Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta starszaa

dlaczego jak facet jest starszy to jest OK a jak kobieta to są głupie komentarze

Polecane posty

Gość **saml**
Jak ja Cie komik nie cierpię :P ale Ty dobrze o tym wiesz .

"w celach ogrzania wolę sauenke popatrzeć tez można...czasami" o właśnie :D jeszcze do tego basen i mistrz kraula Kwiatek rządzi :)

A Ty muszti ile masz wzrostu? Sami - wiem o tym kochanie... nie mozna lubic faceta z tak małym penisem ;)

ech kwiatek, łódź daleko- nie wyślę ci foty co by nie nadszarpnąc twojego budżetu na dojazy:P

Mało, ale facet musi mnie przewyższać, sporo, chociaż wzrostem. A te marne 15 centymetrów, to zbyt mało. :)

\"ech kwiatek, łódź daleko- nie wyślę ci foty co by nie nadszarpnąc twojego budżetu na dojazy\" hehe to fajny tekst ;) a jaki ode mnie kierunek? ;) ja mam wszedzie blisko ;)

Doprawdy (doprawdy3@wp.pl) musztarda masz wygórowane wymagania No cooo... 20 centymetrów, to takie wygórowane wymagania? :D

Gość **saml**
Komik-----zwracasz sie do mnie per''kochanie'' dbaj o image chłopie:)

kobieta zmienną jest jak chce- mi się aż tak nie chce w tym wypadku- ciemne włosy postarzają:P

Gość **saml**
Heheh Kwiatek specjalnie wymysliłes taki przedział bym sie w nim nie zmiesciła?:O:P

doprawdy - dla mnie ciemne włoski i jasna skóra -ideał. chcesz sie pobawic w zabawe pt. czy jestem ładniejsza niż była Kwiatka? ;)

Doprawdy, można miec ciemne i ciemne...ja właśnie przestałam być blondynką..bo staro wyglądałam, nie pasowało mi do typu urody. I hurra, jestem z powrotem sobą :)

słuszny wzrost kwiatek, ale odległość cie dyskwalifikuje, ja lubię miec przyjemnosci "pod ręką":P

Zośka (nowa ksywe mam Złośliwa na ciebie) przeciez ci pisalem na poczatku ze za niska jestes, nie pamietasz? słabą pamięć masz... Tamari-waze 85kg

Gość komentarze tylko tu
Kafeteria jest specyficznym miejscem tutaj każdy każdego miesza z błotem. Wydaje mi sie że coraz łagodniejszym okiem sie patrzy na takie związki bo jest ich coraz więcej w show biznesie choziażby

"słuszny wzrost kwiatek, ale odległość cie dyskwalifikuje, ja lubię miec przyjemnosci "pod ręką"" musisz byc tez ładna zeby zasłużyć na Kwiatkowe względy :P

kwiatek- radze ci wyjść z poprzedniego związku zanim zaczniesz szukać nowych przygód- porównywanie do byłej świadczy o tym, ze nie jesteś jeszcze gotowy na nowe wyzwania:D porównaj się z komiczne- to dopiero będzie zabawa:D