REA_ 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Foliku puknij się:) oszalałaś. to od tego bzykania. EMa materiał się przelał uszami i nie usłyszałaś, jak mówili w robocie, że na ÓSMĄ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Dziewczyna Bonda to Twoja pierwsza ciąża i wiadomo że jest różnie.W pierwszej ciąży nie ma się az takiej świadomości co się nosi w brzuszku dopiero jak dziecko przyjdzie na świat dociera do człowieka że to dziecko jest cudem że to prawdziwy,normalny człowiek.Myślę że z drugą ciążą byłoby Ci ciężej to znieść ale masz dobre podejście do tego wszystkiego bo gorzej by było dowiedzieć się póżniej że jest coś nie tak. A co Ci konkretnie lekarze powiedzieli?Kiedy idziesz na konsultacje do innego gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Beatka - poproszę o przepis na barszczyk ukraiński - to dzisiaj też zrobię, czekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 REA prosze wysyłam placuchy i barszczyk ........ SMACZNEGO właśnie ślęczenie przy garach dobiegło końca zjemy z myszką i na spacerek szybko idziemy bo póki nie pada i nie ma burzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 FOLIK____ doczytuj foczko :) 70 w ciągu dwóch miesięcy pod rząd a nie w ciagu miesiąca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 co REA ..... co ze jak.... jutro spie do bólu mimo ze teciowa bedzie sie krzywo patrzyc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Rea to dla Ciebie najczęściej kupuje marchewke pietruszke i troszke selera daje i kroje w drobne paseczki buraczki w kosteczke i najpierw je gotuje a później dodaje reszte jarzyn jak juz wszystko dojdzie to obok w garnku mam w kosteczke ugotowane ziemniaczki i dodaje do barszczu ząbek czosnku można dać i na sam koniec odrobine tak z łyźke stołową octu AAAAAAAAA najważniejsze bo tak żeby był lepszy smak to dodaje jeszcze troche barszczu z torebki i śmietane. a jeśli nie chce Ci sie kroić to są w sklepie mrożonki barszczu ukraińskiego i wtedy dodajesz troche zupki z torebki ziemniaki jajko i śmietana musi być oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 ok ja uciekam bede później hi hi do pracy dopiero w poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 PAtrycja 35 razy...... tez bym wymiekła.... a moj M na pewno.... dzis mu powiem - ale jak serduszka pokazałam lekarzowi to sie smial ze za mało..... a np. w ciagu 30 dniowego cyklu 8 razy i on mówi ze za mało.... musze to robic tak jakbym miała umyc zeby przyzwyczaic sie.... heheheheh do bzyczenia codziennie jak cos normalnego..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 to co dzis znowu atak... w marcu koty w kwietniu psy w maju MYYYY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 FOLIK____ mój M wczoraj mówi, żebym uważała i nie wstawało bo jeszcze jakiś plemnik wypłynie hahahha, ja mu na to, że ... przecież już ciałko żółte jest to teraz może wypływać :) na to on, ze strzeżonego Pan Bóg strzeże, nawet po bzzzz wodę mi podaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Patrycja --- A który monitoring masz juz.... ja chcialam isc to gin ma urlop... dupek... kazała sie bzyczyc codziennie i przyjsc w nastepnym cyklu na badanie jak roziwja sie ciaza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Chacha!Folik w maju my masz racje ;) * razy w m-cu to mało?My bzzz nawet 3 razy w ciągu jednej nocy ale...kiedy to było?Jakieś 6 lat temu jak był początek a teraz???No tak gdzieś jak Ty Folik 8 razy w m-cu i tyle z igraszek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Możliwe żebym miała 37 stopni jak jestem w 6 dc i jeszcze mam @-plamienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Klaudia jaka masz zwykle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 A wiecie że tu u mnie w okolicy jest jakiś wysyp brzuchatek co trzecia w ciąży jeszcze dziś się dowiedziałam że znajoma w ciąży co ma córkę w tym wieku co moja.Więc może to i lepiej że my jeszcze nie zaciążyłyśmy?Może nas omiją kolejki na porodówce chichi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Folik normalnie mam 36.6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 I raczej zawsze mam niższe temp po @ nawet 36.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 a jeszcze nie pisałam Wam chyba ze jak rozlozyłam te moje wykresy i testy ginowi.... to on do mnie O jaki ładne.... ile sie Pani napracowała.... a jakie kolorowe.... o i w testy sie bawimy.... to wszystko teoria.... a teraz prosze zlozyc zeszycik i rozlozyc nogi... hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 klaudia ale taka temp. miałas dzis rano... czy teraz.??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 a mnie bola jajca.... musze atakowac M-a ale co ja dzis wymysle juz mi sie pomysły skonczyły.... juz była zabawa w ciepło ciepło zimno zimno... juz był prawie gwałt... juz było luzacko... juz było - bo fajnie... a dzis moze ... hmmm co dzis ... dzis bedzie szybko szybko bo idzie teciowa.... o ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Teraz mam taką Folik.A dziś założ sexowną bieliznę kup wino i zapal świece....a resztą zajmie się Twoj tygrysek...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Beatka dzięki, a fasolkę dać? mniam:) Foliku, to ten lekarz każe cały czas bzyt, że za mało? a co z teorią co dwa dni? też mi to nie pasuje. facet ma produkcję, jak będzie przestój to się zakiszą, zaplączą w swoje ogonki.... i będzie nic..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Gdzie trzeba złożyć podanie by na ten Maj się zalapać?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Folik, na pokojówkę, na autostopowiczkę, na licealistkę na nauczyciela, na nowopoznanego w knajpie faceta, na obcokrajowca w tropikach poznanego niciwo po polsku jest jeszcze kilka opcji.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Klaudia teraz to nie zwracaj uwagi ja teraz jak zmierze tez mam ponad 37.... rano rano.... o tej samej godzinie.... ja o 6 jak zawsze mam 36.6 a o 11 nawet jak nie wstaje.... to mam 36,9... wiec wszystko gra.... A w zyciu świec nie bedzie tesciowa by zobaczyla i zaraz po straz zadzowni... mowie Wam jaki romantyzm mam z tesciowa.... ze ho ho... tylko mi zazdroscic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Niki formularz jest na stronie : www.bzykajmysiedzikoibezopamietaniaranonaobiadiwieczoremwwannienaparapecieprzytesciowejipsie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Boze dziewczyny zazdroszczę Wam tego bzzzzz.Mój M pracuje w innym miescie i zostaja nam tylko weekendy..No i jak tu wycyrklować żeby mi owu wypadała w weekend... Jak tak bedzie to my sie fasolki nigdy nie doczekamy.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 REA - no no na tej stronie dokładnie buchacha.... wow boss zwariował moge wczesniej wyjsc... wow..... !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Alescie sie rozgadaly :) A ja obiadek wlasnie zrobilam ;) Klaudia mojemu tez @ nie przeszkadza,a co do bzzz to on by nie mial nic przeciwko 3 razy w ciagu jednej nocy czy dnia.Jak sie go kiedys zapytala no ile mozna,to wiecie co mi powiedzial? \"az maly nie bedzie mogl sie juz podniesc...\" o_O i tak jest od 5 lat..hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach