ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Mi się naprawdę coś popieprzyło bo myślałam że dziś miałam rano dostać @. A moja @ to jak z zegarkiem w ręku po 27 dniach rano mnie witała w łazience.A to przecież miałam nastąpić wczoraj - 28-ego kwietnia. Mam wielką nadzieję, rano zmierzę temp. a potem teścik no chyba, że wieczorkiem dostanę bo brzusio pobolewa czasem więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 LOLA_____ nie, nie.... wiesz Słonko po tych wszystkich objawach ciążowych :) i tym przezywaniu, trochę wyluzowałam, bo nerwy i tak nic nie zmienią, teraz staram się podchodzić bardziej na luzie , chociaż.... to nie takie proste i już .... już zaczynam mieć mdłości hahaha Lola a masz kontakt z Kate? jak ona się czuje? pozdrów ja ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 FOCZKI_____ idę pobiegać z moim M, zaraz wracam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Alu tu dzisiaj cicho,wogole to juz nie ten topik co kiedys duzo Nas sie wypowiadalo a teraz mao co.Kurd co jest grane!!!!!!??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Pati ja z kate mam caly czas kontakt,oki przekaze pozdrowienia.Teraz jest w Polsce.Wraca w polowie maja czy jakos tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Oki to jak wrocisz to sie odezwij to popiszemy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Hej Lola ja jestem z doskoku bo sprzątam chatkę ;) A Ty co porabiasz teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ewika ja siedze i nudze sie dostalam okres takze dzis nie bede cwiczyla bo boli mnie brzuch,a sprzatac domek dopero bede w sobote,a dzis nie mam humorku widac ze mam okres bo jestem nie znosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Wiesz to dobrze że dostałaś okres widać wszystko masz ok. A nieznośna jesteś? Tak to jest w pierwszym dniu @ czasem.... Ale jutro będzie Ci lepiej na pewno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ewika hmm dzieki mam taka nadzieje ze jutro bede lepsza,tez sie ciesze ze dostalam okres a juz sie denerwowalam jak nie mialam ze cos jest nie tak a jednak z badan wyszlo ze wszystko oki.super.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 No to fajnie że ok. Lola a oglądasz Barwy szczęścia na dwójce? Ja właśnie zapomniałam dziś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Nie ja nie ogladam tego serialu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Szkoda bo byś mi opowiedziała co był ;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 A jakie polskie seriale oglądasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Lola będę zaraz tylko wyjdę z psem bo już łapami przebiera i piszczy ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Oki spoko,a ja ogladam pierwsza milosc na polsacie, M jak milosc,Tylko milosc.hehe wszystko zwiazane z miloscia,jakos tak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Ja tez je oglądam. Częściej M jak miłość i pierwsza miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 A Ty masz już wolne do poniedziałku co? Ja jeszcze jutro a w piątek wolne bo u nas jest święto pracy więc wszyscy mają wolne a w sobotę i niedzielę ja nie pracuję więc mam dłuższy weekend już od jutra hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 uhm to fajnie,a mnie korci zrobic golabki,nigdy jeszcze nie rozbilam zawsze moja mama robila aleteraz juz nie zyje,i moze ja sie naucze a mam 5 dni wolnego to moze zrobie albo zrobimy bo do eksparymentow zaciagam tez mezusia.hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 PATI---jaką ciocią:)w końcu to mój 12dc :)Na USG jak na ten dzień cyklu dobrze, endometrium ładne ( co niby wyklucza te policystyczne jajniki,ale to jeszcze nic pewnego) w lewym jajniku 0 pęcherzyków:( ale w prawym dwa 9mm i 11mm owu jesli będzie to gdzieś za 5 dni...kolejne badanie mam za 6 dni wiec albo przed albo po owu...jesli do niej dojdzie oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Uhm a my mamy juz od dzis wolne bo niema tyle pracy tutaj we fabrykach w Irlandi i jutro piatek sobota niedziela i poniedzialek Bank Holiday czyli tez wolne.i dopiero ide na 11 we wtorek i pozniej 3 dni i znowu wolne.spoko no nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Ewiko---może jednak ta beta była zbyt wcześnie? powtórz jutro rano ten teścik!trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 No sama już nie wiem nikulam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ALE się zmachałam, kondycji to ja nadal nie mam :( Lola a Ty masz jakieś specjalne ćwiczenia ? Bo pamiętam , że to Ty chyba pisałaś , że tyle schudłaś :) mnie by sie przydało tak z 7 kg, bo się źle czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Wiesz mi sie teraz by przydalo 13kg ale do dzis cwiczylam 30min na rowerku,20brzuszkow,20przysiadow i rano i wieczor.I nie jadlam chleba ziemniakow slodkiego nie slodzilam i w miesiac schudlam 7,5 kg i powiem ci ze juz 4 misiace minely a nie przytylam nic ale stoje w tej wadze a chce schudnac jeszcze takze jak mi sie skonczy @ to zaczynam znowu cwiczenia i zero cukru i zero chleba bo jak narazie to sobie jem wszystko i pewnie dlatego nie chudne albo sama juz niewiem czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 NIKULAM____ no co, no co.... cuda się zdarzają :) ale fajnie, że endometrium ładne, będzie dobrze ale Dominika mnie sie wydaje, że dłużej niż 5 dni... skoro teraz mają 9mm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Brzuch mnie zaczyna pobolewać mocniej buuuuu. A wiesz Pati, że ja jednak tego dodatkowego testu już nie miałam bo więc dzwoniłam do eMa co by zakupił w aptece hehe , dobrze, że teraz se zobaczyłam bo co by było rano ? chyba bym se siusiu do słoiczka i w pracy test zrobiła kupując go po drodze w aptece :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ewika widzisz jak dobrze ze maz byl w miescie i ci kupi.Takze rano daj nam znac co i jak,ale niema sie co napalac,kurde ale nam sie nieszczesci co po niektorym:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 LOLA____ ja też się zabieram za taki ćwiczenia, skoro mówisz, że pomagają, tylko ja na początku nie zrobię 20 brzuszków, nie ma mowy :( A w ogóle strasznie mnie boli brzuch, jakbym miała zaraz dostać okres, dlatego dziś więcej przeszłam niż przebiegłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 EWIKA____ dobrze , że popatrzyłaś :) jutro z rańca zaraz relacje proszę :) NIKULA_____ gdzie Ty jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach