spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Cześć, Folik, ja nie mam zbytnio mobilizacji do pisania, a dziś kursowaliśmy za miastem. Rodzinny wyjazd. Jak się obronię, to będę kurą domową z nadmiarem "wolnego" czasu. Trochę szkoda. Co u małej? Moja jest padnięta, ale nie może usnąć. A jutro znowu mnie nie ma, więc zaraz się szykuję do spania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Hello, hello :-O Folik - kobieto, ja Cię norrrrrrmalnie nie poznaję....Co w Ciebie wstąpiło??? A lato poczułaś, pewnie....:-P Ty mi nic nie mów o tykającym zegarze, no....Wiesz ile ja mam lat???? Nie wiesz, a na dodatek ja jeszcze nie mam bejbika, więc mój tyka z podwójną prędkością....No Ja mam za sobą dzień lenistwa, jutro też mam wolne więc relaksik....Dzisiaj z M zafundowaliśmy sobie seansik filmu " OCH KAROL2" Uśmiałam się prawie do łez...No i zaczęliśmy staranka tak małymi kroczkami. Dzisiaj mam niby dopiero 9dc ale nie zaszkodzi, a może pomóc :-P Coś mnie jajniki pobolewają, raz jeden raz drugi....Ale może sobie wmawiam...:-O Umówiłam się na jutro z koleżanką na spacer i....ploty. Dawno się nie widziałyśmy....i trochę ruchu też się człowiekowi przyda, a mnie to na pewno....haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 26, 2011 Witam dzis ponownie ... Uff juz mloda spi... dzis wlozylam ja w spiworek do spania - I raz - ciekawe jak siebie poradzi zawsze spala w bodach i polspiochach a dzis w bodach i spiworku.... ale przynajmniej bede ja spac spokojnie bo ona bedzie przykryta - znaczy zasunieta ... bo dzis chlodniej w domu .... Dorotka - co sie mi tu dziwisz ze zegar pyka ? a pyka pyka.... a Ty sie tez staraj staraj dziolcho skoro janiczki cos tam szemraja... bo moze nadchodzi Twoja godzina teraz... A co sie dzieje z plazowiczka Wroclawska... ona mi sie nie podoba - chyba nas zdradzila.... strasznie jesc mi sie chce a juz taka pozna godzina wiec nie wiem czy siegac do lodowki po cos na ząb.... jestem niby najedzona ale i glodna zarazem - glupie uczucie.... :( ide po jogurt.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Napisano Czerwiec 27, 2011 Hej obejzyjcie sobie http://dziendobrytvn.plejada.pl/szukaj.html?q=pawe%B3+zawitkowski&sb=&qt=0&c=plejada_subCat11&num=1 Facet jest rewelacyjny i jego rady sa pomocne :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Hej. No co ja widze..Folik jak nie odzywala tak teraz nie moze przestac pisac ;P Ja tez uzywalam spiworka,teraz synus juz spi pod kolderka. Cos mi sie zdaje,ze owulka juz u mnie byla..Bzzz tez...teraz trzeba czekac na efekty..a powiem Wam,ze sie stresuje jak nie wiem..Mam tyla watpliwosci i obaw..ale to nic..z Sebkiem tez tak bylo,a teraz jest ok..Tylko jak to bedzie z 2?? Chmurko bedziesz mi zdawac relacje jak sobie radzisz.Jak bedziesz miec czas na neta w ogole heh Ide sie ogarnac i cosik posprzatac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Anka, będę zdawać relacje. Ty zdaj, który masz dc. Świeżo po pigułkach? Pewnie szybko zajdziesz, będzie piękna owulacja :) Sebka zrobiliście od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 29, 2011 Chmurko mam dzis 17dc. To jest drugi cykl po odstawieniu. Pierwsza miesiaczka bolala jak jasna cholera.W pierwszy dzien az slabo mi sie robilo.. Owulka w poprzednim cyklu byla na pewno,bo czulam :O jajniki myslalam,ze wyskocza..W tym cyklu sluz plodny mialam jak nigdy,ale widze,ze owulka chyba w tym samym czasie,bo wczoraj i przedwczoraj tez jajniki mnie bolaly. Mam zamiar testowac 12 lipca..wiec zobaczymy. A Sebka "trafilismy" w drugim cyklu staran,tyle,ze pierwszy to nie byly wielkie starania hehe wyszlo jak sie porzadnie wzielismy do roboty. Teraz widze,ze to M bardziej zalezy na tym,zeby sie udalo jak mnie. Ciagnie mnie na bzz prawie codziennie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Anka, trzymam kciuki, myślę, że się uda. Wszystkie znaki na to wskazują:) Chcesz mieć dziewczynkę? Ja za tydzień mam usg!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 No byloby super gdyby byla dziewuszka,ale jesli bedzie chlopiec,to tez bede sie cieszyc.W koncu wazne,zeby bylo zdrowe. Moj synek spal dzis do 10 :D Wczoraj wieczorem bylismy na plazy i bylo pare osob z psami.Jedni mieli szczeniaka.Zaczal uciekac Sebkowi,a ten go gonil i wolal "odz tu!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Czerwiec 30, 2011 Sebek ładnie mówi. Moja mała mówi mniej, ale ostatnio jest postęp, bo zaczyna nas przedrzeźniać czasem, powtarza po nas, bardzo dużo rozumie. Teraz myślę, by oduczyć ją od pieluch i zastanawiam się ile to potrwa. Chciałabym zdążyć do września przyszłego roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 1, 2011 Witam laski... fiu fiu sielanka jedna w ciazy widze jedna czeka na II kreski.... hm.... a ja mysle na razie mysle jak to bedzie miec dwojke dzieci (dziewczynki) a u mnie biednie ze zdrowiem (tzn przejsciowo), bo wczoraj wyrwalam robie osemke i boli mnie wszystko i gardlo i ucho i jakby cala szczeka... ale to ponoc normalne skoro to osemka gorna.... bleee ale jakos sie trzyam kupy... jutro wyjezdzam na tydzien lub 2 do mojej mamusi... z babolkiem ma sie rozumiec a bez M-a ma sie rozumiec... i ciekawa jestem reakcji na moa rodzinke bo malo sie spotykamy a ona juz poznaje kto jest kto wiec ciekawa jestem jak to bedzie tam.... ale musi poznac dziadka i inne grono rodziny (bylismy tylko ze 4 razy od urodzenia - wiec moze byc nieciekawie) ale czas pokaze... musze isc cos jesc bo przez te szczeke wczoraj tylko jogurty jadlam i az mnie od nich mdli.... A! wczoraj sie napisalam i mi wcielo (aaj sie zdenerwowalam az sie sama siebie balam)... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Hej kobietki. Pamiętacie mnie jeszcze? Widzę, że temat ciągle się rozwija. To bardzo fajnie. Weszłam tu chyba po ponad półrocznej przerwie i widzę same znajome "twarze" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Gratuluję, każdej mamusi z osobna bo widzę że dużo Was tu a staraczkom życzę wytrwałości i wiary że kiedyś się uda. A u mnie? Jestem na wielkim zakręcie życiowym. Dziecka z moim M nie doczekaliśmy się - on nie może mieć dzieci wyszło po badaniach. Teraz już pół roku nie mieszkamy ze sobą. Ale nie brak dziecka był powodem do rozstania. Myślimy o rozwodzie ale daliśmy sobie jeszcze czas na podjęcie tej decyzji. Ja mieszkam sama z moimi dziećmi. No ale dosyć smutasów. Cieszę się że większości z Was się udało!!!!!!!! Nie jestem na bieżąco ale kilka stron przeczytałam i gratuluję nowej ciążówce spacerkowi!!! Pozdrawiam Was serdecznie. Może zajrzę jeszcze niedługo Buziaczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Ewiko, nie zapomniałam!!! świetnie, że wróciłaś, jak się masz? Czy radzisz sobie jakoś? Chcesz tego rozwodu? Ja zaczęłam teraz 4. miesiąc i jestem bardzo szczęsliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Rea, stara ciotko, obroniłam się!! Co u was, laski? Ja jestem śpiąca okrutnie, ale jak tu spać przy dziecku, kurde?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Ale Wy nie piszcie tak wszystkie naraz,bo sie serwer wiesza:P No i jestem w ciazy.Udalo sie przy pierwszym podejsciu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 16, 2011 Anka, żeby Ci się tam bliźnięta nie zrobiły po tych tabsach:D Ale były by jaja! Z Sebusiem się upiekło, może i teraz też. Gratuluję ponownie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Lipiec 18, 2011 Witam babeczki:) No tylko gratulować! Spacerku Tobie tytułu magistra! Anka gratuluje fasoli w tempie ekspresowym ,jestem pod wrażeniem że tak szybko Wam poszło :) IU nas od tygodnia wstrętne choróbsko jakaś wirusówka ,młody caly wysypany niestety nie obyło się bez antybiotyku:( Kurde tez strasznie chce drugiego dzidziusia ale się boję i nie moge się odważyć na nowe staranka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 18, 2011 Nikamo, czego się boisz, porodu? Mam nadzieję, że się odważysz. Trzymam kciuki:) Myślę, że rodzeństwo jest fajne. Dołącz do nas i zaciąż:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Lipiec 18, 2011 Hej :-D Witam Dziewczynki poniedziałkowo :-D Ja mam dzisiaj wolne :):) jeszcze prawie 2 tygodnie i urlop.... Nikamo - no pomysł dobry, zacznij go realizować....:-P Mam nadzieję, że z Michałkiem już ciut lepiej :) Ja tam cały czas próbuję, niestety w poprzednim cyklu się nie udało :( , owulka była - mam potwierdzoną na usg ale doopa. Zobaczymy tym razem. Jutro biorę ostatni x CLO i potem podglądanko....no i działanko....:-P Rea - a co z Tobą? Folik - Ty już wróciłaś od mamy, miałaś być chyba tydzień....Opowiadaj jak było, jak Ala zareagowała na zmianę otoczenia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 19, 2011 witam... uuu to Anka dałas czadu z tą ciąża że hej... Ja juz mam wlasnie 3 @ czasowo ok wiec chyba dzialac musze tylko Alicja ciagle wisi na cycu... jakie zatem szanse nie wiem... a ja byalm tydzien u mamy i juz tydzien w domu i znowu siedze 2 tygodnie u mamy... mam po sasiedzku kuzynke z miesiac starsza dziewucha wiec jest fajowo tyle ze moja mala jest przeciwienstwem tamtej tamta sie zowie dziecko jakby z adhd (wg mnie) a moja stoickie zachowanie rozwana dziewuszka (nie zebym sie chwalia ale tak wokolo slysze... MAla zaakceptowala juz wszystkich a szczegolnie dziadka ktory robi co ona chce wiec wykorystuje to jak sie da..... poza tym spi jak na nowym miejscu cacy jedynie goraco jej w poludnie dokucza.... i zainteresowana jest zajebi.... muchami.... normalnie jak widzi muche to az zal zabijac tak sie tym interesuje no i kotek nr 1 az piszczy..... ona do kota ma sie rozumiec.... jeszcze mi nie chce lazic a ta kuzynki 1mc starsza juz posuwa od 2 m-cy... alemoja ma juz 6 zabkow a tamta 2 wiec roznie dzieci sie rozwijaja..... wie jak sroczka kaszke warzyla..... i papa i wie gdzie bozia itp wiec chyba czas na chodzenie tez przyjdzie...... ja za 2 tyg do domu wracam to mam neta ale czasu brak na niego ale malo cos piszecie,,,,,, REA - co sie z nia moglo stac.... chmurko - jak tam mdlosci - masza ? mialas w 1 ciazy? nikamo - dawaj tam dzialamy- tez sie martwie jak wychowam 2 ale co chyba nie my 1wsze i nie ostatnie.. Doro- doczekasz sie i TY... moja kumpela 10 lat czekala i wczoraj dzownila....za miesiac dokladnie ma cesarke.... w sobote idzie na wesele i czuje sie wysmienicie,,,,,, a tez czekala , wyla i takie tam ze wezma z domu dziecka..... no a ja dzis tak mysle sobie czy moze sie nam udac skoro karmie.... bo to antykoncepcja nie jest przecie skoro czuje owulke i @ czasowo oki bo jednak szkoda mi nie dawac cyca .... hmmmm czas pokaze.... dobra spadam... dzis sie w nia w poludnie wyspalam i spac mi sie nie chce ---- ALa spi od 21 a ja klepie .... ale spadam bo czas wielki pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 20, 2011 Folik, były mdłości w pierwszym trymestrze, ale nie wymiotowałam. Ten trymestr jest przyjemniejszy. Liczę na Ciebie i czekam na dobre nowiny. Będę miała prawdopodobnie dziewczynkę, więc spełni mi się Twoje marzenie. Sama myślałam o chłopcu, tak z ciekawości, ale teraz jest mi to obojętne. Niech tylko będzie zdrowe. A wiesz, dziecko być może nazwiemy Ala. Reaaaaa, chodź tu, nie bocz się o starą ciotkę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Hello dziewczyny co tam u Was slychac??????? Rea- a Ciebie gdzie wywialo??????? odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milej niedzieli wszystkim zycze.Pa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Zaglądam tu codziennie i wyczekuję reakcji. Rea, co z Tobą? Mam nadzieję, że jesteś tylko zapracowana. Zdrowie w porządku? Folik, Nikamo, jak dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Witajcie:) Ja też tu zaglądam ale ciszaaaaaaaa . Gdzie Wy jesteście wszystkie? Spacerku jak się czujesz matko przyszła? Anka a TY? Dorotko jak staranka? Lola zadomowiłaś się juz w kraju? Rea a Ty szalona duszo gdzie się podziewasz? Folik jak Ala? no i wszystkie pozostałe babolki piszcie...... U nas ok ,wakacje spedzamy w domu .Michał rosnie na strasznego łobuziaka ,trudno go okiełzać więc mam zajęcie przez cały dzień . Pracujemy nad drugim dzidziusiem ale co z tego wyjdzie zobaczymy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Sierpień 16, 2011 witam a ja u swoich rodziców jeszcze M robi cos tam ciagle w domu. u mamy mi jak to u mamy wspaniale ale juz w niedziele czas do domu -niestety.. nie mialam kompa przez ten okres ale w weekend mi m podrzucil i pisze..... Ala pelza jak zolnierz ale nie raczkuje i probuje troche stac na nozkach ale malo... 10tego skonczyla 10 mcy ale chyba w koncu cos sie ruszy ... tu mi spi ok, ma 6 zebow i rosna jej dwojkigorne juz widac, nawet 3 sie biela ale pewnie to jeszcze troche potrwa... tez poczelismy bzzz by poczac siostre ale ali ale bez stresu bez temp, bez obliczania to jest git..... sexik jak sie patrzy cacunio... hehehe..... jakos nie mam parcia bo wiem (powtarzam sie ) ze skoro karmie prolaktyna jest wysoka a ze z nia mialam problem bede musialaskonczyc karmienie i wziac bromek na zbicie ale cos tam sie dziac zawsze musi.... mala zdrowa jak rybka troche pociata przez ta szarancze - komary - wieczorem wychodze na 20 min i macham ciagle jej czyms przed nosem by jej nie pociely.... wrrr no to tyle chyba w skrocie.... mala spi traz ale zawsze ja zbdzic musze ok. 19 by ok 22 zasnela oki... ale nie narzekam budzi sie ze 2 razy w tyg w nocy jak smoczka chce wiec chyba zgrzesze jak narzekac bede.... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Cześć Wam :):) hahaha dobre - ja też tu zaglądam bardzo często ale cisza to się nie odzywam :(:( Jutro kończę 3tygodniowy urlop :( :( normalnie mnie trzęsie jak sobie pomyślę o powrocie do pracy U mnie ciśnienie jest w dalszym ciągu. Ostatnio dowiedziałam się, że moja bardzo dobra koleżanka jest w ciąży i strasznie to przeżyłam :( Dzisiaj mi chciała pokazywać zdjęcie z usg - ale niestety nie miałam na tyle odwagi :( Poza tym byliśmy u M siostry w odwiedzinach, która ma 3miesięczną córeczkę i też mnie rozkleiło....No ale ten typ tak ma.....haha Wiecie co - kilka dni temu zrobiłam sobie test. Tak mnie coś tknęło - no i wyszła jedna wyraźna krecha, więc schowałam go i zapomniałam. A wieczorem zajrzałam do niego a tam druga kreska, taka bledsza.....hmmmm szok :( zrobiłam kolejny test i tamten już na bank jest negatywny. Dziś mam 35dc, @ nadal brak, brzuch mnie pobolewa....Poczekam jeszcze kilka dni i zobaczymy...... No piszta, piszta Lola - a co tam kobitko u Ciebie, cio ???? Rea - a Ty gdzie jesteś???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Sierpień 16, 2011 M.M a co u Ciebie, jak Wasz Szkrabek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Sierpień 16, 2011 DOROTKA Jak masz czas to wejdz na nk to pogadamy,a tak pozatym to u mnie spoko czas leci dni mijaja i jest spoko:) Ciekawe co z Rea? kurde cos zamilkla niewiem co jest grane:( Pozdrawiam Was wszystkie:) Papa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Lola - jesteś jeszcze na nk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach