Folik32 0 Napisano Styczeń 30, 2009 kate.... ale Ci zazdroszcze i ciesze sie ze masz dwa serduszka w sobie..... pojedziemy fatycznie Rea_ (jak nie bedziemy tak chlac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Keta a pracujesz.... a jk Twój M cieszy to pewne ale jak przezywa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja mam wlasna dzialalnosc wiec nie nameczam sie za bardzo :) a mezus cieszy sie jak glupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 30, 2009 wczoraj chcialam mu opowiedziec o tym zdjeciu a on sam wzial i mowi tu raczki tu nozki brzuszek hmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 30, 2009 jenak te chlopy az tak glupie nie sa:p dobra dziewuszki spadam, bo dobanku mi nada leciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 30, 2009 rachuny poplacic :( dzis piatek dzien wyplat, oj wystoje sie wystoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja nie wiem co to jest, jak sie pojawiam to nikogo ni ma i sama pisze :( odstraszam??? czy co? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 tu się pracuje! i to u kogoś, wiesz kto to szef? kate?:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja też się czasami zapominam. za rzadko go widuję, cha cha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ok jestem,zostalo cos jeszcze tego szampana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 no tak wypily wszystko i poszly...to ja sama pije jak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 30, 2009 lalalala wesoło mi dzis po tym szampanie..... Rea a jak ty sie czujesz...... lalalalalalaalalalala..................... Chciejka - za póxno !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 no dzieki,jeszcze od mojego M dostalam maly ochrzanik,ze chce pic(kolezanka miala wpasc na winko) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 uff, jestem... przeszło mi i teraz boli mnie głowa.. ale ktoś tu z doła wylazł. miło. spaaaaać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 eM się dostraja na tatusia....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 chciejka, Folik, wiecie co jutro zrobić, tak? nie sprzątanie, nie śniadania, ale najpierw... no, to dobrze ,że wiecie! może, może jeszcze jakiś bąbelek będzie, bombel, bombel! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Rea_ moze cos przeciwbólowego posłać... Chciejka.... a Ty jak ochłonełas czy jednak jutro testujesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 0 przyjemnosci,od tyg go nie widzialam,wypic nie mozna internetowo tez juz wypily bobole wszystko :) z czego ja bidula mam sie cieszyc ?.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 u mnie zaraz będzie dhl, to ja tobie teścik, a ty mi apapik, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja testuje chyba...juz powiedzialam siostrez ze ma kupic ,moj M tez dopytuje czy dostalam @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Rea_ jak mi sie nic nie chce dzis... u nas pada cały dzien a ze chlapa to beda korki i mazowieckie dzis z ferii wraca... wrrr. uwielbiam piatki.... ( a ja moim sprzetem pijana musze gnac do EMa z krzyza zdjętego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Folik, a twój czeka na bobasa? dopytuje się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja też mam kiepski dzień, spać mi się chce i po robocie gnam do wyrka, pod kołderkę, oooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 moj M wsiekly dzis jak osa(na mamuske heheh dobrze jej tak):) ale ja jestem wredna..ale jej sie nalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Mój bardzo by chciał bejbika (o zgrozo syna a nawet 2) ale czy dopytuje... raczej nie bo ja mu wszystko pierwsza powiem wiec dopytac sie nie zdazy... a z testem to tez kaze poczekac skoro ostatnio sie przesuneło.... ...... ale teraz najwazniejsze jego kregi... raczej w te strone myslenie.... ale ogolnie moj M to raczej nie nakreca sie bardzo albo udaje a swoje mysli.... ale jak sa dzieci w rodzinie to lgna do niego .... cos ma w sobie.... i ogolnie lubi dzieci... Chciejka moze jak te II kreski widzialas to lepiej ze nie pilas.... ja bede pozniej przezywac a ty masz sumienie czyste.... czaisz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Folik a moze zeczywiscie widze co chce widziec..moj M tez na plecy nie moze wlasnie dzwonil ze idzie sie polozyc,bo chodzic nie moze...nie wiem jak moge mu pomoc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 30, 2009 cheijka co jak co powtórzyc trzeba test zeby miec pewnosc... ja mialam jakby co bez testu isc na bete... ale jak M chory to nie moge go zostawic i sobie tak brykac... musze go głaskac... wiesz na dobre i na złe... dlatego jutro zatestuje bobo - testem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Folik a wiec jutro z samego ranca widze Cie na forum !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 30, 2009 was na forum:)) widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 30, 2009 My Ciebie tez.... bzdziągwo - Rea_ sie opitala..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach