Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Szybciej bo leje szampana .Laseczki a gdzie Wy????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 LALALALALALALALALAL......ŚPIEWAĆ KAŻDY MOŻE....LALALALAL :0 :) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Ha ha :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Juz chyba wiem o co chodzi:)) Nikusiu gratulacje!!! A spróbuj teraz nie zaskoczyc :) To zobaczysz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Nikamo no niezle wyprzedzilas mnie,ale oki nie jestem zla Twoja kolej teraz i wiesz za miesiac chcemy wiedziec o fasolce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Sorki nikulam ale macie podobne nicki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 No w koncu Nikulam.Siedzialam cicho,zeby przypadkiem nie zaczac nowej strony... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 JEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!! UDAŁO MI SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TERAZ NA SPOKONIE WYJASNIAM DLA NIEZORIENTOWANYCH :) NIKAMO----- NO WIĘC FOLIK( O ILE MNIE PAMIĘĆ NIE MYLI TO ONA WŁASNIE) OGŁOSIŁA KIEDYS MNIEJ WIĘCEJ NA 300 STR. (TAK MNIEJ WIĘCEJ OCZYWIŚCIE) :) ZE OSOBA KTÓRA ROZPOCZNIE 500 STR. ZAJDZIE SZYBKO W CIĄŻE:) WIĘC TO NIE TYLE KONKURS CO WRÓŻBA? PRZEPOWIEDNIA? :) JAK ZWAŁ TAK ZWAŁ, UDAŁO MI SIĘ I Z TEJ OKAZJI STAWIAM LIKIEREK O SMAKU CZEKOLADOWYM :)KOMU POLAĆ? REA? NA CIEBIE MOGE LICZYC PRAWDA? :) FOLIK TO BIERZE LEKI WIĘC PEWNIE , NIKAMO MOŻE TY? PATI? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 REA u mnie kreski były jeszcze na tescie 2 dni po ow. a pozniej juz znikały.... i nie bylo ich wcale..... kurcze czytałam cos o HSG jeju to straszne badanie.... nie chce miała któras..... 500 strona...... hehehehe jak ktos nie wie o co chodzi..... a i dzis sie na was fosze bo co nienapisze to zle.... nie zgadzam sie z folikiem i nie zgadzam sie z folikiem....... dzis mam focha i radzcie sobie sami..... ja nic nie wiem .... o ! i sie dzis nie odzywam do was..... o !!!!! baby..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 REA ogłosiła..... nie ja...... pomyłka..... nie zgadzam sie he a teraz ja sie nie zgadzam i gruga tez zajdzie i trzecia na 500 stronie czyli JA...... jupi..!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 NIKAMO, LOLA, ANIU---DZIĘKUJE ZA GRATULACJE:) zapraszam na likierek, mam też truskawki , a od Nikamo pozyczam szampana bezalkoholowego dla Ani (i reszty brzuchatek) będą do niego pasowały te truskawki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Folik co sie dzieje nie zlosc sie cieszymy sie ze mamy 500strone:D:D:D Rea no ale ja jestem w Irl to do wroclawia mam daaaaaleko hehe a ja tutaj u Nas pojde do duzego miasta i moze co znajde:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Folik nie zgadzam sie!!! hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Ide po truskawki.Klaudia cos pisala i mi smaka narobila.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 nikulam ale ja zapowiedzialam sobie ze nie pije zadnego alkoholu od 1 czerwca i jak narazie 4 dni trzymie sie hehe ale truskaweczke bym sobie zjadla:D mniam mniam dziekuje a jutro sobie kupie cala paczke i ja was poczestuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Foliku----- ja się nie zgadzam z Twoim lekarzem a nie z Tobą:) a konkurs to tak jak pisałam nie pamiętam dokładnie która z Was ogłosiła Ty czy Rea bo byłysmy nieźle wstawione po tej popijawie u Ciebie :) Najważniejsze jednak,że zapamietałam,ze taki konkurs jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 czyli kto sie wpisze na 500 strony zajdzie w ciaze w tym roku kolejno....- ciezarówki teraz sie nie pchac dopiero pozniej na 501 stronie....... lalki wpisywac sie bo jak nie teraz to dopiero szansa jest na 1000 strone.... a to potrwa troche..... i poród pozniej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Anka masz groszka to nie wpsuj sie teraz - teraz same staraczki - ja z fochem co prawda na Was ale juz po raz kolejny beda 4-raczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Lola---- to naleje ci tego pozyczonego od Nikamo szampana dla dzieci:) do truskawek jak znalazł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Folik to jak Ty z fochem to masz szanse za dwoje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 nikulam o dziekuje takiego dla dzieci to bardzo chetnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 yhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Jakiego pożyczonego?? To ja postawic nie mogę? zawsze musze Rea opijać...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Kurde laski nie pchajcie sie tak ja chce byc w Czerwcu:D i moze Pati Folik i kto tam jeszcze Wlasnie gdzie Pati!!!!!!!!!!!!!!!!!!woooooooooollllllllaaaaaaaammmmmmmmmmy cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee szampan sie leje:D:D:D:D :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 ufff ja juz spokojna ze ciaza bedzie przynajmniej to mam z głowy nikulam, nikamo74 i ja.... 3 w tym roku - moze byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 patrycja spi.... przespi to bedzie na 1000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Foik no a mi sie moze uda na przyszly rok:D oby:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Kurde jak ja bym chciala fasolke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 LOLA bedziesz miała fasolkę,tylko cierpliwości Babolku:) Wszystkie sie doczekamy no ino nie w tym samym czasie bo co to byłby za topik bez staraczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 4, 2009 Nikamo----oczywiście,że możesz postawić, tylko mi tak głupio, ja miałam postawić a mam tylko ten likier czekoladowy z alkoholem no i sok, więc pozwoliłam sobie pozyczyć od Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach