ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 A jak spędziłaś weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 Fajnie było na wyjeździe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 31, 2009 super , chociaż pogoda nie najlepsza była ale i tak udało nam się połazić trochę, nawet nazbieraliśmy kwiatów bzu czarnego... już się sok robi , no i nalewka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 31, 2009 ale daj znać zaraz rano, bo jestem ciekawa... tak czy siak... musimy wpaść na sam ogonek ostatniej tabelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 Ok nastawiłam sobie budzik na wcześniej i bez względu na wynik napiszę co wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 31, 2009 ja będę przed 7 , jak mojego eMa wyprawię do pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 Do 7 to już na pewno napiszę. Bo przed 7 wychodzę do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 31, 2009 oki :) Ewciu idę powoli się myć , bo trochę jestem zmęczona po dzisiejszej podróży, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści... i.... wiesz czego Ci życzę... na pewno nie będzie tak ... jak ostatnio pisałyśmy hihi, o... nie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 Dobranoc Pati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 31, 2009 Hej Ewika. Ja robila testy na przestrzenie 3 dni i pierwszy byl negatywny a nastepny juz pozytywny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 A kiedy robiłaś ten piewrszy , ile dni przed @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 31, 2009 Bredze cos...literki mi sie przestawiaja albo je obcinam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 31, 2009 3 dni przed @,potem w dzien @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 Ja pierwszy robiłam 4 dni przed - negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 31, 2009 jestem jeszcze na chwile... to jest normalnie uzależnienie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Maj 31, 2009 Witam dziewczyny! Piersi mam obolałe i pojawiły mi się na nich widoczne żyły, mam bóle w podbrzuszu i kłucie w janiku... Do @ jeszcze 5 dni. Jak oceniacie moje szanse na fasolkę ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 31, 2009 Moze jeszcze za malo hormonu bylo i test nie wykryl.Ja pierwszy robilam w piatek,drugi we wtorek. Daj znac jutro co i jak.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 31, 2009 Pati,tylko nie zacznij sie leczyc. Czesc Annolina. No no kobity.Cos czuje,ze wiosna obrodzi i zmienimy jednak nazwe topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 Ania na pewno dam znać. Annolia trudno powiedzieć. Każda z nas ma co miesiąc jakieś objawy. A potem @ przychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 31, 2009 EWIKA____ wiesz... przed wyjazdem moim rozmawiałyśmy o tych moich boleściach... i tak się zastanawiam, czy .. może faktycznie dopiero owulke miałam.... i dlatego ta szyjka tak wysoko.... chociaż jeszcze do czwartku była nisko, dziwne te nasze organizmy... ja to najlepiej jutro tez bym test zrobiła... ale.. na pewno nie wyjdzie, bo przecież jest za wcześnie... oj... znowu się nakręcam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 Tak ja też jestem uzależniona!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Maj 31, 2009 To będzie najdłuuuuuuuuuższy tydzień w moim życiu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 31, 2009 Oj tak Annolia. Ja to znam. Ok. Ja idę spać. Do jutra babolki. Miłych snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 31, 2009 ANIA____ hihi teraz ja nie zakumałam,.... leczyć się? zamierzam we wrześniu ... jeśli o to chodzi, a jak nie to... o przeziębienie ... to chyba mnie coś nabiera, bo mi ciągle zimno a jak nie o to... to nie wiem , co miałaś na mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 31, 2009 Dobra foczki... bo zasypiam, do jutra , pa pa :) macham łapką do twojej fasolki Aniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 31, 2009 Nie Pati gluptasie hihi Mialam na mysli,ze chyba nie bedziesz sie leczyc z uzaleznienia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 31, 2009 Dobranoc Babolki.Milej nocki,kolorowych snow i do juterka. Mam nadzieje,ze jutro bedzie lepsza frekwencja. Buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 Hej.Widze ze sie odezwalyscie wkoncu,a u nas jeszcze znajomi siedza takze jutro rano sie odezwe.Dobranoc.Buziaczki.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 Jedna wielka dupna czerwona krecha!!!!!!!!!! :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 Spadam do pracy. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach