Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 Meg fasolki nie odkladaj na pozniej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Ja myślę że w tym misiącu zancznie poprawi się nam statystyka na forum. Prawie każda z nas teraz jest tuż przed @ (ja 6 dni), a te odczuwane obiawy to na pewno te właściwe. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 15, 2009 MEG a nie lepiej odkładać odchudzanie zamiast zafasolkowania?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ognik ja spodziewam sie @ dopiero ok 2-3.03 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 15, 2009 Ognik obys miała rację:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 NIe mam wyjscia jestem na wypowiedzeniu to moja ostatnia szansa jesli nie to nowa praca i rok poczekam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Chciejka26 z tym alkoholem to ja też mam mieszane uczucia. Ostatnio też sobie nie odmawiałam, imieniny u brata, walentynki, wizyta u znajomych, okazji było sporo. Założyłam, że w tym miesiącu nie wyszło, a jak to było błędne założenie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ognik ja pocieszam sie tym,ze wiele kobiet nie wie,ze sa w ciazy i nieswiadomie pija,ale ja musze uwazac...no tak chyba koniec dobrego..tesciowa wparowala na gore.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 poszla sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Meg miejmy nadzieję, że machniesz swojemu szefowi przed oczami ładnym zaświadczeniem lekarskim.... i odchudzanie przejdzie na dalszy plan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 Tez mam taką nadzieje przygotowalam sie albo na tą opcję albo na odbiór Pitu- i świadectwa pracy w toku poszukiwania nowej - ale nie ma tragedii cos sie znajdzie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 Meg a mozna zapytac czym sie zajmujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 a wiec jakie plany macie na dzisiejszy dzionek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 15, 2009 MEG w takim razie za Ciebie trzymam kciuki trzy razy mocniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 15, 2009 Chciejka---ja ciąg dalszy świętowania:) po wczorajszych walentynkach dziś urodziny mojego M :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Właśnie dopadły mnie comiesięczne obiawy przed @. Zaczął boleć brzuch, jak zawsze tydzień przed spodziewanym @. Cycochy też napięte... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 A my dzisiaj idziemy na imieninowy obiad do teścowej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ognik a moze to inna przyczyna ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ja bym musiala pouczyc sie testow na prawko,w nast tyg kolejna jazda juz po miescie... a ja dzis o niczym innym nie moge myslec jak spanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Chcejka wcale bym się nie pogniewała, gdyby było tak jak mówisz. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 oj, testy na prawko, jaki bliski mi temat. :) Właśnie je rozwiązuję, bo egzamin już po jutrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ognik boisz sie? ja mialam dopiero 1 jazde w srode :) a z kad jestes? trudno u was zdac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Pamiętam jakiego miałam cykora, jak miałam pierwszy raz wyjechać na miasto. Była godzina 16, godziny szczytu, a ja miałam problemy z ruszaniem... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Jestem z Białegostoku, ze zdawalnością u nas różnie, niektórym udaje się za pierwszym razem, ale większość musi zdawać i trzeci i czwarty raz. Ttochę mam już cykora, ale jak się nie uda teraz, to się uda później. Kiedyś musi wyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ognik ja bylam na placu,zrobilam wszystko co mowil i on do mnie:no dobrze to jedziemy do domu...15 km sama :) pod sam domek zajechalam,fajnie bylo ,ale wiem ze teraz bedzie trudniej,bo na miescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 oczywiscie ,moja siostra tez zdala za 1 razem,a niektore jej kolezanki dopieropo 8 razie..mam nadzieje,ze tak zle ze mna ne bedzie.Ale jeszcze dluga droga przedemna.30 godz do wyjezdzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Dasz sobie radę, jazda po mieście wbrew pozorom nie jest taka trudna. U nas o tyle dobrze, że nie ma tramwajów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 no a tam gdzie bede zdawala egzaminy(grudziadz,lub Elblag) wlasnie sa tramwaje,ale trudno chyba dam sobie z nimi rade.. :) M obiecal samochod jak zdam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Jak tak, to masz dobrą motywację, żeby zdać. Będę uciekać, zbieramy się już do teściów. Życzę miłej i pogodnej niedzieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 i nastala cisza,pogoda juz sie pogorszyla :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach