Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gość NataliaNiki23
Kochane moje 500 wcale nie sa ogromne !:)piękne są postaram sie jakies dzis lub jutro zrobic wam zdj

Gość gośćMonia22
NataliaNiki23- super, że jest ok. witamy w gronie silikonowych cycolinek :) Ja też poproszę o fotki.. Myszka 487@op.pl

Gość gośćMilka
msants ja jeszcze przed operacją, ale dziewczyny tu piszą, że ok 2-3 miesiące i piersi są ich. Wiadomo, że u każdego to indywidualna sprawa a piersi potrafią się układać do roku, ale na Twoim miejscu skonsultowałabym ten fakt z lekarzem. NataliaNiki23 już w domku?

Gość gość NataliaNiki23
Tak do 10 bylam w klinice i pozniej do domku:)

Gość gośćMilka
NataliaNiki23 i jak sobie radzisz w domu? Masz pomocników? Jak minęła Ci droga? Benia dr się odezwał co do Twojej operacji?

Gość gość NataliaNiki23
Powiem że teraz w nocy ból troszkę sie nasilił ale ketonal pomaga:) tylko cos spać nie mogę.... dziewczyny jakieś rady????. Pomaga mi narzeczony nawet o 2 w nocy zaparzył mi herbatki ...

Gość Moli85
NataliaNiki23 - nie możesz spać bo Ci się po prostu nie chce czy z powodu bólu? Becia - jakieś wieści z kliniki?

Gość gość Benia
NataliaNiki spróbuj jakieś zioła uspokajające może wtedy zasniesz szkoda że dr. Nie wypisal Ci czegoś na sen kochana. No i dziewczyny dzisiaj dostałam maila ze kwalifikuje się na zabieg więc we wtorek chyba moja kolej pod nóż :)

Gość gość Benia
Chyba ostatni komentarz się nie dodał coś szwankuje FORUM. Pisałam że NataliaNiki może worto na noc jakieś zioła na sen wypić ale receptę na coś mocniejszego od dr. A ja mam jednak zabieg we wtorek wczoraj dr. Cały dzień operowal i dopiero dzisiaj dostałam maila ze dr. Stwierdził że się kwalifikuje. Widocznie te wyniki nie były najgorsze według niego haha

Gość gośćI
NataliaNiki23 ja tez poprosze o zdjecia na izka_91@vp.pl zastanawiam sie jak taka duza pojemnisc wyglada :) to okragle czy anatomy?

Gość gość NataliaNiki23
Kochana z braku uczuciu zmęczenia . Dzisiaj dużo spaceruje po pokoju może sie zmecze i bd lepiej spala

Gość gość NataliaNiki23
Niedodaja sie wiadomosci,:(

Gość Marbier88
msnats Ja mam podobnie. Prawa jak moja, a lewa żyje swoim życiem, do tego pobolewa gdy uciskam brodawke... z tym poradzeniem sie dr to mi sie odechcialo, bo wszystkie swoje watpliwosci zglaszalam na kontroli w 10tyg po op i czułam się zbyta. Uslyszalam tylko "bedzie ok" do tego powiedzialam, że lewa piers jest niżej od drugiej , to usłyszałam "czasem sie tak zdarza" zero rozwiniecia rozmowy ze strony dr. Nie oczekiwałam, ze dr bedzie wokół mnie skakał, ale jak pojawił sie problem to pomimo zyczliwego usmiechu dało sie odczuć że mój czas przebywania w gabinecie minął :/

Gość gość NataliaNiki23
Kochane okrągłe mam :) w dzien dzis super nic kompletnie nie boli.... gorzej z nocą bo wgl nie czuję zmęczenia ja prowadzę bardzo aktywny tryb zycia cwicze i duzo pracowalam (oczywiście przed zabiegiem). Stąd teraz żeby się zmęczyć nic.nie robieniem.to wyczyn :) . Dzisiaj moge delikatnie polać je wodą przy myciu ... i zacząć masowac oliwka ... narazie co do bolu jestem mega pozytywnie zaskoczona . I nie ma czegos chyba takiego ze im wiekszy inplant tym bardziej boli ja mam 500ml a waze 48/9kg i 162 cm pod biustem 68 . I piersi nie sa olbrzymie

Gość gośćMonia22
Hihi Natka poczekaj parę miesięcy... :) zobaczysz jak się ładnie wybiją.. ja też tak mówiłam .. :)

Gość gośćMilka
NataliaNiki23 super :-) Chyba wrócę do ćwiczeń ;-)

Gość e111
Czesc dziewczyny proszę dajcie znac czy ktoras ma mentory anatomiczne 345ml, nie mam odniesienia czy one wyjdą duze czy nie za małe, mam 160 i obwod pod biustem 83, swoje mam raczej c lekarz zaproponowal 345 ale w razie w bedzie gotowy na 390, macie doswiadczenie wiec prosze o wasze opinie

Gość Martkakkk
Benia Ale super że wyniki kwalifikują się do operacji. Już za tydzień o tej porze będziesz w domu i będziesz nam pisać jak to przebiegało u Ciebie :) NataliaNiki23 Ja tez poproszę o zdjęcia Twoich nabytkow ;) martka_k85@interia.pl i pytanie miałaś założona rozpinana pizame po operacji?

Gość Martkakkk
NataliaNiki23 A jaka mialas wyjsciowke bo już nie pamiętam.

Gość gość
Hej dziewczyny. Dzisiaj mija 2ga doba po operacji. Implanty okrągłe Mentor 295 cc pod mięsień. Dzisiejszy dzień jest dużo lepszy niż wczoraj ból minimalny. Ale martwię się że wybrałam za małe implanty moj rozmiar wyjsciowy to 75A/70B 72 cm pod biustem 80 piersi. Czy któraś z Was ma taki rozmiar? Czy wasze piersi po zabiegu też były takie sterczące I były bardzo oddalone od siebie.

Gość gość NataliaNiki23
Swoje mialam B moze malutkie C

Gość gość NataliaNiki23
Tak moje piersi narazie rowniez sa.strasznie sterczace i oddalone:) spokojnie zaczna sie schodzic:)dziewczyny a moze ma ktoras konto na estheticon wysle wam zdj bo nie wczytuje mi cos email moj w tel

Gość gość Benia
NataliaNiki ja też chcę zdjęcia becia.007@o2.pl może jeszcze zmienię rozmiar. Kurcze gość tam Piszesz ze 295 ml małe a ja chciałam 275 i u naszej koleżanki Moli ten rozmiar jest cudnyyy

Gość gość NataliaNiki23
Kochana masz zdj na estheticon wysłane:) w razie pytan śmiało!:)

Gość gość NataliaNiki23
Kochana link rzuca nas w ankiete:)

Gość gośćMilka
Benia super, że operacja się odbędzie :) Dziewczyny, ja mam 73 cm pod biustem , male a i wybralismy z dr anatomiczne Mentora 390 cc. Mam nadzieje, ze bede miala z tego piekne 70 d. O mniejszych niż 300 ml nawet nie chciałam słyszeć. Jak mi się znudzą za 10 lat, to sobie wezmę większe...haha

Gość gość NataliaNiki23
Martusia wysłane zdj!:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się