Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

a Fermina Ty jak zwykle za pozno do kompa wchodzisz ale nastepnym razem Cię wezmiemy tylko od razu lecimy samolotem... bo pociag buja... brzuchatki ciagle z workami chodziłyi rzygały .... a to im papierosy przeszkadzaja a to siku a wiecie jakie sa lazienki w pociagach.... a M_M to normalnie az sie zlekłam ze cos sie stanie w drodze - ciągle jej niedobrze i bekała.... az głupio było - obok taki facet patrrzył na nia jak na nienormalna.... bo w sumie ciazy nie widac jeszcze ale bekanie i woreczki cogle na kolanach to nie zachwycająco wygladały.... ale Fermina ... musisz wczesniej powiedziec ze jedziesz z nami - bo Rea te co sie na koncu zgłosza na materace kładzie.... a brzuchatki pozniej na sikanca chodza i ciagle budza... masakra.... ale ogolnie było ok... mi sie podobało...

To ja na nastepny raz już teraz sie zamawiam:) hihih Tak jak sobie zamówiłam miejsce w tabelce dolnej na kwiecień:) Wczorajw idziąłam dwóch kominiarzy:P to tez dobry znak, szukam tych znakow, boacianów wypatruje..

\\Fermina ja tez mysalałam ze widziałam bociany a jak dojechałam blizej to były plastikowe... i sobie pomyslałam ze to oznacza cos sztucznego i pewnie bede miec in vitro.... buuuu ale glupol ze mnie co

hej Kozy Podróżniczki:)) o raju, nie mogłam wstać....co się stało z moją chatą?!! jak po tornado! wszędzie butelki... ile tego poszło? ale było fajnie, tylko kibel na czerwono zarz.... no tak czerwone winko nam najardziej poszło! i po co mi ten rower Nikulam teraz?? no nic, w przyszłym tygodniu zrobimy wycieczkę rowerowo-poznawczą! jeszcze ie widziałam, żeby drobne kobietki po 30 pierogów w siebie wepchnęły, ale co tam, raz kiedyś kleje! Folik jak ty w tym samolocie bez buta, co? nie zatrzymali cię? TWÓJ BUT ZNALAZŁAM W SWOJEJ WANNIE! wiesz coś na ten temat? M trochę zły - brak pierogów i podobno mi się pomyliło i najlepsze wino wam dałam, na wielkie okazje, ale jakieś takie zwykłe było, nic nie czułam, a w końcu to była okazja, coś tam miałczał, ale mu się Niki spodobała chyba, NIki - uważaj, bo zazdrosna jestem jak pies!!! Ferminko, ty swojego eMa zapytaj, kto dzwonił w nocy do ciebie? powiedział, że już śpisz i nie obudzi, bo warczysz strasznie, jak się ciebie budzi... także nie myśl sobie dzwoniłam z zaproszeniem! A brzuchatki niegrzeczne, oj niedobra panienki, jak ze smyczy spuszczone, całe szczęście, że w tej ciąży, bo miasto by rozniosły!!!

powiedzccie mi lalki jeszcze czy przed okresem winnam miec sluz rozciagliwy... tzw. plodny macie cos takiego czy to oznacza jednak owul. ale to chyba zły znak @ przyjedzie a owulki jak nie bylo tak nie było../

Foliku, ja ostatnio mam śluz przez @ ale taki bardziej jak woda, rozrzedzony i przezroczysty

Foliku a moze Ty masz późna to owulkje w tym miesiacu, cykl Ci sie wydłuzy.Ja bym na Twoim miejscu na zimne dmuchala i na wszelki wypadek z tego sluzu skorzystała:P Tylko nie wiem, czy tak na kacu..?:) hihi

A tak, Rea ,cos mi M wspominał rano, ze ktos w nocy dzwonił i coś bełkotał:)Ale że on nie wie o waszym istnieniu, to nie skojarzył:)

Cześć, kwiatuszki!!!:) Dzisiaj rano zrobiłam test, ponieważ w tych dniach powinnam była dostać okres, ale zanosi się na to, że go na razie nie dostanę!!! Wymodliłam sobie (oprócz praktykowania czynności seksualnych:P) dwie kreski na teście, z czego ta druga jeszcze różowa. Jestem zdezorientowana, nie wiem kiedy iść do lekarza, kupiłam kwas foliowy. Wg obliczeń od 1. dnia ostatniej miesiączki, jestem w początku 6. tygodnia ciąży:) Jestem taka szczęśliwa i zaczynam się teraz martwić o to, czy zarodek dobrze się rozwija i czy mu jakoś nie zaszkodzę... Buziaki, dziewczynki:D Ale bym Was teraz wyściskała...

ale Ferminko, ja się grzecznie przedstawiłam i że z wrocławia i że chciałam z ferminką rozmawiać, a on najpierw powiedział, że nikogo takiego nie ma, a ja do niego z tą twoją 30-latką, która marzy o dziecku, tood azu powiedział, że śpisz, bo mocno się staraliście i wyczerpana jestes, i że się trochę boi ciebie budzić, bo tego bardzo nie lubisz i on się zawsze wtedy boi....

REA w wannie but? .... to ja nie taka glupia... bo pewnie szpilki.... ja wzielam sobie na droge inne.... oj przezorny zawsze ubezpieczony.... ale spakowc mozesz i dhle-m tylko dwa pewnie i drugi gdzies jest... a ten w wannie wyladowal bo w nikulam rzuciłam bo poszła do łazienki i płakała ze oona do meza chce bo Twój sie na nia dziwnie patrzył.... ale to woóda płakała a nie ona.... teraz niech sie wstydzi i wyjasni o co jej chodzilo.... a ja tez glupia w nia szpilkami rzucałam.... ale nie myslam.... ale chyba ona cała.... bo ja jak wstawąła to nawet nie zerknełam czy ona cała.... SPi teraz ale pewnie sie obudzi i zaraz nam powie czy cos jej nie zrobilam.... REA ale po co mi teraz ten sluz.... teraz czas na @ ma jeszcze dwa dni.... dałam jej troche zapasu.... ale jajniki mnie ciagna troche dziwi mnie ze cycki nic mnie nie bola.... zawsze bolały.... ale pewnie jak nie było jajeczkowania to nie bola....

ale numer!!!!! Chmurko - bomba, chciałaś do masz:))))) Gratulacje!!!!!! jak wy to robicie, co?????:)

Foliku, Ferminko... ja to się boję, że nam tu za dobrze, wszystkie babolki przychodzą, zachodzą i odchodzą, a my tu sobie blalblabla i nic.... No może szczęście przynosimy poprostu!!!!:))))))) musimy się chyba rodzielić na inne fora ;)

Chmurko - Ty nie mów zarodek - toz to dzidzia pikajaca....GRATULACJE !!!! tak sie cieszymy to co stawiasz cos nam do picia.... i co objawy jakies miałas opisuj jak kazda..... Ferminka, REA - a my - dawajta brzuchatki dla nas recepte na dzidzi...... dawajta...... Chmurka - to jaka czestostliwosc bzyk.... jaka temp. teraz.... i który to cykl.... no długo z nami nie pobyłas....

Chmurko - to ile to cykli było?:) teraz dawaj przepis, szybciutko - co i jak i kiedy było bzyt i tak dalej.....

Folik, ale się zdublowałyśmy!!!! my tu pierogi jemy, a inne bzyku bzyk!

Ja z wami siedzę, kobitki dalej! Proszę mi tu nie sugerować:D Czytanie tematów o ciążach, artykułów w necie to jedno, a pisanie z Wami to drugie:) Mam na razie taką wątpliwość, bo w pracy muszę trochę przenosić różnych rzeczy, czasem trochę cięższych, ale w granicach przyzwoitości. Nie wiem, czy to nie zaszkodzi zarodkowi?

Ferminko, teraz jest twoja kolej, za długo już czekasz, ja tak sobie kochana o tobie myślałam ostatnio, ty nam nic nie mówisz co i jak robicie. może nie umiecie?:)))) my z Folikiem to robimy tak: jak jajo jest już gotowe, to się rozbieramy do nagusieńka, teściowym serwujemy stopery, głośna muzyka a jak eMy wchodzą to puszczamy głośno muzykę i tańczymy, jak się eMy rozluśnią, a raczej zepną to my wtedy na nich skaczemy i skaczemy i skaczemy, potem M zasypia a my skaczemy dalej i potem też idziemy spać robisz tak samo?

spacer.... pisz kiedy bylo bzyk i co tam dalej.... i nie radokuj mi.... tylko mysl ze bedzie z dzidziuklkiem wszystko dobrze...... REA - ale my recepty mamy nie jedna.... nie ma reguły chyba starosc nie radosc.... ale co bedziemy wczesniej czy pozniej bedziemy ja czuje za sama tu zostane..... i nigdzie na topiki inne ni idziemy... mowilam Ci woczraj....

Chmurko ty już nic nie noś na razie, nie można, to jeszcze nie zatwierdzone dobrze, musi się wymościć.... Foliku, zobacz chmurka też ma te pcos i zobacz poszła jak burza, gdyby ten twój eM nie chorował, to już miałabyś wielki brzuchol! Do roboty się bierz... A może ty już zafasolowana i nie wiesz?

nie zarodkuj... miało byc... REA dokładnie tak robie..... tylko ta moja nagosc zaczyna mnie przestarsac.... bo nic z tego tanca nie wychodzi....

Ok, nie zarodek, a dzidziuś:) Pobolewa mnie brzuch jak na okres, ale słabiej, mam wrażliwe sutki, jestem często głodna, suszy mnie, więc piję dużo wody. Jeśli chodzi o seks, to odbył się w dniu szczytu śluzu i tego dnia miałam niebywałą ochotę, więc może była to owulacja. Jakoś chcica sama mną kierowała:D Ogólnie kochałam się w dniach dużej ochoty, płodnego śluzu i jakoś ciało same mną kierowało. Ale się cieszę:D A Wy, babeczki przestańcie wchrzaniać pierogi, tylko marsz to wyra, molestować tych Waszych facetów, nie pytać o zdanie:D

Folik, ale my może się rozleniłyśmy za bardzo? Ferminka też nie umie, może my do Chmurki, m_M, mfigielka i Bondowej na nauki bzyk powinnyśmy się udać, co? Może my za dużo tego streepteasu uprawiamy i tych wygibasów za dużo, co??? Fermina, może za dużo tych ozdobników, zamiast wiesz ciach prach i już?! Już sama nie wiem....

Swoją drogą to ja dwa miesiące to tak raczej spałam....hmm, potem się na chłopa obraziłam....no nie wiem..... takie jaja hoduję i do odry wyrzucam, już wiem!!!! one z tego trójmiasta tak wyłapują TE NASZE JAJA!! tak, tam jadą na plażę i łapią, moje takie duże jak boja było tym razem, nic dziwnego, że złapały!!!

Chmuuuuurkooooo GRATULACJE!!!!! u mnie tez kreska nie byłam super różowa, ale widoczna :) Ja idę w 7 tyg do gin. zaraz po świetach, bo z tego co Mfigielekm pisała to gin. stwierdzi tylko ciążę. Oczywiście jakby sie cos działo to wtedy biegiem. Ja testy (2) potwierdziłam betą. Ale fajnie fajnie fajnie!!!!!!

Dzien dobry Kobitki. Chmurko gratulacje!!! Widze,ze ladna popijawa byla..Buty pogubione,do pracy pospozniane..ladnie ladnie...A ja w pracy juz od 7.. Brzuch mnie w nocy tak bolal,ze spac nie moglam.. Jak bede miala chwile to pojde zerknac czy ten wredny malpiszon przyszedl czy nie... Testu nie robilam,bo nie spodziewalam sie @ tak szybko..Wszystko wszystkim,ale 2 tyg??!!

fajnie, ale zabierzcie nas ze sobą!!!!! mu tu w mniejszości już!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować