Patrycja75 0 Napisano Maj 16, 2009 Klaudia____ wpadłam tylko powiedzieć, że wszystko oki ale ja mam zawsze tak po dużym stresie, że na drugi dzień odsypiam i nie mam siły na nic. Odezwę się jutro, nie martw się Kochana, jest oki :) całuje Pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 16, 2009 Hej Laseczki a ja ledwo żywa siedze w domu i padam nic mi sie nie chce cały dzień spałam na chwile weszłam i ide zaraz dalej spać czuje sie jakbym miała umierać. LOLA ja jak miałam nadrzerke to tak mi sie działo a przy tym jeszcze miałam zapalenie jajników i do szpitala dr mnie chciała wygonić bo jajniki były mega wielkie. to krwawienie długo nie chciało ustępować w pewnym momencie było tej krwi tak strasznie dużo jak na @ to była tragedia i każde bzzzz kończyło sie wielką plamą krwi:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 16, 2009 Pati wracaj do dobrego humorku:D Beti Uhm to rozumie.ale ja mialam tylko troszke tej krwi i dzis ju]zescz nic niema:D To do jutra.papa dobranoc[czesc} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 17, 2009 Witam!Jak zwykle pierwsza ;) Pati___cieszę się że ok bo troszkę się martwiłam. Już wypiłam kawkę z M a teraz sobie siedzę przed laptopem i zaglądam do Was. Chmurko a jakie masz wyniki?wszystko ok?Bierzesz jakieś witaminki?ja brałam feminatal N bardzo dobry bo miałam niską hmg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Dzien dobry Klaudia Ty ranny ptaszku:D Ja wlasnie wstalam i jem jajecznice z 3 jaj sobie zrobilam bo mialam smaka,a pozniej bede pila kawke z mlekiem i bez cukru:D Klaudia a ty masz na Nk M_M? bo pisala ze jest z Oswiecimia i my tez jestesmy z Oswiecimia moze eM ja nawet zna niewiem podasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Widze jak ja jestem to nikogo niema dobrze ze juz jutro poniedzialek to dziewczyny bede na topiku i dadza spokoj eMom hehe:D rudno w takim razie pije kawke sama i za niedlugo bo o 10 pojde sie zbierac do kosciola:D Buziaczki.ale jeszcze z 30min jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Maj 17, 2009 no hej dziewczynki.ja dzisiaj obudzilam sie o 8:15, a wlasciwie moj synek mnie obudzil.na szczescie ogladal bajke o moglam sobie polezec do 9:00.u nas fatalna dzisiaj pogoda, ciagle pada.dzisiaj u mnie 23 dc i tempka w koncu podskoczyla no i ten bol piersi - okropny.nawet nie moge sie na nie polozyc.ale przeczucia mowia mi, ze @ nadejdzie. dziewczyny przesylajcie mi swoje fotki, ja na pewno odesle swoje.milego dnia wszystkim wam zycze.pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 17, 2009 Czesc Babolki.Ja tylko na chwilke,bo z eMem siedzie-mamy razem wolne.Wczoraj bylismy na zakupach i lodowka w koncu pelna. Wieczorem byl grill-najadlam sie jak male prosie ;) Dzis pewnie gdzies pojedziemy,chociaz jeszcze nie wiem,bo pogoda do d... Milego dnia Babeczki moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Witajcie dziewczyny:D Wrocilismy z kosciola i wstawilam rosolek niech sie gotuje i schabowe odmrozilam i zrobie na warzywach:D Jechalismy z kosciola i zarzymalismy sie w Centrze w sklepie i byl swiezutki pachnacy chlebuz pelnoziarnisty i musilismy sie skusic,takze od dzis 1 albo 2 kanapeczki na sniadanie napewno nie zaszkodza bo otwieralam lodowke i nie moglam patrzec na jedzenie bez chleba chociaz 2 kanapki na dzien:D Takze powedzialam eMowi ze chleb nie zaszkodzi jak sie je ciemny i z ziarnami to jest zdrowe i chyba sie skusil bo tak mu smakowal ze szok:D hehe Ania fajnie ze grilek wczoraj mielismy a u Nas padalo caly dzien,to zycze Milego wspolnego weenendu. Nowa ja Ci zaraz wysle moje zdjecie.Pozdrawiam.ide nawke z eMem pic i wczoraj nawet patrzylismy na projekty hehe takze idzie ku dobremu:D Pati Folik rea i cala reszta co z Wami???? Odzywac sie tu dzisiaj!!!! bede pozniej papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Nowa81 Zdjecia poszly na twoja poczte:D A napewno jeszcze kogos mi brakuje.M_M,mfigielek,nikulam,Folik32,Fermina30,Ognik80,dziewczyna Bonda!!!!! Dwac swoje emaile i zdjecia bo niemam Was:( czekam.!!! Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Maj 17, 2009 Lola...poczta. dziekuje za foteczki.a u nas ciagle pada:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Witajcie laseczki jak oczywiscie jest tutaj ktos:-) My wlasnie wrocilismy od znajomych z kawki i teraz dopiero obiad rosolek zjedlismy,i masowo musze isc pocwiczyc na 1h bo za poznoe jem obiad:D Nowa81 Dzieki za fotki sliczna jestes:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 17, 2009 Hej Klaudia, miałam usg i bobasek urósł 5 cm w ciągu 2 tygodni:) Mam rwe kulszowa i czasem cierpię. A jak niuńka? Co u reszty dziewczynek? Rei nie widzę. Chciejka, jak otwarcie? pati, odsypiaj sobie, kochana, to zdrowe, zawsze usprawiedliwię cie jak zaśpisz:) Jak samopoczucie? Anka, co w pracy? Kobitki, idę się myć. Całus! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 17, 2009 Hej. Nowa wysłałam już rano Ci zdjęcie. Dostałaś? U nas dziś nawet ładna jest pogoda ale czy ciepło to nie wiem bo w domu odsypiam tydzień. Zrobiłam tylko obiad a tak poza tym to reszta dnia pod kocykiem. I tak ciałko się odkłada. Ale cóż tam. Trudno. W tym tygodniu będę do pracy na nóżkach chodzić ( a mam do niej ze 20 min. piechotą) bo w sobotę miałam wydarzenie: jak skręcałam jadąc autem to mi całe przednie koło odleciało.!!!! Wyobrażacie sobie! Auto walnęło o asfalt i koniec jazdy. Wszyscy mówią, że mam szczęście bo miałam b.małą prędkość to mi nic się nie stało. Zerwały się śruby ale dlaczego to nie wiadomo. Jak wyszłam z tego auta to oczywiście zbiegowisko na całego. Zadzwoniłam po mojego M i przyjechał z kolegą i zadzwonił po holowanie. I tak właśnie dziś chyba odreagowuję wczorajsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Witaj spacerku fajnie ze chociaz ty jestes bo tak to malo kto zaglada przez weekend. To super ze juz tyle urusl:D Ja tez ide na Ranczo takze bede jutro rano bo do pracy znowu na 11:( Do jutra dobranoc.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 17, 2009 A od jutra znów do roboty. fefe Hej spacerku dawno Cie nie było tu!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 17, 2009 Lola minęłyśmy się ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Ewika Ładnie to tak caly dzien pod kocykiem?e przy niedzieli mozna:D No to niezle jak ci to kolo odpadlo?szok To najwazniejsze ze Tobie sie nic nie stalo i ze mala predkosc byla. Takze najbezpieczniej na nogach hehe a czasami nawet tez nie:D A tak to co tam u reszty lasek slychac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 ewika no wlasnie widze ze sie mijamy hehe. Mnie brzuch i piersi dalej boal pewnie sa te dni owulka a ja nie moge leeeee:( Jedni mi mowia zebym nie brala tej Diany inni zebym brala sama juz niewiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Dobra dziewczyny ja ide ogladac Ranczo a pozniej na 1h pojezdzic na rowerku,bo dzisiaj sobie na rosolek z makaronem pozwolilam i roladke w sosie mmm pycha:D takze do jutra.bede rano.Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 17, 2009 Wiesz moęe lepiej wyreguluj te hormony te kilka miesięcy wytrzymasz ... co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 17, 2009 Pa Lola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 17, 2009 Ewika, jak synek? lola, miłego wieczorku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 17, 2009 Syn ok. Czekamy na odpowiedź co w sprawie tego odwołania ale myślę że nic nowego to nie wniesie do sprawy. A Ty jak się czujesz? Czytałam że u lekarza ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 17, 2009 Dzieki dziewczyny wlasnie sie skonczylo i ide pocwiczyc ile dam ray a pozniej pryszka.do jutra.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Maj 17, 2009 kochane kobity wczoraj pisalam duuzo do was,ale oczywiscie nie wyslalo sie..nie chcialo mi sie pisac wiecej bo padnieta bylam.. otwarcie udane :) ludzi strasznie duzo :) stres nie z tej ziemi..padnieta bylam wstalam o 5 rano a wrocilam po 22 ...M tez wieczorem przyjechal z wielka butelka szampana dla mnie...zostal na noc...dzis od 7 znowu na nogach trzeba bylo wszystko przygotowac ..ale w trakcie pracy tak zle sie czulam,ze M musial mnie odtransportowac do domu i do lozka,chyba stres zrobil swoje,ostatnio baardzo malo jadlam np bulka na caly dzien i juz organizm sie zbuntowal..pospalam,poszlismy na spacer do lasu i juz bylo ok..siostra pracuje u mnie z chlopakiem wiec moglam sobie pozwolic na troszke wolnego ;)..wieczorem znowu pelno ludzi,az musialam po mame zadzwonic,bo nie dawalismy rady... ok kochane ja spadam spac,bo dopiero do domu wrocilam a jutro kolejny dzien...zamawianie towaru itp..tesknie za wami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 18, 2009 Witam wszystkich!Pierwsza standardowo ;) Chmurko tak się cieszę 5 cm.w 2 tyg.to bardzo dobrze ;) Współczyję rwy kulszowej teraz chyba nie bardzo na jakieś zabiegi? Chciejka my za Tobą też tęsknimy...ja jednak nie nadążam który M?były już nie były?Nie jesteśmy w temacie jak to się stało? Folik____czekam na foty ;) Sniłaś mi się ;) Ciekawe czy będziesz taka jak w moim śnie??? Dzisiaj nie będę miała zbytnio czasu więc mogę się nie odzywać. Pati___jak tam chumorek? Całuję Was wszystkie moooocno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 18, 2009 Hej Kózki!:) Witam po weekendzie. na wstępie mojego listu muszę tu kogoś opierdzielić, Beata mówię do ciebie. Jak ty dziewczyno możesz tak o siebie nie dbać. masz zapalanie płuc i nie idziesz na zwolnienie, bo ktoś krzywo na to popatrzy? Kobito, czy ten ktoś będzie płacił za twoje leki i opiekował się tobą, jak się rozłożysz i pójdziesz do szpitala? wiesz jakie są konsekwencje zapalenia płuc? zapraszam na google! ja miesiąc temu wróciłam z 3 tygodniowego l4 i jeszcze sie nie czuje całkiem ok. jeszcze kaszlę i jestem jakaś słaba. Babo, opanuj się, ty masz dzieci rodzić, wychowywać, ty się tam zaorzesz na amen! daj spokój i zacznij o siebie dbać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Maj 18, 2009 cześć dziewczyny pomału wracam do rzeczywistości. troche mi to zajęło, ale musiałam odsapnąć. Ale stwierdziłam, że chyba mam dość zaszywania się w domu i że życie jest życiem i trzaba wziąść sie w końcu w garść. Od dzisiaj siedze w domu, bo mnie wczoraj coś zawiało i się kiepsko czuje. głowa mi pęka, więc stwierdziłam, że bessensu się męczyć w pracy. Jutro pójdę do lekarza, bo dzisiaj mój nie przyjmuje i wezmę zwolnienie do końca tygodnia. No teraz musze troche popatrzeć na tabele czy coś sie zmieniło czy nie od tamtego czasu. Aaa Ferminko, nie miałam okazji ci jeszcze pogratulować! Bardzo się cieszę, że ci się udało. W końcu jako matka założycielka, to należało ci się to jak najszybciej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 18, 2009 Folik, gdzie ta fota? chcesz mieć wejście smoka? już masz, wszystkie czekamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach