wiadomości!! Wczesniej myslałam, że się nie wysłało bo nic nie pokazywało aż tu nagle wchodzę i patrzę, że są wszystkie ale ze strasznym opóźnieniem...

Gość gość
dziewczyny a jak wasze blizny pooperacyjne? bardzo widoczne? co stosowałyście/stosujecie na blizny? może któraś z was używała verderm? - mi to chirurg polecił.

Gość Magda3335
Kinia90, tak piersi się przez trochę czasu układają ale dużo zależy od tego czy mają warunki do ułożenia się. Jak czytam Twój wpis to kalka mojego przypadku...

Gość gość
O co chodzi w tym ze "zalezy czy maja warunki do ulozenia sie"?

Gość Kinia90
Magda3335 pocieszam się tą myślą, że potrzeba czasu. Niepokoi mnie brak tego stanika. Ty też chodziłaś bez? Twoje piersi nabrały kształtu? Za tydzień mam wizyte kontrolną ciekawe co powie dr.

Gość gośćMonia22
@ Milka- czasami zaglądam.. i sobie przypominam jak to ze mną było.. :) Ja idę pod nóż 28. 12. Dziś pisałam do doktorka o przyspieszenie terminu i niestety .. czekamy 6 m-cy.. Najważniejsze że wyniki są ok, Cycuś jest przecudny! I pomimo różnych zawirowań i tak zrobiłabym to jeszcze raz.. :) Staniczki mam 70 G :).. jak się czujesz ? jaki wyszedł Ci rozmiar?

Gość gość
Hej dziewczyny, moze wy bedziecie w stanie mi pomoc, bo juz sama nuewiem co robic. Operację powiększenia piersi mam zaplanowany na luty, implant 325 cc HP, w tej chwili rozmiar moich piersi to duże B małe C, mój dylemat polega na tym czy piersi po High profile nie bada wyglądały Jak dwie napompowane piłki, po prostu sztucznie. Do terminu jeszcze daleko ale niewiem czy nie zmienić na medium profile. Czy ktoras z was zalowala ze zrobila sobie HP?

Gość gość
Dziewczyny czy to normalne, ze podczas wizyty lekarz proponowal mi tylko rozne wielkosci implantow a nie wspominal nic o jego wysokosci/profilu?

Gość gośćRe
Hej jest któraś z was dłużej po zabiegu.Ja 7mc chodzi ogolnie o blizny ciągną mnie i bolą nie zawsze ale dość czesto

Gość Ewa822
Ja jestem 1.3 roku po zabiegu ale blizny przestały mnie ciągnąć i boleć po około 1.5 miesiaca.

Gość gośćMonia22
Dziewczyny! Te które mają dylemat z rozmiarem... Jeśli chcecie, aby cyc był widoczny to zawsze lepiej wziąć lepiej max, jaki proponuje doktor. Trzeba wiedzieć, że jakiś tam procent będzie mniejszy jeśli będzie umieszczony pod mięsień.. W moim przypadku kompletnie nie pokryło się z tym co przymierzałam u doktorka.. I wiele dziewcząt już po pisze, że mogły wziąć większe.. ale to tylko moje spostrzeżenie, każda musi zdecydować sama. W kwestii bólu pieczenia, ciągnięcia- jeśli nie ma podwyższonej temperatury,pow. 37,5, nie ma obrzęku, zaczerwienienia, czy dziwnych wysięków - wszystko ok. Piersi muszą się ułożyć..

Gość gośćMilka
@Monia22 jestem jeszcze przed operacją. Dzwoniłam dziś do dr, miałam zdecydować czy chcę anatomiczny czy okrągły implant. Do niedzieli byłam pewna, że chcę anatomiczny...aż trafiłam na artykuł że anatomiczne implanty mogą się przemieścić wewnątrz torebki i w sumie to nie wiem. Umówiłam się na jeszcze jedną konsultację...za tydzień we wtorek. Pojemność max 400 ml. Mam małe a, 73 pod biustem. Monia22 możesz przypomnieć z jakiego rozmiaru startowałaś?

Gość Paulinaxx
Martakkk Ja mam Allergan, wysoki profil. Pod biustem mam 65. Przed operacją w biuscie mialam 75,ale po trzech karmieniach, wiec cienko :/ praktycznie go nie było , po operacji jest 83 :) ładne D

Gość Paulinaxx
Nata Nie przejmuj się. Ja jestem miesiąc po zabiegu i dopiero przestałam czuć ból w cyckach. Oczywiście nie goilły się jednakowo. Jedna doszła szybko i ładnie do siebie a druga dłużej bolała i była bardziej wrażliwa.

Gość Natalia29
Dziewczyny po jakim czasie Wasze piersi zaczęły nabierać okrągłego kształtu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się