kate79 0 Napisano Maj 12, 2011 no ale przynajmniej zaczelam nowa strone :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Maj 12, 2011 no nic jak nikogo ni ma to ja tez spadam:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynetka 0 Napisano Maj 12, 2011 hej kobietki :) 10,04 odstawilam tabletki antykoncepcyjne, pojawilo sie krwawienie z odstawienia i dalej nie kontynuowalam brania tabletek. kilka dni po krwawieniu wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia i pozniej kilka razy rowniez, neistety nie jestem w stanie dokladnie okreslic kiedy to bylo. 5-6,05 wystapilo niewielkie brazowe plamienie, wlasciwie sluz wygladal jak plodny tyle ze brazowy 6,05 bylo go bardzo malo 8,05 wspolzylismy bez zabezpieczenia. 9,05 robilam test wyszedl negatywny, co mam o tym sadzic ? czy to plamienie to skutek odstawienia tabletek czy plamienie implantacyjne ? No i jak z okresem ? kiedy powinnam go dostac ? powinien sie pojawic tak jak wtedy kiedy bralam tabletki czy znaim zaczelam je brac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 12, 2011 Kate:))) oszolomie :) no właśnie - takie brązowe resztki, czasami nitki i lekko pobolewa jak na samym początku okresu... łyżeczkowanie - matko, jak to brzmi? :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Maj 12, 2011 Rea- malpiszonie:) to co z tymi naszymi piponami sie dzieje,postarzaly sie nam czy cooo:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Maj 12, 2011 a wytlumaczyl ci gin na czym niby to lyzeczkowanie polega????pewnie cos nieprzyjemnego jak domniemywam,ale jak to ma wygladac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
novynetka 0 Napisano Maj 12, 2011 hallo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 12, 2011 Kate, dzięki:) Idę do lekarza za tydzień. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze:) A Ty myślisz o drugim dziecku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 13, 2011 Dzieńdoberek :-) Chmurko robiłaś juz BETE??????????????????????? Rea nie dobrze z tą macica. A moje bobo ma biegunke od 4 dni dziś już 5 ale jeszcze nie czysciło go bo jego zaczyna mordować w godzinach popołudniowych :-( dziwne podejrzewam ze to od zębów ocznych ida mu wszystkie trójki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Maj 13, 2011 czesc baby:) Spacerku- nie ja nie mysle o drugim dziecku, jeszcze jedno musi sie troche odchowac,a nie zamierzam miec dwoch malych rozdarciuchow w domu,bo ktoremus trzeba bedzie poswiecic mniej czasu-nie jestem na to gotowa,zawsze marzylam zeby miec 2 albo troje dzieci...ale narazie nie mysle o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 13, 2011 Czesc Babsztyle :) Mnie jest malo,bo wkuwam do testow :D JUtro mam egzamin...trzymac kciuki prosze. Ucieszylam sie strasznie,bo M rozmawial z lekarzem i ten mu powiedzial,ze te leki co bierze nie beda przeszkadzac w staraniach :D Takze jeszcze jeden cykl i koniec z tabsami :D:D:D Rea..looo matko co to Ci sie tam porobilo...a moze to tylko tak kijowo brzmi,co? Moja znajoma miala lyzeczkowanie,bo co miesiac w czasie okresu nie mogla z domu wyjsc,bo ja doslownie zalewalo..i zadna podpaska nie byla w stanie wytrzymac nawet pol godziny...po zabiegu zamiast okresu ma wlasciwie tylko plamienie.Moze Ciebie tez musza tylko troszke "wyczyscic",co??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 13, 2011 Anka, to staracie się od razu po odstawieniu? powodzenia na teście:) Rea, tyle tego endometrium, bo na dzidzię się macica szykuje:P a na serio, to co dalej? Idziesz gdzieś jeszcze konsultować? Kate, ja urodzę i chcę mieć już z głowy. Przecież kiedyś muszę pójść do pracy. Beatko, a mojej małej też idą trójki i nikt nam nie wierzy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 13, 2011 hej Babsztyle, powiem wam, że na razie na żadne łyżeczkowanie czy cokolwiek się nie wybieram. myślałam, że będą mi np regulować hormony, czy coś takiego, a nie jakieś zabiegi???!!! nie ma mowy najłatwiej się nie głowić z badaniami i lekami tylko skrobać... no ja sobie tego nie wyobrażam... dałybyście sobie to zrobić, bo tak? Kate, te nasze babochony zamiast tu pisać, to znowu się za ściąganie majtek wzięły i widzisz nie ma czasu. Prokreacja GÓRĄ :)) nic mi nie powidział jeszcze, bo najpierw chce zrobić usg, więc nie rozmawialiśmy o tym, tym bardziej, że moja twarz miała wtedy pewnie fiotetowo-zielonkawy trupi kolor :P robi się to przy znieczuleniu miejscowym. Ale wiecie co mnie zastanawia.... żadnych więcej badań nad te, które miałam zrobione, nie robił jeszcze USG i już taka decyzja i że będzie się przy tym upierał? bez sensu Chmurko - jestem na drugim natybiotyku i ta macica powiększona mnie zastanowiła, więc zrobiłam dla pewności test - NIC Z TEGO ! Jak tam praca twoja, co? Zamiast rozsyłać hormony, wzięłabyś się do roboty! :P Beatka - co to jest? MOże jelitówka??? Anka - obyś jutro skosiła wszystkie lewe słupy!!!! :PPPPP powiem wam, że jak myśle o tym łyżeczkowaniu to mnie mdli.... chyba jak będę umierać to to zrobię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 13, 2011 Witam ale mam pytanie czy jak stosunek miałam przerywany i wytrysk w całości był na brzuchu to możliwa jest ciąża??? 25,04 miałam ten stosunek,a okres miałam od 20.04 do 22.04 czyli stosunek był 3 dni po okresie. i najwcześniej to kiedy można zrobić test??? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 13, 2011 Hejka:) Anka to trzymam mocno kciuki .POwodzenia!!! Beatka zdrówka dla Arturka!!! Rea a to sie porobiło,brrr jak słyszę o łyżeczkowaniu to mnie ciarki przechodza jak to brzmi. Ja bym to skonsultowała jeszcze z innymi lekarzami. No a może się macica wreszcie upomina a lokatora???? ;) Kurcze ja tez chce starsznie drugie ale z drugiej strony mam calą głowę wątpliwości... czy dam rade ,a żeby zdrowe było ,a czy będe kochać tak samo...itp,itd. Ale pewnie na wakacjach rozpoczniemy staranka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 13, 2011 PROSZĘ KOGOŚ O ODPOWIEDŹ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 13, 2011 Gaga, wątpię w możliwość zajścia w ciążę w tych okolicznościach. Test w dniu spodziewanej miesiączki. Zabezpieczaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 14, 2011 Hej, Dzis mam tylko teorytyczny test.Potem musze wykupic 12godzin jazd i dopiero moge przystapic to testu praktycznego,a najlepsze jest to,ze po zdaniu teorii,moge pojechac odebrac prawko i jechac,musze tylko L na szybe przykleic hehe Chmurko bedziemy sie starac od drugiego cyklu po odstawieniu.Pierwszy bedziemy uwazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 14, 2011 Zdalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 14, 2011 Anka, nie boisz się ciąży mnogiej? Ona się tak często nie zdarza, bo czytałam w internecie wypowiedzi kobiet, które zachodziły już w pierwszych 3 cyklach po odstawieniu, ale sama od kilku miesięcy trzęsłam się czy przyjdzie okres. Miałam strach, że będą bliźniaki, no tragedia:D A jak czekałam na pozytywny test, to też się bałam:P Teraz się nie boję, bo szkoda nerwów, ale i tak jeszcze usg nie było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 14, 2011 Chmurko poprzednio tez sie staralismy miesiac po odstawieniu tabsow i jest tylko jeden Sebcio hehe A jak beda bliznieta to beda bliznieta..Nie lubie martwic sie na zapas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta123005 0 Napisano Maj 14, 2011 Witam. @ miałam w styczniu, luty nie pojawiła się, w marcu 23 dostałam, kwiecień nie miałam i dziś jest 14 maja i nic. Robiłam testy tydzień temu i negatywne. U lekarza nie byłam ponieważ "zatrzymała" mnie @ w marcu, tak to już dawno bym poszła. Nie wiem co myśleć. Podkreślę, że nie mam bolących piersi , jajniki mnie nie bolą tylko mam dziwne odczucia w podbrzuszu tzn. ściąganie, kłucia , dziś mnie troszkę pobolewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 14, 2011 ANIA Gratulacje zdania egzaminu:) Pozdrowionka dla wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 15, 2011 Anka gratulacje :) ! aneta123005 _ jeśli masz takie nieregularne @ to zmykaj do lekarza a nie pytaj na forum ,niestety tu nikt nie jest jasnowidzem. Kurcze mnie nerwy tłuką ,dzwoniła do mnie wczoraj przyjaciólka że jej mała ma szkarlatynę ,a prawie cały czwartek bawiła się z Michałkiem.POzostaje tylko czekać i obserwować małego czy aby sie nie zaraził.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 16, 2011 Dziendoberek Nikulam to zeczywiście masz stracha ale w tych czasach szkarlatyna nie jest taka groźna tylko zeby lekarz wyznał sie szybko a nie tak jak u mojej córci 3 lekarzy stwierdziło alergie i dawali leki na alergie dopiero moja lekarka przyszła i sie przeraziła że jak mogli tamci lekarze nie rozpoznać szkarlatyny jak ona ma wszystkie objawy jak w książce pisze. Córcie już serduszko bolało i coraz gorzej sie czuła a temp miała prawie 42 stopnie C Rea staczka na szczęście nie była zołądkówką a wybijajacymi sie trójkami i to cztery naraz od wczoraj zęby są na wierzchu i sraczki niema :-) Oj staraczki hi hi a ja tak wewnętrznie bym chciała trzecie dziecko ale nie mam z kim:-( Chmurko a robiłaś tą bete??????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 16, 2011 Ja bym sie bała ze jak bym jeszcze zaciażyła to by były bliźnieta bo i od mojej mamy strony są bliźnieta były 2 parki ale jedne umarły i od ojca strony tez sa bliźnieta wiec strach sie bac :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 16, 2011 ANKA - RAJDOWCU - GRATULACJE :))))!!!!!!! To teraz chyba się będę jednak bała na wyspy jechać :P jak było? Nikamo - lokator w swoim czasie :))) Beatka - jak nie masz z kim? Nie rozumiem nic, a skoro już to zawsze się chętny znajdzie - wiesz jak oni lubią to zajęcie? :PPPPPP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 20, 2011 Rea, nie masz przypadkiem sesji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 20, 2011 CHmurko tak przypadkiem będę miała DWIE SESJE, ale to za 2 tygodnie :))) a jak twoja twórczość pisarska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach