Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość popielata_Lola
Zauważyłam coś dziwnego u siebie.. do tej pory piersi były okragłe takie bez żadnych zmian a teraz pod jedną piersią widzę tak jakby pomarszczona skóra. Pod tym pomarszczniem wyczuwalne jest trochę skóry. Tak jakby obwisła :-( no kurcze chodze codziennie w staniku tak jak doktor zalecił i nawet nie mam zamiaru go ściągać a tu coś takiego :-/

Gość Tornado_ad
Popielatalola nie martw sie dziewczyny pisały że też im się tak zrobiło Ale po tyg wszystko im wróciło do normy. Smaruj piersi linomagiem:) i nie martw sie

Gość popielata_Lola
na początku pomyślałam że to pofałdowanie implantu ale implant wyczuwam bez żadnych fałdek.. to skóra pod tym implantem i to się odznacza. No nic może rzeczywiście panikuje, bo nic nie boli i piersi cały czas się przecież zmieniają. Będę miec to na oku :-) Dzięki Tornado :-)

Gość Monika88 już nie goscik
Lola tak jak tornado pisze też widziałam, że dziewczyny piszą o czymś takim jak opisujesz,więc to jakieś dość częste zjawisko. Natomiast ja niestety nie wiem jak to się dalej zakończyło. Bądź dobrej myśli i informuj na bieżąco :)

Liwia niestety coraz mniej osób udziela się na forum, więc nie wiem czy uzyskasz interesująca cię odpowiedź. Ja niestety nie pomogę. Mam tylko, lecz dla mnie wystarczająco implant anatomiczny 315 ml. Pozdrawiam

Gość popielata_Lola
ja się cały czas czymś martwię :-( wczoraj się przedzwigałam, dzis ten fałdek i teraz jeszcze na dokładkę myślę czy nie zrobię sobie krzywdy tym stanikiem co dokupiłam. Wyprałam stanik z kliniki i jeszcze mi się suszy wiec na noc zaloze biustonosz pooperacyjny kupiony z Yaille. Na pewno lepiej niż jakbym była bez, ale nie wiem czy on inaczej nie uloży mi piersi i to nie sprawi klopotow. Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy też w tym okresie 4 tygodni po operacji miałyście drugi stanik na zmianę ? Lekarz powiedział żeby nie kupować jeszcze staników ale to jest pooperacyjny wiec przystosowany do tego stanu, w którym się znajduje...

Gość gość Monia22
Cześć. Wczoraj byłam na konsultacji u doktora Piotrowiaka w Kamieniu Pom. Ostatecznie padło na 323 CPG Mentor 345 ml i zastawiam się czy to nie za mało.. mam wyjściowe małe B i porządną klatę 80 cm pod biustem.. dziewczyny, czy ktoś ma podobne parametry???

Gość gośćKarolek
Monia22, mam u Piotrowiaka jutro juz operacje;) tylko, ze w Szczecinie. Parametry inne bo 295 sredni takze Ci nie pomoge. Ale lekarzem jak do tej pory jestem oczarowana. Mam nadziene,ze efekt kpncowy bedzie super

Lola jak byłam tydzien po operacji na kontroli to lekarzy powiedzial, że mogę sobie kupić obojętnie jaki stanik sportowy na zmianę, byle bez fiszbin.

Gość Tornado_ad
Ja też mam na zmianę triactiona z triumpha :) więc się nie martw :) musimy w końcu czasem prac:)) a od dziewczyn wiem że nawet cały implant miały pofaldowaby i skórę i po tygodniu wszystko było ok. Ja wczoraj dużo jeździłam autem i wieczorem spinal mi się mocno biust. Też tak macie? Odwazylam się też pierwszy raz dopuścić do siebie meża:)) zaznaczyłam że w razie czego to zrzuce

Gość Tornado_ad
I wyposzczony sie zgodził

Gość gość Monia22
Tak tak.. Ja doktorem też jestem oczarowana... :) Naprawdę dobre wrażenie mam po konsultacji.. rozmawiałam z dziewczyną, która też czekała na wizytę do naszego lekarza i jej koleżanka robiła u niego, wyszło pięknie... :)

Gość gość Monia22
Gość Karolek- zazdroszczę CI.. życzę powodzenia i oby wszystko się udało, a cycuchy wyszły piękne :) odezwij się jak już będziesz po i zdaj relację.. Jestem ciekawa pracy doktorka.. ma bardzo mało zdjęć w necie.. :( a może ja nie potrafię szukać... :P

Gość popielata_Lola
mowie Wam mój lekarz to ja nie wiem jak on to sobie wyobrażał :-D jestem z niego bardzo zadowolona ale rygorystyczny jest jeśli chodzi o rekonwalescencje. Miesiąc kazał rąk bardzo do gory nie podnosic a na solarium to dopiero po pół roku... szkoda ze w między czasie mi się ślub szykuje i mu powiedziałam ze jak się do białej sukni nie opalić to poszliśmy na kompromis :-D

Gość gośćKarolek
Pewnie,ze dam znac;) juz mnie nerwy biora

Gość gość
Dziewczyny, ratujcie. Zaczynam panikować. Zabieg w najbliższą sobotę a ja się właśnie zorientowałam, czy moja próchnica na zębach nie będzie przeciwwskazaniem. Ogólnie zęby są zdrowe, nie mam żadnego zapalenia. Byłam u dentysty, ortodonty. Nikt nie mówił że cos jest bardzo nie tak. Czy pojedyncza płytka próchnica może spowodować dyskwalifikację do zabiegu?

Gość gośćOla
Gość mnie nawet o stan zębów nie pytał, mam mała dziurkę a termin do dentysty był po operacji i nic się nie działo.

Gość gość PannaMigotka
Pierwsze słyszę by próchnica była przeciwwskazaniem... Ja co prawda miałam zdrowe wszystkie zęby, ale nawet nikt mnie o to nie zapytał :) Co do stanika to ja po prostu w klinice kupiłam 4 staniki i nie mam problemu ;) A co do szerokiej klatki piersiowej: ma mam 85cm, a implanty 700cc okrągłe. Lekarz pokazał mi na wizualizacji 3D jak będę wyglądać z konkretnymi implantami i stwierdził, że poniżej 400cc nie ma mowy by mi zrobił bo się pod tym nie podpisze :)

Gość popielata_Lola
ogólnie przed operacją trzeba byc zdrowym i ja słyszałam że sedacja czyli usunięcie wszystkich ognisk zapalnych i wyleczenie zebow jest wskazana. Tak samo jak szczepionka przeciw HBV. U mnie był jeden ząbek do wyleczenia, dowiedziałam się o tym niedługo przed operacją więc nie mogłam juz nic zrobić, ale anestezjologa poinformowałam. Chodzi o to żeby zły stan nie pogorszył się wskutek narkozy bo ona niestety bardzo wpływa na organizm. Dzięki Bogu, u mnie wszystko przebiegło pomyślnie. Życzę Ci żeby u Ciebie tez tak było, ale dla spokojnosci poinformuj o tym lekarza :-)

Gość Izzuu
Dziewczyny czy któraś robiła u dr Chomickiej w stolicy?Ile płaciła i jak wrażenia?Zastanawiam się nad Linea Corporis i Łon lub Stańczyk albo ta Chomicka.Nie wiem co robić i jak cenowo, chce dobrac1dobe w klinice.Mam już uzbierane połowę kwoty a kolejna w ciągu dwóch m-cy dozbieram. I teraz chce się umówić na konsultacje.

Gość gośćPaulina
Izuu jak chcesz do Linea się umówić to proponuję szybko bo ja 5 miesięcy czekałam :) i 2 na operacje

Gość gość
Polecam klinikę www.drchecinski.pl. Świetnie zrobione piersi, zero powikłań, ładnie się wszystko wygoiło i jest tak, jak sobie to wymarzyłam! Zdecydowanie jedna z najbardziej kompetentnych klinik z jakimi się spotkałam!

Gość Liwia86
Ja mam klatkę 80 cm. Obecnie miseczka B. Chciałam pełne D. Dobrany implant to mentor anatomiczny 390 ml wysoki profil. Przymierzalas je?

Gość gość
Hej W ten wtorek mam.operację. jedynie czego sie obawiam to tego czy po 16 dniach bede już w miarę na chodzie ? Gdyż po tych 16 dniach lecę samolotem na komunię do chrześnicy.... Reszty chyba się nie boje. Dokladnie rok temu bylam na endoprotezie biodra i śmiem twierdzić że to było gorsze bół leż znioslam super na lekach przeciw bólowych byłam tylko 2doby po operacji. Wiec liczę że moj próg bulu nie jest niski :)

Lola proponuję opalanie natryskowe. Ładny efekt, a skóra zdrowa. Solarium i leżenia plackiem na słońcu unikam jak ognia.

Co tu tak spokojnie się zrobiło.. Karolek, Ola, Ada, Lola, Lidka, Lidia, janess, cytrunia, Aga, Tornado, Paulina, Karla i inne dziewczyny????

Gość gośćLIDIA
monika88 Jestem czytam :)

Gość gośćKarolek
Monia cos sie zacielo. Ja umieram juz ze strachu bo za 5h ide pod noz a jeszcze do pracy sie wybralam co by w domu nie wariowac;) trzymajcie kciuki zebym sie obudzila:)

Do gość. Spokojnie dasz radę. 16 dni to jest wystarczająco czasu żeby w miarę funkcjonować. Od mojej operacji do świąt było 16dni i wszystko było w zupełnym porządku. Miałam coprawda stanik sportowy, bo bez niego ani rusz, więc kreacje sobie przygotuj odpowiednią.

Gość gość PannaMigotka
LIWIA - ja mam pod biustem 84cm i okrągłe implanty 700cc i wyszedł mi rozmiar E/F. Co do latania samolotem to ja już 7 dni po operacji leciałam i było wszytko ok. Oczywiście starałam się nie stać w kolejkach do odprawy czy kontroli i nie miałam praktycznie żadnego bagażu (nawet podręcznego) co wyglądało trochę jakbym wsiadała do tramwaju :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się