Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eduuardo

co kobiety wiedzą o piłce nożnej ???

Polecane posty

wczoraj koleżanka zadała mi pytanie co to znaczy że drużyna wywalczyła baraż ??? /ja się uśmiechnąłem ale rozumiem że dla części kobiet to głupia męska czarna magia/ jakie słyszałyście jeszcze \"trudne\" sportowe zwroty (bo my na ogół z kolei nie odróżniamy bolerek czy garsonek)

Gość Cinimini
tak, ten spalony jest najgorszy ( - :

Gość robrob
tyle co my o ich podkladach i kosmetykach do demakijazu:)

wiedzą że to gra dla facetów którzy zamiast uganiać się za babami uganiają się za piłką....wkońcu piłka jest łatwa do złapania...z babami już gorzej...poza tym piłkę można kopnąć...a baba może oddac...jasne...

i tak wogóle to baraż kojarzy mi się z kolorem cieni do powiek ewentualnie tuszem do rzęs...dobry mam tok myślenia?...a spalony z nieudaną trwałą cioci Zosi...och...

"wiedzą że to gra dla facetów którzy zamiast uganiać się za babami uganiają się za piłką....wkońcu piłka jest łatwa do złapania...z babami już gorzej...poza tym piłkę można kopnąć...a baba może oddac...jasne..." bo tym, ktorzy dobrze biegaja za piłką baby same do łóżka sie pchaja :D

no właśnie to jeden z terminów który lepiej narysować niż wyjaśnić :))) czym innym jest spalony w piłce czym innym w hokeju *w skrócie nie można stać pod czyjąś bramką i czatować na piłkę tylko w trakcie ataku trzeba być minimum w tej samej linii co obrońcy przeciwnika fajne nie :)))

Gość akurat pojecia
z dziedziny pilki noznej sa równie proste i nudne jak ona sama.😴

*w skrócie nie można stać pod czyjąś bramką i czatować na piłkę tylko w trakcie ataku trzeba być minimum w tej samej linii co obrońcy przeciwnika nie mądrkuj....

megmagic szacun :)) znam wielu którzy uganiają się i za piłką i za babami (to się nie wyklucza) :))

Gość Jestem kobetą ...wodąogniem..
Spalony jest jak zawodnik z Legii znajdzie się w polu karnym Wisły i jakiś Legionista poda mu piłkę jak on będzie za obrońcami Wisły ... no jakoś tak..wiem o co w tym loko ale nie wiem jak to wytłumaczyć ;p ... A ten baranż to jakoś nie wiem ..może przejście do następnej rundy np. ligi mistrzów ... albo znalazła się wyżej w tabeli ?

a kobieca piłka nożna to dopiero !!! jest tam więcej urody i waleczności a mniej wyrachowania super się to ogląda :-)

Gość baraże czyli potocznie
ostatnia szansa na przejscie do nastepnej fazy - ale to pojecie znam z innych dyscyplin (o wiele ciekawszych niz piłka nozna).:P:P:P:P

Gość piłka jest okrągła
a bramki są dwie :p

Gość kobieta na spalonym
Ile razy ja już slyszalam jak mąż tlumaczy mi co to znaczy co to jest spalony :o Lubię piłke nożną, moj syn trenuje, kibicuje L i też kocha ten sport :)

Gość movida
no coz, ja dla odmiany mam meza ktory nie cierpi piłki i to ja mu tlumacze co to jest spalony bez skutku :)

Gość jest jeszcze cos takiego jak
beniaminek

"czym innym jest spalony w piłce czym innym w hokeju" a czym innym podczas działan wojennych :P

eduardo, wszystko fajnie, tylko że przy tym spalonym nie wolno być przed linią obrońców w momencie podania pilki czy w momencie odebrania tego podania? i jak to ocenić, przecież jak idzie długie podanie to sędzia przy podającym nie będzie za dobrze widział, jak wygląda sytuacja na linii przy odbierającym, a sędzia przy odbierającym może nie zauważyć że idzie podanie o niego, dopiero jak piłka przyfrunie... ja już wolę koszykówkę :)

jest jeszcze cos takiego jak beniaminek *oczywieście że jest / co roku na każdym poziomie rogrywek .w.w.w. *w momencie podania - i warunkiem jest być w linii (nie koniecznie przed) ale opis bardzo fachowy :))

Gość myslalam ze mnie nic nie
zaskoczy, bo lubie pilke nozna i od kiedy pamietam wiem co to spalony :P sama czasami wyjezdzam sedziom od kaloszy jak nie zauwaza :P ale jak Bozie kocham, nie wiem co to "baraż" ;)

ja się przyznam, że teoretycznie wiem, na czym polega spalony natomist podczas gry za chiny ludowe tego nie widzę :D - dla mnie jest bamka i tyle

Gość myslalam ze mnie nic nie
a ja to nawet bardziej wiem w czasie gry niz jakbym musiala wytlumaczyc komus kto nie wie :D A co to ten "baraż"??