REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Kozy:))) Tak się domyślałam, że mnie wywołujecie i obgryzacie paznokcie:) Jednak nie dopracowałyśmy z Folik tej umowy dobrze. Jakieś szczegóły, ramy czasowe nam odpadły i klops. Może było też i tak, że to ja nie wywiązywałam się z jej postanowień należycie, bo jak Foli ujeżdżała eMa na suficie teściowej, to ja smacznie sobie spałam.... no i sprawa się rypła i niestety rekordu nie budjet, ale gratuluję magdalence, z tą tylko uwagą, że niektóre z nas albo mają jakieś tajemnicze sztuczki w alkowie, albo jakoś specjalnie się światu zasłużyły... powiem tylko, że w takim razie ja w ciążę nie zachodzę, bo chciałam razem z Folikiem a tak się nie liczy:( Miałyśmy razem rodzić, parować i mieszkać itd. To ja tak się nie bawię....:) Tylko jakiś dziwny ten mój okres bo idzie bardzo powoli, a cycki mnie dalej bolą:( idę spać, pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Rea oj to szkoda ze nic z tego a juz myslalysmy wszystkie ze Nam niespodzianke chcesz zrobic. No nic to moze razem ze mna Ci sie uda hehe:) za jakies 2-3msc moze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 wysłałybyście zdjęcia tych naszych krasnoludków, bo ja na nk nie wchodzę, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Lola, ja wracam do spania:) możemy się razem napić za to!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Hello:):) Witam i ja w niedzielne popołudnie.... Ale chodzę dziś zamotana, mówię Wam ---normalnie szok Chciejka - jak Twoje samopoczucie, oki wszystko....??? oOomadalenaoOo - gratuluję dwóch kreseczek:):):):) Super ten rok się zaczął :):):) Beatko - tak to ja, no ale Ty już wiesz, że to ja :) Lola - dziękuję, zaproszenie już przyjęte:):) Rea - spokojnie, następnym razem się uda....tylko ćwicz Kobieto, ćwicz!!!!!A zobaczysz potem Folik będzie Ci udzielała mądrych rad. Nie ma tego złego...........:):):) A gdzie Wy są tak w ogóle, cio?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Rea poczta:-) wysłałam Ci mojego syneczka w 2 wiadomosciach :-) A mi dzis cos mały płacze nieewiem co jest grane ale ja znów mam mało pokarmu pije duzo i tabletki na laktacje mam a pokarmu coraz mniej :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 31, 2010 coo ?! wy sie staracie o ciąże a ja sie okropnie boje ze jestem, choć uprawiałam tylko petting, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Betunia, nie dostałam tych zdjęć:((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 no wyssał mamę do końca chyba....:)) Betii zapytaj lekarza co się dzieje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Rea - zerknij na pocztę i daj znać czy coś doszło....jak tak to wyślę ci jeszcze kilka propozycji :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 31, 2010 4 DNI PO SKONCZENIU OKRESU UPRAWIAŁAM PETTING Z CHLOPAKIEM.. - NIE MIAŁ WYTRYSKI jednak boje sie ze mógł niechcący dotknąć tego płynu przed wytryskiem a pozniej wsadzał mi palec.. chociaż uważalismy, dostałam normalny obfity okres jak zwykle , spóźnił sie jeden dzień MIMO TEGO WSZYSTKIEGO BOJE SIE ZE MOGE BYĆ W CIĄŻY BO WMAWIAM SOBIE RÓŻNE OBJAWY ;/ KTÓRE WYCZYTAM NA RÓŻNYCH FORACH NA NECIE... dodam ze owulacje mam normalnie też jestem dziewicą.. strasznie sie boje , prosze o odpowiedz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 i po co pchać tam paluchy i to do tego z płynem? jesteś w ciąży na bank. teraz już możecie zaszaleć na całego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Rea - poszło jeszcze :):) Dziewczyny gdzie Wy jesteście ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Beatka - jak sytuacja, poprawiło sie coś z Twoim pokarmem....:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reanta Napisano Styczeń 31, 2010 hahaha brawo jak twoim zdaniem mozna takim sposobem zajść w ciąże żal mi cie REA_ , co ty tej dziewczynie powiedziałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 31, 2010 hahaha Reanta - widać jaka Ty jesteś bystra..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reanta Napisano Styczeń 31, 2010 no co ? REA_ twierdzi ze ta dziewczyna takim sposobem w ciąże zajdzie ile ty rea masz lat ? 12 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Dorcia - może by tak jakiegoś winka?? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 coś nikogo nie ma, nie? nawołujemy i ciągle same:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Ja, obecna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Renatko, już dobrze. Wszystko w porządku, Rea tylko żartowała. Rea, a wstydź się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 oooo:) no! jak tam mała pchełka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reanta Napisano Styczeń 31, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reanta Napisano Styczeń 31, 2010 po ile wy macie lat ? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 ja 11 i pół, w Chmurka 14, a co?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Przepraszam bardzo, mam prawie 15 i palę już papierosy, jestem dorosła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 ty palisz już od dwóch lat, zresztą pierwszego wzięłaś ode mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Rea, zaraz wyślę Ci pchełkę na mail. Ładnie rośnie, akurat śpi. Mam wolne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 znając twoją słabość do używek, nie powinnam ciebie nigdy uczyć jak się zaciągać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 no, przecież proszę już i proszę, czekam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach