Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWI臉KSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Go艣膰 Abcde

Mam ketonal i jakis antybiotyk, dzis nie jest niestety lepiej, ale chociaz przespalam noc rylko z jedna pobudka... w tym momencie mysle, ze bylo mi to niepotrzebne, czuje sie jak zwiazana, najgorszy jest ten piek膮cy b贸l 馃槥 razraz boli bardziej raz mniej ale jednak... dostalam zestaw cwiczen id fizjoterapeuty ale nie jestem w stanie ich wykonac ze wzgledu na bol, chodze zgarbiona i ciezko mi sie jest wyprostowac. Mam nadzieje ze bedzie jak piszecie i max po 4 dniu nastapi poprawa bo sie chyba zalamie psychicznie 馃槥 nastawilam sie ze bedzie bolalo ale nie az tak...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Malina

Ja chodzi艂am zgarbiona tez na pewno 3 dni. Przeciwb贸lowo bra艂am tylko paracetamol i to 2 tabletki dziennie..jedna na noc zeby spokojnie spac. B膮d藕 dobrej my艣li, bol przeminie i b臋dziesz piekna 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Abcd

Hej dziewczyny,

Mam termin na po艂ow臋 stycznia聽w Medimel w Szczecinie. Ale nadal si臋 waham co do kszta艂tu i sposobu umieszczenia implantu. Dr zaproponowa艂a mi pod gruczo艂 ze wzgl na lekko wypuk艂膮 klatk臋 piersiow膮 i du偶e ryzyko, 偶e piersi si臋 za bardzo rozjad膮. No i mam jeszcze w膮tpliwo艣ci co do kszta艂tu, podobaj膮 mi si臋 okr膮g艂e ale boj臋 si臋 efektu typowych聽pilek, z kolei przy anatomicznych nie chc臋, 偶eby zbytnio opada艂y. Kompletnie nie wiem na co si臋 zdecydowa膰. Wyj艣ci贸wka 0, zaproponowane 315 motiva. Czy my艣licie , 偶e okr膮g艂e pod gruczo艂 b臋d膮 dobrze wygl膮da膰 ?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milka

Gosc Abcde mnie bola艂o 10 dni, zgarbiona chodzi艂am ponad 2 tygodnie, przez tydzien po operacji prawie nie wstawa艂am z 艂贸偶ka...wi臋kszo艣膰 dziewczyn przechodzi "kryzys" po operacji w stylu "po co mi to by艂o"...spokojnie, to minie 馃檪 jeszcze troszk臋 i b臋dziesz tylko cieszy膰 si臋 nowym pi臋knym biustem i niw膮 bielizn膮 馃檪

Gosc Abcd te偶 ba艂am si臋 efektu dw贸ch pi艂ek, dlatego wybra艂am anatomiczne mentora wysoki profil. Na pocz膮tku nawet zastanawia艂am si臋 czy dr nie w艂o偶y艂 okr膮g艂ych 馃槈 teraz po dw贸ch miesi膮cach wygl膮daj膮 pi臋knie, naturalnie 馃檪 My艣l臋, 偶e warto zaufa膰 lekarzowi. Ka偶da z nas ma inn膮 budow臋 i na ka偶dej z nas dany implant b臋dzie wygl膮da艂 inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Abcde

W 10 dniu od zabiegu musze wrocic do pracy, jestem zalamana 馃槥 nikt nie wie ze robilam operacje wiec nie wiem co wymysle... jakos inaczej to sobie wyobrazalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia22

Abcde- jeste艣my z Tob膮... Ja te偶 dochodz臋 do siebie.. rozumiem Ci臋, za pierwszym razem te偶 bardzo ci臋偶ko to przechodzi艂am.. najgorsze by艂o pierwszych 5 dni... teraz jest znacznie lepiej.. trzymaj si臋.. nie wiem jakie masz przeciwb贸lowe, ale ja mam zaldiar i ketonal i jest ok. po zaldiarze chce si臋 spa膰, wi臋c preferuj臋 na noc.. 馃檪聽 聽Trzymaj si臋 jeste艣my z Tob膮 .. pomy艣l, 偶e ju偶 nied艂ugo zapomnisz o b贸lu i聽 b臋dziesz chwali艂a si臋 nowymi piersi膮tkami.. 馃檪馃檪馃檪聽 Pozdrawiam!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabella

Hej dziewczyny,

Mam pytanie ju偶 do tych co s膮 po operacji, czy piersi po powi臋kszeniu,聽 po pewnym czasie staj膮 si臋 na tyle mi臋kkie 偶eby mo偶na je by艂o hmm nawet niewiem jak to opisa膰 "ugnie艣膰 w d艂oni", czy raczej zostaj膮 twarde聽nie b臋dzie mo偶na聽 z nimi聽 sie tak "bawic"?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ann

Go艣膰 Milka, mog艂aby艣 podes艂a膰 jakie艣 zdjecie przed i po? Z tego co czyta艂am forum to te偶 mia艂a艣 wyjsciowke 0? Popraw mnie je艣li si臋 myl臋 馃槈 a i mozesz przypomnie膰 jaki masz implant? Je偶eli mo偶esz podes艂a膰 to zostawiam sw贸j mail anngg@interia.pl z g贸ry bardzo dzi臋kuje 馃槈馃槞

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janess

聽hej cycolinki,Zapomnialam hasla,No coz, Staj sie bardziej miekkie,moje Maja 10 lat i sa duzo bardziej miekkie,Ale Ida do wymiany ,wie oder Nowa wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kates

Hej, zmienialyscie sobie same opatrunki po operacji czy ktos wam pomagal? Zastanawiam sie czy dam rade zrobic to sama jak juz bede po

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ann123

Kates mi pomaga艂 m膮偶 samej by艂oby mi ci臋偶ko, jestem miesi膮c po i dziwne uczucie mam tylko rano bo s膮 mega twarde, mam anatomiczne 345 mentor i jeszcze si臋 kszta艂tuj膮 czekam na efekt ko艅cowy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Abcde

Czwarta doba po operacji minela, dzis jest juz duzo lepiej, nadal chodze zgarbiona i troche boli ale chyba juz najgorsze za mna. Chyba nie mam szczescia bo zeby mi nie bylo za dobrze to dostalam okresu 馃槢 w sumie i tak o 3 dni za szybko, dobrze ze nie mialam niemilej niespodzianki w dzien operacji, bo zazwyczaj mam idealnie co do dnia, wiec chyba to jakis efekt narkozy albo cos.

Udost臋pnij ten post

Abcd聽

super 馃槂 dobrze ze ju偶 lepiej .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda
Dnia 5.01.2019 o 10:24, Majeczka87 napisa艂:

Go艣膰 Ruda od konsultacji do terminu czas oczekiwania聽1,5 miesi膮ca , operacja za 2,5 tygodnia - czytam ju偶 wszystko -艂apie stracha . Nowotw贸r , odrzucenia , komplikacje , 偶eby tylko wszystko si臋 uda艂o . Boje si臋 tez takich odroczonych w czasie problem贸w zdrowotnych jak ten rzadki wielokom贸rkowy nowotw贸r kt贸ry wyst臋puje przy teksturowanym implancie . Kurcze niby to naprawde rzadkie przypadki ale ... z drugiej strony pragnienie pe艂nych piersi jest tak wielkie ... jak strach zwi膮zany z operacja . Pozdrawiam dziewczyny聽

W poniedzia艂ek badania ,聽

Trzymaj si臋 Majeczka87, nie zap臋dzaj si臋 za daleko w rozmy艣laniach. Musisz my艣le膰 pozytywnie.. termin ju偶 blisko... Mam nadziej臋, 偶e nie zrezygnujesz i zrelacjonujesz nam wszystko..聽 Ja mam za 10 dni konsultacj臋 u dr Olender... Mam nadziej臋 偶e zrobi na mnie dobre wra偶enie..聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martkaaa

Ja juz po. Wczoraj mia艂am operacje. Mam wra偶enie 偶e s艂o艅 usiad艂 mi na klatce tak mi ci臋偶ko si臋 oddycha. I strasznie ciasno w tym staniku i banda偶ach. I ten b贸l plec贸w 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia22

Martkaaa- trzymaj si臋 .. 馃檪馃檪馃檪聽najgorsze masz z sob膮.. 馃檪馃檪聽.. jeste艣 ju偶 po.. 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martkaaa

Kurcze bol膮 mnie pachy zebra plecy mostek. Mam nadziej臋 偶e szybko minie ten tydzie艅.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta

Martkaaa tez mialam bol plecow najgorszy i jakby mostek mialo rpzerwac ale to max do 3..4 dnia. Zobaczysz,ze z godziny na godzine bedzie coraz lepiej po tych dwoch pierwszych dobach tylko grunt to nie lezec non stop wtedy jest najgorzej. Mnie to o depresje przyprawialo ale聽聽Za pare dni bedziesz przeszczesliwa 馃槉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martkaaa

Dzi臋ki dziewczyny 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ruda , mia艂am ju偶 konsulatacje anestezjologiczna i wi臋kszo艣膰 bada艅 ju偶 mam zrobione . Dok艂adnie za 2 tygodnie powinnam by膰 ju偶 po operacji . Oby tylko nic si臋 nie przypl膮ta艂o . Dbam o siebie jak mog臋 , ale mam teraz sporo stres贸w w pracy , do tego ta pogoda ... ca艂y czas my艣le o tym czy nikt nie zorientuje si臋 w pracy , nosze聽聽teraz przesadnie mega wielki push up 偶eby nie by艂o r贸偶nicy /聽naprawd臋 nie chce 偶eby nikt si臋 zorientowa艂 . 聽Przypuszczam ze b臋dziesz zadowolona z konsultacji , pani Doktor Olender jest wspania艂ym lekarzem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trysil

... no i oczywi艣cie co? wiele w膮tpliwo艣ci czy dobrze wybra艂am rozmiar implant贸w i lekarza wykonuj膮cego zabieg.

prosze wi臋c was dziewczyny macie jakie艣 do艣wiadczenia czy powierdzone opinie na temat tego lekarza??? i czy kt贸ra艣 z was ma taki sam lub podobny rozmiar implantu tj. profil 艣redni 380ml, jak to w rzeczywisto艣ci wygl膮da - bo boj臋 si臋 czy nie b臋d膮 jakie艣 bardzo p艂askie??

z g贸ry dzieki i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trysil

Hej dziewczyny si臋 nie odzywa艂am. Jak wcze艣niej pisa艂am by艂am na jednej konsultacji u pani doktor w 艁odzi i tam wybra艂am implanty okr膮g艂e mentor 450 ml. W聽 grudniu natomiast by艂am u dr 艁onia w Lienea Corporis i tam ustalili艣my wsp贸lnie z lekarzem 380 ml 艣redni profil mentor okr膮g艂e. Termin operacji mam na lutego.... no i oczywi艣cie co? wiele w膮tpliwo艣ci czy dobrze wybra艂am rozmiar implant贸w i lekarza wykonuj膮cego zabieg.

prosze wi臋c was dziewczyny macie jakie艣 do艣wiadczenia czy powierdzone opinie na temat tego lekarza??? i czy kt贸ra艣 z was ma taki sam lub podobny rozmiar implantu tj. profil 艣redni 380ml, jak to w rzeczywisto艣ci wygl膮da - bo boj臋 si臋 czy nie b臋d膮 jakie艣 bardzo p艂askie??

z g贸ry dzi臋kuj臋 za opodwied藕

pozdrawiam Trysil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Cze艣膰, czy dretwialy wam po operacji r臋ce? Ja jestem tydzien po i mam dzis taki dyskomfort ze dretwieje mi delikatnie prawa reka, boje sie ze cos jest nie tak..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰聽

to pewnie przez to ze le偶ysz du偶o wi臋cej 聽ucisk na kr臋gos艂up . Tak mi si臋 wydaje 馃槂 bo sama mam czasami聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paula

Spokojnie mnie te偶 dretwialy r臋ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia

Dziewczyny ! Jestem 4 tygodnie po zabiegu, dzisiaj otworzy艂am ci臋偶kie drzwi, trzeba by艂o mocno popchn膮膰.. poczu艂am dziwne uczucie w lewej piersi jakby cos sie przesun臋艂o. Teraz 艣ci膮gn臋艂am stanik a jedna pier艣 jest kilka cm ni偶ej :((( by艂y prawie idealnie rowne a teraz jakis dramat. To wr贸ci na swoje miejsce ?馃槩mia艂a tak kt贸ra艣 z was ? Pomocy :((

Udost臋pnij ten post

Po 4 tygodniach ? DZwon do lekarza , wsp贸艂czuje . Kurcze ja po 2 tygodniach , musz臋 wr贸ci膰 do pracy - zaczynam si臋 obawia膰 .聽

Udost臋pnij ten post

Majeczka87 dasz rade 馃槉 2 tyg to wystarczajacy czas byle nie dzwigac i oszczedzac w miare mozliwosci.聽

Go艣膰 Kinia trzymam kciuki oby nic powaznego. Tez bymsie kontaktowala niezwlocznie z lekarzem.

Udost臋pnij ten post

Jestem 6 tyg po operacji. Chodze 24 h na dobe w tych stanikach pooperacyjnych ale chyba powoli moge na dzien zakladac inne staniki. Z tego co czytalam na fiszbiny jeszcze troche musze poczekac. Ale nie wiem w takim razie jakiego typu staniki moge kupic.. ? 馃槸

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋