Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 dziewczyny jak milo ze jestescie!!! Moge sie pozwierzac i doradzic:-) Dziekuje:-)))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 19, 2009 Lola---SMACZNEGO!Masz rację jedzenie we dwoje zawsze smakuje lepiej!:) Ognik---DZIĘKUJĘ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 19, 2009 czekam na M,bedzie za 40 min...jak dzis cos powie nie tak,to nie recze za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 19, 2009 Chciejka26 to na pewno przez odległość te nieporozumienia. Wiem coś na ten temat, bo przez 4 lata byliśmy weekendową parą, widywaliśmy się 1-2 razy w tygodniu i też różnie bywało. Jak zamieszkacie razem wszystko będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 19, 2009 Ognik moze masz racje..napewno tak jest..ale ciezko kurcze jakos tak...hmmm odzwyczajam sie od niego :( nie ze nie kocham,bo KOCHAM ale jkis dystans mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa81 Napisano Luty 19, 2009 hej dziewczynki.ja wlasnie ide klasc malego spac.temperatura rano spadla do 36.9 wiec pewnie jutro dostane okres:(i nici z moich marzen.tzeba czekac na @ a potem znowu sie starac.a jak tam patrycja?testowala juz?pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 witam wieczorowa pora :D mfigielku.... pytasz jak to umnie bylo hmmm to byl raczej miesiac testowy haha, pewnego razu powiedzialam do meza....\" a chodz sprobujemy tak na calosc i tak konkretnie ten miesiac i zobaczymy co wyjdzie \".... i wyszly 2 kreski na tescie :D:D:D testa robilam na 4 ni przed spodziewana @ i juz byly dwie kreski, potem powtorzylam w dniu spodziewanej @ i krechy byly juz bardzo wyrazne.... i tak juz teraz mija trzeci miesiac i dwa tygodnie... oto moja skrocona opowiesc :P Lola doskonale cie rozumiem, ja tez juz mam dosyc siedzenia w tej Anglii i czasem juz bym z checia sie spakowala i wrocila do rodzinnych stron..... ehh jak milo jest pojechac w swoje strony spotkac sie z najblizszymi ... a tak tesknimy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 Chciejka bierz chlopa pod pache i do oltarza :) teraz albo nigdy !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 No to widze ze niejestem jedna emigrantka:-))) No chcialabym wrocic do rodzinnych stron!!! Ale najwczesniej to na swieta w kwietniu:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 Patrycja a Ty gdzie sie zapodzialas ze swoim tesciorem ? co ? juz nam tu meldowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 no tak Lola to znamy ten temat.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 Lola a skad jestes z polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 kate79------- jestem z malopolski dokladnie Kety kolo Bielska- Białej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 A Ty skad jestes??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Ciekawe co sie dzieje z Pati???Bo juz sie denerwujemy:-((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 ja jestem z okolic swietego miasta :D Czestochowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Hallllllo jest tu ktos???????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Uhm a to jest kawalek ale moze sie kiedys gdzies w Polsce spotkamy moze sie wybierzemy do czestochowy z mezusiem:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 no wlasnie ciekawe co ona nas tak trzyma w niepewnosci:( moze nie ma dostepu do neta? hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 No mozliwe ale watpie.Ale czekamy z niecierpliwoscia na wiesci:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Dziewczyny powiedzcie mi jak mam zrobic takie buzki jak wy robicie czy usmiechniete czy zmutne.doradzcie ale powiedzcie gdzie to mozna znalezc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 :) dwukropek i nawias zwyczajny :D dwukropek i duze D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 :p dwukr i male p :( dwukr i nawias w druga strone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 placze -nawias kwadratowy a wnim wpisac beksa kwiatek- nawias kwadratowy w nim wpisz kwiatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 Lola no uczymy sie ladnie prosze :) tak? probujemy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 :D :p :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 dzieki kate79 :00000000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 suuuuuuuuuuuuperek !!!!!!!!!!!! jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach