Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

nikamo ja mam go na kanapie codziennie wieczorem i pierwsza idę spać także podajmy sobie rękę nie chce mi się tak na siłę, bleeeeeeee a tak lubiłam sie bzykać kiedyś.....

Folik, nic dziwnego, jak w nocy do pracy przychodzisz, że wczesniej puszcza! puknij się i się ZWOLNIJ:))) Anka - ja też tak miałam do grudnia, kiedy postanowiliśmy się rozmnożyć. a teraz? szkoda gadać, bleeee A folik - najlepiej jest się upić, wtedy fantazja przychodzi, o!

nikamo--- no to ciezko choc dziewczyna bonda np. raz i łup ciaza... wiec wszystko sie moze zdarzyc gdy głowa pełna marz....... plemników

ha ha tylko jak mi się chce to jego nie ma alebo długi weekend..góry...ja...mój...i @!!!!! To jest złośliwośc!

nikamo- ponoc jak sie chce trzeba działac ponoc sam organizm wola o zolnierzy.... i ataaaaakowac.... REA juz sie puknełam nie raz ja 13 lat juz sie pukam glowa cała opukana.... i chce ciaze dziecko wszystko mi rozwiaze... a z ciazy nic....

REA----dzięki za adres strony:)hihihihihihi Agniecha---to rzeczywiście niezbyt ciekawie,mierz, sprawdzaj i w razie czego niech M bierze wolne na pare godzin:)

NIKUSIA ____ Ty też zamawiasz maj , no nie? ja za chwile się zbieram, bo w moim rodzinnym domku chodzi obraz, więc jedziemy - zrobimy sobie wycieczkę :)

ja sie zegnam spadam doma papapapapa i wejdzcie na strone www. ta co REa podawała cudnie... papapapap pamietajcie w maju MY>>>>>> papapapa

PATI---tak już z pracy:)zabrałam troche roboty do domku,bo takie słońce i tak ciepło ,że już nie mogłam tam usiedzieć:) Co w tym Twoim domu się dzieje?chodzi obraz? Foliku---udanego długiego weekendu!

PATI----oczywiście,że ja też Maj:)mam monitoring, nowe testy owu, ten niby cudowny żel i dwa potencjalne jaja:)Strasznie bym chciała by się już udało...

Ojeju mój powyższy post o tym sprawdzaniu i braniu urlopu był oczywiście do Nikamo a nie do Agniechy....przepraszam:)chyba słoneczko mi do głowy uderzyło

Nikulam -nie szkodzi :) . Własnie muszę sie zacząć mierzyc bo ja to wszystko na oko robiłam ,uda sie albo nie uda,no i sie nie udało.

hej hej wlasnie wrocilismy z zakpow.jestem ale na chwilke.Bo zaraz pojedziemy do zanjomych nakarmic im kota bo oni pozno w nocy beda dopiero.

Hej. Poczytam później co napisałyście bo teraz nie mam czasu. Tak jak pisałam testu nie robiłam ale @ nadal nie ma :D Brzuch zakłuje czasem jak na @. Jeśli nie przyjdzie do jutra to rano zrobię test bez względu na temperaturę. Będę tu wieczorkiem. pa pa

Hejka! Ewika a może akuracik się udało????Rób jutro teściora i pisz co wyszło.Ja już niunkę przebrałam w piżamkę i sobie ogląda bajeczkę a ja mam chwile dla siebie i dla Was ;) Wcześniej robiłam kopytka i sałatkę warzywną jak macie ochotę to proszę bardzo...Chmurko no nie wstydż się wiem że Ci ślinka cieknie na samą myśl chichi...;)

Zastanawia mnie co się dzieje z Chciejką że się nie odzywa? CHCIEJKA! CHIEJKA! CHCIEJKA!!!!!Gdzie jesteś?Mam jakieś złe przeczucia....

Klaudia Witaj,no mnie wlasnie tez to zstanawia co sie z Chciejka dzieje. CHCIEJKA wracaj d Nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mow co sie dzieje zaraz Nam tu!! a ja sie jutro biore za golabki mieso kupilam ugotuje zmiele na maszynce dobrze ze tesciowa z PL mi przywiozla hehe i pozniej ryzyk grzybki i bedzie zabawa.Ale mezus obiecal ze pomoze bo bedziemy pierwszy raz razem robic.hehe a co tam u was mnie brzuch napinkala musialam tabletke zazyc,a cisnienie dzis mialam 98/70 niezle no nie.Ale sloneczko ladnie u Nas dzis swieci jutro podobno tez ma swiecic. A jaka tam pogoda u was w Polsce?

Lola gołąbki to nic trudnego tylko trochę cierpliwości.W Pl ogólnie susza miał być deszcz i go nie ma....To widzę że masz raczej niskie ciśnienie?A co powiesz jak ja mam czasem 90/40 i aż mi się kręci w głowie.Jestem niskociśnieniowcem i najgorsze że nie można nijak tego ciśnienia podnieść kawa działa tylko chwilowo.Idę trochę tv pooglądać.Pa!

Klaudia dzieki za rade moze uda Nam sie cos wyknicic jakies golabeczki,dam jutro znak co i jak.hehe ja tez juz wylaczam kompa bo mnie kregoslup boli,a to ty tez nie zaciekawe masz cisnienie a ja mam przewaznie 120/80.Oki to papatki moze wieczorkiem jeszcze bede,a chyba sobie wypije lampke pina najwyzej bede miala mocniejsze krwawienie miesiaczki.papa🖐️

Hejka. Właśnie wróciłam do domu. Padam na ryjek. Jeśli do rana nie dostanę @ to robię test. Na razie sucho :D Ale jakoś tak nie sądzę by to była już fasolka. Na pewno mi się cykl przedłużył, obym tylko nie musiała iść do gina na wywołanie okresu. Dam Wam znać jutro co i jak.

Cześć, dziewczyny Pati, jak radośnie szczebioczesz:) Bierz tyle bety, ile chcesz, bo mam jej dużo, a płód jest zdrowy. Przyda się też Tobie, z resztą niech podłącza się kto chce. Spać mi się chce. Chciejko, mam nadzieję, że z Tobą wszystko w porządku. Aktualizuję tabelę za jutro POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Rea.................... 12.05.......32..........nie.... ...30.......6 Folik32...............16.05.......31-42.....nie......... .32.......6 nikulam.............. 18.05.......30-33......nie.........30........5 Beata2611............24.05.......29..........tak.......2 6.......5 Klaudia0405...........24.05.......30.........tak.......2 6........4 ewika74...............25.05.......27.........tak........ 34 ........7 Anka323...............29.05......38-42......NIE........2 3........3 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8......4 Chciejka26...........25.04........28-31.....nie........2 6........5 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Nikamo74.............26.04........28-29.....tak......34. ......5 patrycja75...........07.05.......34......tak...........3 3 ....10 Ziarenko lnu..........07.05........25-27..nie...........25....,10 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83...........14.................10.10.09........ ..25.. ..... ...... Ognik80...............14....30.04......26.10.09......... .28 .. ..... ...... Mfigielek..............13...................7.11.09..... .....24 . ... ... .... Animonda..............12....29.04.......10.11.09....... ...25 ... ... ...... M_M....................13....04.05......14.11.09...... ....24.. ... ........ DziewczynaBonda....7..................08.12.09.......... 33.............. Spacer w chmurach..10....06.05.......03.12.09...........22........... ...

Chmurko ja sie z chęcią podłanczam do Ciebie biore ile mi tylko dasz tej BETY i z góry dziękuje ja już też padam i oczy ledwo otwieram bo jeszcze bolą

Bierz, kochana Beatko. Ja też padam, oczy mi się kleją. Miałam aktywny dzień, ale jestem już szczęśliwa. W wakacje biorę ślub cywilny, na kościelny trochę późno, do wakacji nie zdążymy. Wszyscy się cieszą z maleństwa, teściowa jest bardzo miła, rozmawia ze mną więcej, opowiada różne rzeczy, uśmiecha się, żartuje. Moje dzieciątko ma wymiary na 8. tydzień ciąży, ale lekarz stwierdził, że "nie znamy nigdy dnia zapłodnienia, bo nikt nas do siebie wtedy nie zapraszał i bardzo dobrze." 10. tydzień wg OM, a 8. tydzień jak na te 15 mm mojego bąbelka.

Chmurko tak sie ciesze razem z Tobą ze z maleństwem jest wszystko ok jedz sobie te kanapeczki z ogórkami ha ha bedzie dziewczynka. Ja w ciąży tylko kwaśne i ostre jadłam i mam dziewczynke. trzymajcie sie cieplutko dobanoc pa pa

Dzieńdoberek wszystkim!Ewika pisz jak tam test???Ja piję poranną kawkę.Chmurko to super że wszystko dobrze ja też się podłaczam z rana bo szybszy transfer....Trochę krótki ten weekend majowy ale mi to i tak obojętne bo nie pracuję.

Lola pewnie się szykuje do gołąbków ;) jakbyś miała jakieś wątpliwości to pytaj chętnie coś doradzę.A liście kapusty gotujesz?

Czesc Wam:D ewika wlasnie mow jak tam test ci wyszedl!!!!! czekamy!!!!!!!! Klaudia dzieki za to ze jak co to bede sie mogla pytac,ja dopiero wstalam zjadlam sniadanie i teraz pije kawke ale mezus sie juz z kurczakiem rozprawil rozpatroszyl go na mniejsze kawalki i gotuje rosol zeby byl z miesa a pozniej mieso na maszynce zmiele i dam do ryzu.Jak co to bede sie pytala dzieki.:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować