Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Witam z rana.:D Pati No troszke pospalam sobie bo eM poszedl na 8 do pracya ja teraz wstalam.Wczoraj oczywiscie bylo bzz super bylo hmm ulala:D i co lepsze dzis juz niemam tej krwi czyli to bylo na pewno od tej nadrzerki juz tam paluchow nie wkladam:D od dzisiaj sprubuje te testy owul stosowac tak o 17 mysle ze starczy:D bo tak ede wracala z pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 rea ale mi gin powiedziala ze mi moze ta nadrzerka schodzic wiem ze musze to wyleczyc pojade do pl to zalatwie to,a terazpije kawke z wami i nudzi mi sie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 hej dziewczyny. Klaudia, nie denerwuj sie i daj znak po wizycie u lekarza. Lola, Ty tez spokojnie, ale tych paluchow tam nie pchaj:)Pati zaczela i teraz sie zaczelo. A Pati to wczoraj zywa reklama badania szyjki :) taka wesola, zakrecona:) Pati, ja poprosze na prosty przepis na ciasto takie zwykle z truskawkami i galaretka:) bo jak znalalzlam w necie, to zkalaec taki, ze tylko galaretke zjedlismy:) Baetko, poczekaj, dzidzia sie roziwja w swoim tempie, serduszko pewnie juz bije, w poniedzialke je zobaczysz:) Spacerku a z tym Twoim brzuchem to jak dokładnie bylo? to pytanie tez do mamuiek.. bo mi sie wydaje ten moj brzuch lekkko wiekszy ale jakby z objedzenia. Wcale nie wyglada na powiekszenie ciazowe, takie nisko, tylko po prostu wiekszy brzuch:) ech, to pewnie od siedzenia w odmu i jedzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Fermina dzieki alejuz wiem nie bede pchala tych paluchow juz tam a bo chcialam tylko sprawdzic to mam a tak to bylo wszystko w porzadku ostatnio kiedys tez sprawdzalam i to samo czyli amm sobie paluchow tam nie wkladac:D Klaudia Zobaczysz ze wszystko w porzadku bedzie i jest:D glowa do gory:D Beataka a ty o to serduszko sie nie martw napewno zobaczysz w poniedzialek tak szybko bijace:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 FERMINKA_____ ale chcesz taki.... normalny biszkopt? podaj maila albo wyślij na mój patrycjaprzybylapp@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 witam wszystkie szanowne Panie.... LOLA..... moze ja Ci wysle a Ty mi zaakceptujesz ja Cię mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Folik oki czekam no wlasnie widze ze ty mnie masz a ja Ciebie nie niewiem czemu.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 ale mi jest strasznie zimno :( ja chcę do Afryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 lila to ja Cie wykasuje i zapros mnie jeszcz eraz ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 FERMINKO_____ ja napiszę Ci dziś na pewno tylko nie w tej chwili, bo zaraz wychodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Folik oki:) Pati to jedz do Afryki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Widze ze wszystkie zniklyscie takze ja tezspadam skoro nikogo niema ide tv poogladac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Witam Was Wszystkie:) UUU ale dzis tutaj cichutko....gdzie sie pochowałście? Ja znów sie dzis w pracy nudze jak co piątek . Ale pocieszenie że zaczynaja mi sie dni staraczkowe wieć weekend bede miec pracowityy..ojjj jak bardzo sie ciesze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 nikamo ja jestem caly czas na posterunku:D tazke jak co to pisiaj juz dzisiaj niemam krwi takze sie bardzo ciesze ale sluz plodny mam hehe:D:D:D wczoraj oczywiscie bylo bzzz supcio:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 nikamo to widze zemy chyba jestesmy z podobnych dni bo ja od wczoraj mam dni plodne:D i juz wczoraj staranko jedno bylo a drugie jutro bedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Lola ja ze staraniami musze do jutra czekac bo dopiero mói M wraca a dzis próbuje test owul robic .Zobaczymy co z tego bedzie....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Nikamo uhm rozumie a ja dzis sprubuje test owul zrobic zobaczymy co to cos da:D a teraz siedze i nudze sie neimam co robi a E, w pracy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 H aha to podobnie jak ja ,tylko ja w pracy siedze ,nudze ,jem truskawki i czekam na piata:) Lola czemu ja jeszcze nie mam Twojej fotki?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Widze,ze na topiku juz piatek zawiewa.Pustki.. A ja w pracy i czekam juz na koniec..za godzine zmienniczki przychodza,wiec za jakies 1.5 ide do domku i do wyrka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Topic ginie smiercia tragiczna.... w piatek tak mało wpisów.... ja mam focha to przeciez nie musze pisac ale inne lalki.... piszta baby bo nie mam co czytac... a za godzine wychodze doma.... i dopiero w poniedzielek wejde...... REA musimy zaczac jaka wóde... cos mocnego..... bo i tak brak staranek REA to jak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 a wiec to jest juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 C! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 AMEN ..... ja was zegnam i zycze powodzenia!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 Hej Dziewczynki!dzięki wszystkim za troskę.Byłam na usg wszystko ok nic się nie odkleja.Jest pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte.Powiedziała że trzeba spokojnie czekać bo to dopiero wczesne tygodnie i może jeszcze nie być widać płodu.Jeśli bym miała bóle i plamienia to mam do niej przyjść to mi da luteinę albo duphaston a na razie spokój i jak wszystko będzie ok to mam do niej iść dopiero 30 czerwca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 5, 2009 To super !!! Bardzo sie ciesze że wszystko ok z dzidzią i Ty bedziesz teraz spokojna a tego trzeba Ci najbardziej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach