Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Stresu zjadłam kilogramy najgorzej w kosciele kiedy miałam gule w gardle i nie mogłam słowa wycisnac tylko mi sie płakac chciało.ale miałam super ksiedza i rozluźnił atmosfere i juz poszło ok. Natomiast wesele rewelacja obawilismy sie za wszystkie czasy do 6 rano nie schodziłam prawie z parkietu az się dziwiłam że fasolka to wytrzymuje (niech się wprawia) No i według wrózb weselnych wyszła mi pierwsza dziewczynka a potem chłopak:)

Nikamo___ pisałam do Ciebie już chwile temu i coś mi zjadło... to , co pisałam... więc... ten facet mnie stresuje hihi i mógłby być trochę mniej miły, starszy i mniej wymagający hahahhaha a tak poważnie to miałaś rację bardzo sympatyczny -"starszy pan " hihi Ja właśnie kończę piec tartę ze śliwkami dla mojego eMa... bo ja to raczej się nie nadaję do jedzenia :( znowu mnie boli żołądek...ani nie mam wymiotów, nawet nie jest mi niedobrze... a brzuch mam jak balon... :( pewnie woda przed @ się zatrzymuje

Ano jestem NIkamo.... wyniki M-a niestety jeszcze nie wiem jakie dzis odbieram ok. 18 i napisz Wam co i jak jutro choc do lekarza czyli znwacy ide dopiero za tydzien... zobaczymy co tam napisane ale znac sie na tym nei znamy wiec czy zdolne do zaplodnienia mojej biednej jednej komorki nie wiem czy zdolne.... zobaczymy.... I co NIKAMO - jak noc poslubna byla upojna... hehehehe.....

hej dziewuszki ja wlasnie leze sobie w lozeczku i zagladam chociaz tak na chwilke. NIKAMO - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!! PATI - poczta i... PRZEPRASZAM, wiesz za co. a u mnie ok.jeszcze zyje:) mam nadzieje, ze za 5 tygodni skoncza sie mdlosci. pozdrawiam cieplutko

Nowa _____dziekuje bardzo:) A jak Ty sie czujesz? Foliku to trzymam kciuki za wyniki!!!!! A co do nocy poslubnej to i owszem była......hmmmmm super!

Witajcie! Dziś dla mnie ważny dzień:)Powiedziałam w pracy o Groszku- ucieszyli się:)No i mam dziś urodzinki, nie powiem które,ale od kolegów w pracy dostałam 31 przepięknych róż :) PATI---raz jeszcze dziękuję Kochana za życzenia!Niesamowicie miła niespodzianka! Częstuje ciastem z galaretką i truskawkami, różowym winkiem, a dla brzuchatek pyszny soczek z ananasa.SMACZNEGO

O NIKI to ciekawe ktore to urodziny ciekawe..... koledzy tez byli ciekawi..... hehehe..... wszystkiego naj..... ] ja wchodze ...paaaaa

NIKUSIU___ ja poproszę tylko soczku, chociaż brzuchatka nie jestem hihi ale żołądek mi znowu nie pozwala na jedzenie :( nie mniej jednak swoją tartę musiałam spróbować.... hmmm powiem wam , że nawet dobra :) NIKAMO____ wszystkiego najlepszego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA od mojego eMa dla Was... jakie stwierdzenie hihi... popatrzył na wasze zdjęcie i ..."ale oni fajnie wyglądają i jakie fajne banieczki ".... hahah więc przekazuję dla Ciebie i eMa

PATI---proszę bardzo soczek:) Zachęcam też do ciasta bo leciutkie, takie jogurtowe. Dziękuje Dziewczynki za życzenia:)

Nikulam ja też (jak zwykle ostatnia) życzę Ci wszystkiego najlepszego!!!!!! 🌼 🌼 🌼

FOCZKIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P O B U D K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ja już moje ptaszki zaokienne nakarmiłam , pranie właśnie skończyłam wieszać, ziemniaki na knedle ze śliwkami się kończą gotować, powidło do piernika słodko bulgocze....kawę zrobiłam dla wszystkich aaaa...Wy jeszcze śpicie ? No nie może tak być.... a zaplanowałam to wszystko na rano, żeby później mieć czas dla siebie, no i szczerze ... myślałam , że @ dostanę rano to bym pobiegła do laboratorium zrobić hormony, aj... nie wszystko da się zaplanować. Jutro jadę do teściów na kopanie ziemniaków...hmmm...ale mam ochotę na takiego ziemniaczka z ogniska , a Wy ? No i mam życzenie... nie wiem do kogo petycje pisać :) REA, NIKAMO, EWIKA ???? sama nie wiem hihi może do brzuchatek ??? Bo ja... potrzebuje @ dostać dziś albo w poniedziałek no bo... no...bo jak ...dostane jutro to dupa z badań...w czwartek będzie już 4 dc :( możecie to jakoś załatwić ? hihi bardzo proszę :)

Dzien dobry wszystkim:) PATI--- odpisalam Ci na nk:) Ja na kilka godzinek do pracy ide takze bede dzis wczesniej. Milego dnia wszystkim zycze:) papa🖐️

Witam... Wczoraj odebralam wyniki mojego M i powiem tak jak na moj rozum wszystko gra... nie wiem co tam najwazniejsze jest w tych wszystkich procentach itd ale wszystko jest w normie ale chyba osoadzi to wiarygodnie lekarz jak na moj gust chyba ok... ale na moj gust Ruchliwosc plemników 65 >50 norma Zywotnosci plemników 72 >50 norma Liczba plemnieków 49 000 000 >20 000 000 norma Ogolna liczba plemn. w ejakulacie 221 000 000 >40 000 000 norma prawidlowe głowki 50% >30% norma plemników napeczniałych (prawidlowych) 76,5% > 60% norma.... objettosc 4.5 >2,0 norma..... Nie znam sie na tym ale tak to wyglada a co lekarz powie nie mam pojecia....a teraz czas na kanapki i kawe.... NIKulam napisz co bylo u Twojego M-a nie tak.... czy u innych babek ktore robily badanie robaków...

Foliku___ to fajnie, wydaje się być oki chociaż nie znam się tak jak Ty na tym... jeden problem z głowy :) A powiedz mi czy robiliście to badanie podstawowe czy to rozszerzone - to chyba Ty mi mówiłaś, napisz mi jak to się nazywa, może byśmy w październiku zrobili

Patrycja sa to rozszerzone z jakimis rysunkami glowek witek itp... bo gin kazal od razu takie bo i tak i tak trzeba byloby robic rozszerzone i nie bylo sensu 2 razy placic...

Patrycja u mnie było tak napisane Badanie nasienia - podstawowe 100,00 zł Badanie nasienia - pełne 150,00 zł i ja zrobilam te tzw. pelne...

Hejka. Folik jak na moje oko to też chyba nie jest źle. Mój miał gorsze tzn. bardzo mało ruchliwych (10% z całego nasienia) a jeszcze z tych 10 % wiele jest uszkodzonych także wychodzi że zdrowych z iluś tam milionów ma tylko ok. 4 %. Będzie ok u Ciebie ( a w zasadzie u Twojego M ;)) A ja dziś w domu. Moja córka jest chora. Od wieczora gorączka a w nocy aż 39 stopni których nie umiałam zbić. Męczyła się dwie godziny zanim spadła odpowiednio. Niedługo idę do lekarza. Ja stawiam na anginę, bo gardło ją też boli. Będę tu zaglądać dziś. AAAAAAA Pati wywołuję twoją @!!! Halo Halo Pani @ proszę przyjść jutro albo dopiero w poniedziałek - w weekend nieczynne.

Dzien doberek rannym ptaszkom:) Pati Ty dospac nie mozesz??? Kobito masz zdrowie tak od rana juz cos pichcic:) Foliku na moje oko to tez to wygląda ok ! Wiec przyczyna pewnie bedzie lezec w Twojej głowce ....ze za bardzo o tym myslisz .Moi znajomi tak maja on i ona zrdowi całkowicie a dzidzi ju z 3 lata nie ma i gin im powiedział ze jak dalej tak obsesyjnie beda myslec o dziecku to z tego nic nie bedzie! Musza wyluzować. Boze jaka ja jestem dzis strasznie spiaca ide kawke robic ,zrobic komuś??

EWIKA___ dziękuję bardzo hihi FolikU___ Tobie też za info :) NIKAMO___ ja codziennie wstaję o 6 a jak eMa wyprawię to się nie kładę z jednego powodu, że po takim dosypianiu zawsze boli mnie głowa ... a co wyluzowania... hihi Nikamo w moim i chyba Folika przypadku to nie działa...wyluzowałyśmy no ie Foliku ??? i co... hahaha tak sie wyluzowałam , że @ uciekła i pewnie znowu cykl się wydłuży achchhh... to luzowanie... jak mierzyłam tempe to przynajmniej cykle były krótsze... a może moja wielebna lubi czuć termometr...

Hej KOzuchy:))) nie było mnie troszkę, bo wyjchaliśmy w delegację, do dzisiaj jestem zmęczona....:( u mnie 36 dc i brak @. przejrzałam swoje ubogie ostanio notatki i chociaż był to miesiąc ostrożności, jest jednak jedna malutka możliwość, bo prawdopodobnie owu miałam 4 dni wcześniej, niż do tej pory. Może po duphastonie, może nie. Jeżeli do jutra nie przyjdzie @, zrobię test, chociaż podejrzewam zaburzenia hormonalne po tym, jak faszerowałam się nimi w zeszłym miesiącu. Nic mnie nie boli, nic się nie dzieje cisza...poza tym, że w 33 dc miałam takie bóle, jak na @.... w zeszłym roku moje cykle wahały się bardzo, od 32 do 42 dc, wiec raczej to nie jest nic nadzwyczajnego... nie wiem, nie miałam niczego w planach:) Nikamo - gratulacje jeszcze raz! jak się czujesz w roli mężatki? inaczej? Nikusia - najlepsze życzenie urodzinowe! ile ty możesz mieć lat, kochana?....:) Foliku - ten twój chłop jest jak bizon w natarciu chyba! tak przekroczone normy? on nas wszystkie móglby obdzielić chyba!!!! cha cha cha!!!

a dla mnie zostawilyście kawałeczek torcika? poproszę!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować