angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 a co,jak juz to na calego,chlop nie bedzie sie mogl doczekac az do pracy pojedzie:D:D:D no dobra zaczekam jeszcze,a ile??? byle nie dlugo:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 9, 2008 angioletto a co Ci zależy? :) niby sensu nie ma, bo za wcześnie,ale przecież to niczemu ani nikomu nie szkodzi :) ja mam cykle 32 dniowe,dzisiaj mam 15 dzień cyklu przed więc możemy zacząć przytulanki :) owulacja wypada w piątek i wszystko na to wskazuje,że będzie na bank :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 no jak ci sie@skonczy ty niecierpliwcu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 powiem wam babeczki ze jak zawsze lubialam spac na brzuchu tak teraz niestety, tak mnie cycochy bola ze masakra i wcale nie moge sie ulozyc do snu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 i to narazie tyle z dolegliwosci ciazowych:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 no gdzie znowu uciekly wszystkie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 9, 2008 kate70 a mdłości?? jakieś dziwne smaki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 kurcze juz nawet do kibelka isc nie mozna bo sie zaraz o ciebie pytaja:D:D:D jutro sobie nocnik przyniose,hihihih:):D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 dosia zadnych mdlosci nie mam i mam nadzieje ze miec nie bede, a smaki hmmm posmakowal mi bardzo kefir i czekolada pod kazda postacia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 Kate,to zadne objawy,ja czekolade pod kazda postacia wcinam od 24 lat a w ciazy nie jestem:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 UPS,mialysmy o slodkim nie gadac:D:D:D kolezanka Ferminka na diecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 znowu mi sie dostanie,ale obiecuje ZERO O SLODKOSCIACH od teraz;D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 ja bardzo przepraszam czy znowu tu sama jestem??? czy wszystkie do kibelka polecialy??? niedlugo skoncze prace(za jakies 3-4 minutki) wiec do zobaczenia wieczorkim(po wizycie w tym wstretnym GP) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 no to poki co to zadnych objawow innych nie mam, dziewczyny jakbyscie zaciazyly to nie opychajcie sie mandarynkami, pomaranczami i w zadnym przypadku kiwi, bo ta ostatnia ma duzo vit C a to wczesnoporonne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 a ja tak mandarynki lubie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 angioletto tylko nie idz do tego na Green Lane, to moj konowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 no dobra,przerzuce sie na banany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 napisalam nie opychac sie!!!! a jesc mozna.tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 a co na wlasnosc go masz???:D:D:D a wlasnie ze do niego pojde:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 no wlasnie dlatego ze to palant, to nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 no to zmienia postac rzeczy:D:D:D kiedy ja tak lubie sie opychac mandaryneczkami na swieta:D:D:D pomarancze mi nie wchodza,ale te slodkie mandaryneczki,ahhhh:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 babolki ja spadam,do zobaczenia:D wieczorkiem:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 9, 2008 kontrola firmowego komputera zakończona ;) mogę pisać ;) ja jakoś ostatnio przerzuciłam się na gruszki :) mój małżonek namiętnie jada mandarynki :) a za słodyczami generalnie nie przepadam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 ja sie pojawie za male pol godzinki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 dobra juz jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 wlasnie popijam kolejna butelke kefirku....pyszunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 9, 2008 dosiaaa zwiala :( wszyscy zwiali:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 9, 2008 jestem, jestem :) do 19 na pewno :) potem do domku i z psiakiem na spacer :) no i czekam na mężulka :) niech no tylko wróci z treningu do domu ;););) damy czadu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 9, 2008 ja tez juz jestem,szybko co??? ide cos jesc i zaraz wracam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 9, 2008 dobra dziewczynki zmykam powoli do domu :) odezwę się jutro około 15 :) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach