Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Gość ja z tobom
:D :D :D

Gość i ja też też
j.w.

Gość krysi_ulaa
a moge uczestniczyć przy twoim porodzie ? bo ja nigdy wcześniej nie rodziłam a chciałabym wiedzieć jak to jest

Gość Zanetka1988
możesz być obecna przy moim :)

ja nie wiem kiedy moze jutro jak mnie podkusi.Dziewczyny stalo sie znowu cos strasznego...jestem u eMa i kiedyswam pisalam o jego bylej,ze ona chyba dalej cos do niego ma,ze chce sie spotkac itp.bedac na kompie ona napisala na gg wiec weszlam do archiwum i co?rozmowaz 17.04 moj Mchyba jej powiedzial tel ze nie chce byc ze mna tak wywnioskowalam z ich rozmowy na gg.pisl,ze zastanawial sie kilka razy jak by to bylo gdyby zostali razem ze on to spieprzyl itp itd!!!!! on mnie zdradza ,nie fizycznie,(jeszcze) ale psychicznie...napisalam smsa z pytaniem czy chce to zakonczyc i byc z kims innym,czy mnie zdradzil...zadzwonil i oczywiscie sie wyparl!! co ja mam teraz zrobic,nie chce sie wygadac ze czytalam gg ale tak tego nie moge zostawic

Gość zasmucona ...
i przy moim nawet :)

Chciejka no to pieknie.Ale ja bym tego tak nie zostawila,i powiedziala mu o tym ze przeczytalas bo szukalas czegos tam niewiem wymysl cos,i jak nie chce byc z Toba to niech ci to otwarcie powie a nie owija w bawelne.Ach te chlopy:(

Chciejka nie no ten Twój chłop coś kręci to widać na odległość.Ja Ci radzę jeśli już nie jesteś w ciąży to się z dzieckiem z nim wstrzymaj bo to jest raczej niepewny człowiek.Mam wrażenie że mu nie ufasz w 100% może się mylę ale żeby mieć dziecko trzeba być naprawdę dojrzałym i odpowiedzialnym musisz mieć na kim polegać.No nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ale chyba bym powiedziała wprost że czytałam na gg i niech się jakoś wytłumaczy.

Lola ale jak tak kurwa mozna,ja przyjechalam i tak na dystans do niego,a on kochanie chodz przytul sie do mnie,co ci jest,jak minal dzien..moze w sob kupimy pralke? no jak tak mozna...obawiam sie jednego ze ona bedzie na panienskim tej dziewczyny do ktorej ide bo wiem ze sie znaja,przeciej kudly jej powyrywam

Chciejka jak bedzie afera to bedzie ale bedziesz wiedziala na czym stoisz,i Klaudia ma racje ja z Twoich opowiadan nie zaufalabym takiemu czlowiekowi.Poprostu niewiem czego on chce,wykorzystac i zostawic?????

kurde nie wiem,ale juz wam pisalam ze ja ostatnio inaczej na niego patrze,moze on specjalnie taki mily zebym sie nie dowiedziala,nie domyslala...ale po co to wszystko to mieszkanie,dokladanie sie do interesu ,poznawanie,zapraszanie rodziny....cholera jak mu powiedziec ze wiem?moze ona napisze wieczorem wiec bede miala pretekst...mam nawet do niej numer,ale chce to uslyszec od niego

To ja bym na twoim miejscu przy nim przeczytala wiadomosci te na gg jeszcze raz i zapytala sie Co to jest??? i czekala co odpowie.dziwny ten twoj chlop ja go nie rozumie.

Hej Kobitki. Chciejka___widze,ze sie u Ciebie porobilo... Ja sie zgadzam z Klaudia-powiedz prosto w morde co widzialas,a jak zapyta czemu grzebalas to mu powiedz,ze jej wiadomosc zobaczylas przez przypadek,a to pozwolilo ci miec podejrzenia.Jak bedzie sie rzucal to zapytaj czy sam by ci o tym powiedzial-raczej watpie. Jak dlugo jestescie razem? Bo wiesz kazdy zwiazek przechodzi kryzys.

Chciejko__moze to jakies glupie zauroczenie i on to traktuje(bezmyslnie) jak taka gre,jakies dowartosciowanie czy cos..Bo skoro zachowuje sie ogolnie ok,to...z reszta ja juz sama nie wiem...dziwne...

czekam przy kompie,on wroci bardzo pozno,a ona zawsze wieczorami pisze,wiec gg wlaczone mam niech napisze

Anka skarbie nie wiem jak dlugo byli razem,ale wiem ze to on zakonczyl i bylo to dawno temu,ale nadal maja kontakt....on sie jej zapytal czy bylo jej dobrze z nim?! czytam to jeszcze raz i nie wierze jak on kurwa mogl,moze oszukiwac....17 pisal,a 18 z kwiatami przyjechal i na wesele jechalismy

Kurcze Chciejko...tak sobie mysle i szczerze Ci powiem,ze to chyba troszke szybko planowac dziecko po 7 miesiacach..Mam nadzieje,ze Cie nie urazilam.Ja bym zrobila jazde ze hohoho.Jesli ma sie okazac,ze to skonczony dupek to lepiej dla Ciebie i Twojego przyszlego malenstwa,zeby to wyszlo teraz. Fajna dziewucha jestes i na porzadnego chlopa zaslugujesz.Nie ma co brac pierwszego lepszego i glowa do gory.Pamietaj o swojej wartosci i godnosci-powiedz sobie,ze zaden dupek nie bedzie Ci robil krzywdy(sory za slownictwo)

Chciejko---ja bym chyba mu powiedziała prosto z mostu, chyba bym chciała raz na zawsze to z nim wyjasnić przecież nie pierwszy raz masz takie dziwne akcje:(Czy nie lepiej wiedzieć już na czym stoisz? Troche się martwie czy on nie chce Cię mieć na tak zwanym \"zapasie\"?Gdyby z nią się nie udało to zawsze zostaje bezpieczny (bo go kochasz)związek z Tobą....sama już nie wiem:(

No dokaldnie siedz i czeakj jak napisze i jak wroci to mu pokaz ciekawe jaka mine zrobi pewnie sie bedzie wypieral ze on o niczym nie wie jak to chlop hehe.sciemniacze

wymigac sie nie moze,bo to on pisal...ja chce wiedziec,tylko glupio mi powiedziec ze czytalam gg cholera

zadzwonil,zapytalam dlaczego mnie oszukuje? wyparl sie powiedzial,ze nie wie o co mi chodzi,kazalam dobrze sie zastanowic ma kilka godz na wymowke tyle tylko ze zadna nie bedzie dobra,czulam przez tel jak blednie.... ma byc w domu ok 1-2 w nocy ciekawie bedzie,napewno osadzi mnie o sprawdzanie...ale to juz inny temat ciekawe jak wyjdzie z tego...

chmurko ja dalej jestem w szoku,boze co on tam wypisywal,centralnie ja podrywal..teraz ma wyrzuty sumienia i dlatego taki mily jest....zadzwonil jeszcze raz powiedzial ze rozmawiac nie moze....powiedzialam ze wiem pogadamy jak wroci bo kluczy nie ma wiec musi mnie obudzic...to jakis koszmar.Sorki ze zanudzam,ale musze sie wygadac,bo go zabije jak wroci

chmurko tylko co mam powiedziec? wiesz intuicja podpowiadala mi ze mnie zdradzasz dlatego sprawdzilam gg? nie to glupie

Przepraszam, że nie odpisałam, ale padłam, byłam śpiąca. Jak poszła rozmowa? Myślę, że w praktyce wyszło, co mu miałaś powiedzieć. Mam nadzieję, że wysilił się na szczerość. Jeśli on tej dziewczynie pisał takie rzeczy, to miałabym poważne wątpliwości, czy być z taką osobą, bo nie możesz być go już pewna. A co dopiero rodzić mu dziecko, skoro może Cię skrzywdzić, gdy będziesz go najbardziej potrzebowała. Bardzo mi przykro, że Cię to spotyka, bo nie zasługujesz na to. Kobieta się angażuje, a mężczyzna wącha inne kwiatki.

Dzień dobry Babony CHCIEJKA Ale ten twój M chyba nie poważny i jak rozmawiałaś z nim już. Jak coś kombinuje to uciekaj od niego bo ja tak dałam sobie mydlić oczy mojemu byłemu mężowi wybaczałam mu itd. Wiecie co świnia zdradzał mnie odkąd sie dziecko urodziło a raczej jak miało miesiąc i co później znów sie dowiedziałam ze ma kogos a później to była niespodzianka jak powiedział w moim domu mojej byłej przyjaciółce ze ją kocha i ona też mu mówiła ze go kocha a ja stałam pod drzwiami i słuchałam bo miałam być wtedy na panieńskim i za szybko przyszłam do domu jak dla nich. Chciejko kochana bedzie dobrze ale narazie może odpuść sobie z tym dzieckiem niech sie to wszystko wyjaśni chyba ze już jesteż zafasolkowana., POZDRAWIAM AAAAAAAAAAAAA ROBIE KAWE KTO PIJE JA PIJE I UCIEKAM

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować