spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Renata, myśl sobie co chcesz, ale ja przez takie paluszkowanie zaszłam w ciążę. Teraz wiesz, że to możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 ALLLE CUKIER! Beatki też przystojniak! no po takich mamach, jak ma być inaczej... Ło matko, jaki Folika będzie? wredne od małego!!! (żartuje żmijko:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Rea, mam tez aktualne zdjęcia, ale muszę je ściągnąć. Na pewno jeszcze Ci doślę. Powiedz lepiej, co u Twoich kotków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Kotki są w sobie zakochane bezgranicznie! wszystko robią razem. zaraz wyślę tobie foty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 No, nie mów, że Folik nie ma pazura i wrodzonego jadu:D Kobieta musi mieć swoje zdanie, jej dziecko założy topik dla bandy naszych pociech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 no tak:) wyobraź sobie jaki byłby komentarz do opowiadaniu o petingu z poprzedniej strony... ja to jestem super uprzejma:)))))) chociaż może jej się teraz stępi dowcip - wiesz burza hormonów, matka polka:) nie cierpię bezmyślności. nie cierpię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Wiem, takich pytań i całych topików jest pełno. Ostatecznie szukamy w googlach i nie zadręczamy innych podobnymi wątpliwościami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Te kotki to takie cudeńka. Widać, że są zaprzyjaźnione. Śliczności:) Najfajniej jak razem leżą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 są kochane! a jak pchełka? już oczka otwiera, reaguje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Missssskaew Napisano Styczeń 31, 2010 REA_ dlaczego bezmyślność ? może ta dziewczyna jest po prostu niedoświadczona, trzeba było jej normalnie odpowiedzieć że przez petting nie zachodzi się w ciążę a nie tak chamsko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 powiem to tylko raz: jeżeli ktoś jest na tyle dorosły, żeby rozpoczynać inicjację seksualną, powinen także być zorientowany, jakie są zagrożenia z tym związane. nie moja rola nikogo tutaj pouczać, uświadamiać. kolejna sprawa, której nikt z nowowypowiadających nie pamiętał to coś takiego co się nazywa TAKT. mianowicie na forum, gdzie kobiety po kilka lat starają się zajść w ciążę, przeżywają wiele rozterek i nieszczęść nie pisze się takich bzdur - to nie jest odpowiednie na to miejsce i czas. dlatego na przyszłość, uprzejmie proszę wszystkie nastolatki, żeby zrobiły użytek z dostępności wiedzy. wystarczy: 1/ pomyśleć, lub 2/ dokształcić się nie tylko w temacie technik pettingu i rodzajów prezerwatyw lub 3/ poszukać wśród setek stron odpowiedniego miejsca na takie rozterki. to forum takim miejscem nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Klaudia patrzy na nas, zaczęła się ostatnio uśmiechać. Lubi, gdy jej śpiewamy, czytamy. Robi się stopniowo coraz bardziej komunikatywna. A co najważniejsze, śpimy w nocy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 chmurko, już niedługo a będzie wołać MAMA:) oj dopiero się zacznie! odpoczywaj teraz, póki czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Hehe, teraz zaliczam zajęcia i egzamin. Musze wrocić na wydział w lutym. Do roboty... A co w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 praca. już mnie nosi, żeby otworzyć coś własnego, mam nawet kilka pomysłów:) przebąknęłam już nawet emowi, jest za. coś muszę zrobić napewno, firma jest już na własnych torach, więc chciałabym się spełnić w innym temacie:) zobaczymy, jestem dobrej myśli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 no i jeszcze sobie rozpoczęłam kolejne studia. nie mam za nic na to czasu, ale mam teraz parcie. też mam sesję. znacyz już jestem PO:) jak za starych dobrych czasów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Chmurko znikam, pędzę na basen. muszę swoje schaby rozruszać:) buziaczki dla pchełki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Hejka widze ze sie rozpisalyscie:) Ja sie wzielam za sernik na zimno i obiadzik takze serniczek czeka w magicznej szafce jak cos z mandarynkami i galaretka mmm pychotka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Rea, w zeszłym roku mówiłaś o tych studiach. Imponujesz mi:) Jaki to kierunek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Hej, hej :):) jest tu Ktoś.......????? Widzę, że się rozpisałyście.....ojoj Rea - popieram, popieram. To o co czasami wypytują dziewczyny przechodzi ludzkie pojęcie.....niby ta młodzież taka bystra....hm, cóż poradzić???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Lola - to ja sobie uczknęłam kawałeczek ciasta - dla mnie mandarynki i gararetka a serniczek dałam eMowi....:):):) ale wygląda rewelacyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Puk, puk:):) Chmurko - czy ja też mogłabym zobaczyć zdjątka Twojej Klaudusi??? To jak Was nie ma to ja idę palulu - wkońcu jutro idę do pracy :(:( Dobranoc i kororowych snów Wam życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Dorotka Smacznego moze jutro babeczki sie poczestuja jeszcze polowa zostala:) Byli znajomi posiedzieli na kawce zjedli ciasto pogadalismy i pojechali niedawno. No nic ja tez zaraz sie zbieram do spania bo jutro nowy wolny dzien hehe musze poprac ciuchy bo mam ze 2 prania:) To do juterka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 1, 2010 O ja dziś pierwsza powitam nowy tydzień i miesiąc:) Jakieś dziwne osoby się widze pojawiły wieczorami:)Najlepiej-ignorować:) foliku---jak tam, jakieś dolegliwości wczesnej ciąży?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 1, 2010 Hmmm a u mnie cisza... nic nic... i zaczyna mnie to martwic niz cieszyc... ze nic mi nie jest... tylko brak @ a poza tym koniec jakichkolwiek dolegliwosci... a jeszcze do srody tyle czasu... wczoraj zrobilam testa jeszcze jednego bo mi zostala i wyszly 2 krechy... ale zeby nic mi nie bylo... zadnego sikania, bóli itp... zaczynam sie niepokoic... a najlepsze ze dzis zadzownila do mnie kol. z widaomoscia ze tez ma 2 krechy i to ten sam termin @ mialysmy...to raz.. a dwa to ona mi dala namiary na gina i w tym samym czasie mamy II krechy w tym samym dniu owulki... ale teraz oby wszystko sie tam zagniezdzilo i bylo OK... tym sie autentycznie martwie... Gratuluje Nowej mamusi... Babilinki mam mega duzo pracy - pozniej sie odezwe.. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 1, 2010 Dzien doberek:) widze ze tylko Folik sie odezwal. Kochana nie martw sie nie musisz miec wszystkich objawow na poczatku zobaczysz powolutku i sie wszystko pouklada:) jeszcze bedziesz czula jak Ci kopie po zebrach hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 1, 2010 Oj widze ze znowu cisza:( co z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Luty 1, 2010 Właśnie, dziewczyny, gdzie jesteście? A powiedzcie mi, czy Wasze teściowe Was obgadują? Jakie są oficjalnie, a a jakie naprawdę? Folik pewnie miałby coś ciekawego do powiedzenia. U mnie jest właśnie klasyczna sytuacja, gdy ktoś robi mi "bezinteresowne" przysługi, a potem słyszę przypadkowo przykre rzeczy na swój temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Luty 1, 2010 Witam i ja :) Niedawno wróciłam z pracy - ale jestem padnięta.......... Chmurko - a co Cię tak naszło z teściową?? Ja chyba jestem lubiana przez swoją teściową, tak mi się wydaje....:):)Dorotka to Dorotka tamto, a może tak albo owak....Nigdy nie słyszałam, żeby cos złego mówiła na mój temat. Ale ręki sobie nie dam uciąć, że nie gada na mnie jak jej znikam z pola widzenia.....Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że mieszkamy 300km od siebie i rzadko się widujemy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Luty 1, 2010 Folik nic sie nie martw bo ja jak byłam w 1 ciaży to nic nie czułam poza brakiem @ nic mi nie było i córcia jest cała i zdrowa :-D więc nie stresuj sie babonie wstrętny. Dorotka Ty to masz z tymi dojazdami do pracy masakra nie wyobrażam sobie tyle jeździć. Ja miałam prace 7 km odemnie i wydawało sie daleko hi hi ale teraz mam połowe bliżej bo sie przeprowadziłam. Rea ja tez chce zdiecia kotków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach