Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujawianko-pomorzanka

klinika Bieńkowskiego BYDGOSZCZ - opinie

Polecane posty

Gość była klientka
Moja córka miała wycięte znamię barwinkowe ( pieprzyk ) w tej klinice. Niestety pieprzyk odrósł. Lekarz chirurg w tej klinice zbagatelizował sprawę - mówiąc , że tak się zdarza i on za to nic nie może . Właśnie byliśmy na konsultacji w szpitalu u dermatologa specjalisty od znamion barwinkowych , który poinformował nas , że znamię prawdopodobnie nie zostało usunięte w całości dlatego odrasta ... . Należy je w całości z odpowiednim marginesem wyciąć . Co oczywiści zrobimy ale z całą pewnością nie w tej klinice .............

Gość gość magda
Witam wiem że wątek nie o tym lekarzu,ale może ktoś jeszcze wypowie się na temat Dr A Światkiewicza, 8 grudnia mam u niego zabieg powiększenia piersi,może są tu jakieś kobietki które miały u niego robione piersi i chętnie się pochwala

Gość Ewelina31
Witam, czy ktos mial robiona epilacje laserowa np. nog u pani Bienkowskiej w Bydgoszczy, i jak tak, to jakie macie efekty? Bo chce zaczac eplacje laserowa w Bydgoszczy ale nie wiem gdzie najlapiej. Dziekuje

Gość gość
Witaj "gość Magda". Jak wcześniej pisałam jestem po operacji podniesienia piersi z implantami u dr Świątkiewicza. Zabieg miałam 28 marca. Jestem bardzo zadowolona, bardzo! Zarówno z efektów operacji, jak i z profesjonalnej opieki pana doktora i personelu w klinice Gizińskich. Poza tym po zabiegu w każdej chwili pan doktor udziela wszelkich informacji telefonicznie i jak tylko mnie coś niepokoiło, w każdej chwili mogłam podjechać i sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. A uwierz mi jestem osoba, która dużo pyta, w celu rozwiania wszelkich wątpliwości. Operacji piersi nie robi się co miesiąc, więc to normalne, że wiele rzeczy jest dla nas nowych i mogą nas niepokoić, ale zawsze uzyskałam pomoc od doktora. Mogę z czystym sumieniem polecić Ci doktora Świątkiewicza! A moje piersi? Hm... lepszych sobie nie mogłam wymarzyć, a uwierz, przed operacją była MASAKRA! Jeśli masz jakieś pytania możesz napisać do mnie na prywatna pocztę. Pozdrawiam

Gość gość magda
Do gość dziękuję Ci bardzo za Towja opinie,przyznam szczerze że już zaczęłam mieć obawy bo znalazłam kilka negatywnych opinii w ostatnim czasie,miała bym kilka pytań do Ciebie więc podaję Ci mojego emaila dziubek23@buziaczek.pl pozdrawiam Magda

Gość gość
Ja byłam kilka razy w klinice Bieńkowskiego (botoks itp.). Za każdym razem obiecywałam sobie, że to ostatni raz... Jednak on był pierwszy w Bydgoszczy, więc z różnych względów nie miałam innego wyboru. Zdecydowanie odradzam! Np. Aquamid wstrzyknięty za wysoko, a to wypełniacz stały i nic się już z tym nie da zrobić. Bardzo wysokie ceny niestety nie idą w parze z jakością :( Poza tym arogancja i chamstwo w stylu "gdzie się tu pani gramoli w tych buciorach!" - tak się do mnie zwrócił... Minęło kilka lat i różnych klinik się tu namnożyło - można znaleźć innego lekarza. Ja będę szukać. Dojrzałam do decyzji o chirurgicznym liftingu twarzy. Czy ktoś to robił może u Świątkiewicza? Czy w ogóle wykonuje się taki zabieg w Bydgoszczy? ps. Koleżanka dała się zoperować w Warszawie u Sankowskiego. Wygląda świetnie, ale on już się zestarzał, więc ręka już nie ta...

Gość gość
nie wiem, jak moze ktos isc do tego bydla, jak klinika bienkowskich............

Gość gość
do "gość Magda" Wysłałam maila na pryw. Mam nadzieję, że dotarł. Pozdrawiam ;)

Gość gość
Witam czy był ktoś ostatnio na korekcie nosa u Bieńkowskiego? Proszę o opinie bo zastanawiam się nad operacją u niego :-)

Gość KateQ
Korekcja robiona w pod koniec 2014. Dosyć złożona, bo w grę wchodziło zniwelowanie garba, zwężenie grubej końcówki, wyprostowanie przegrody. Koszt 8.800 zł. Operacja przebiegła dobrze, opieka i warunki pobytu na wysokim poziomie. Nos wyszedł dobrze, ale w 4 miesiącu uwidoczniła się krzywizna na czubku, która z czasem "rosła" w górę i bok. Nos był okropny. Pojechałam w maju do kliniki z nastawieniem bojowym. Nie musiałam się nawet odezwać, bo doktor jak tylko mnie zobaczył, oznajmił, że musi zrobić mi poprawkę. Umówił mnie jak najszybciej. Korekta była bez dodatkowych kosztów. Ani razu nie płaciłam za dodatkowe wizyty konsultacyjne. Nosek teraz jest piękny. Inna pacjentka, z którą byłam przy drugiej korekcie, była bardzo zadowolona z nowego nosa i tym razem zdecydowała się na piersi.

Gość gość
Kate Q czy niebyloby problemu gdybyś przesłała mi jakieś fotki na poczte byłabym wdzięczna bo nie wiem czego się spodziewać byłam wstępnie u Swiatkiewicza ale mam mieszane uczucia co do niego jest miły i w ogóle ale ostatnio pojawiły się niekorzystne komentarze na jego temat i chyba raczej nie skorzystam

Gość Paulina Paul
Jestem po nieudanej operacji nosa,chcialabym zamiescic zdjecia,ale nie wiem jak to zrobic.Operacja kosztowala mnie 12.000zl,tylko zdjecia moga ukazac jak wygladam po operacji.Dr.Bienkowski zaproponowal mi poprawke nosa za darmo,ale z przerazeniem patrze w lustro i sie bardzo boje.Wygladam jak swinka pigi,tak möwia wszyscy znajomi.Wygladam tak zle,ze nie wiem,czy nie zawalcze w sadzie o zwrot pieniedzy.Bylam na konsultacji u dwoch innych lekarzy,obydwoje nie mogli uwierzyc ,ze tak mozna wygladac po operacji plastycznej nosa,ktora ma na celu upiekszanie twarzy(:

Gość gość
Proponuję Ci żebyś zarejestrowała się na beautywpolsce tam masz wątek operacje plastyczne nosa (nieudane operacje) i będziesz mogła opisać swoją historię wkleić zdjęcia i przestrzec inne osoby.. Smutne że chcemy wyglądać w miarę normalnie płacimy za to a niestety bywa różnie :-(

Gość gość
Jestem po zabiegu liposukcji brzucha który robiłam rok temu jestem strasznie nie zadowolona z pan które pracują na recepcji a juz nie wspomnę o samym zabiegu brzuch wygląda jeszcze gorzej niż przed samym zabiegiem a sam doktor Bieńkowski nie daje sobie powiedziec ze popelnil blad. Ostrzegam wszystkich chcacyc robic tam jakiekolwiek zabiegi gdyż jest to zmarnowanie zdrowia i utraty dużej ilośc****eniędzy. Czas najwyższy zakonczyc ta sprawę w sądzie i nie bać sie walki o swoje.

Gość gość
Jestem po całkowitej korekcie nosa, usuwany garb, prostowana przegroda nosa, skracany czubek. Operację wykonywał dr Andrzej Świątkiewicz. Jestem półtora tygodnia po zabiegu. Dzisiaj miałam zciągnięty gips. Jestem bardzo zadowolona z efektu, pomimo że nos jest jeszcze obrzęknięty. Podobno efekt będzie jeszcze lepszy. Doktor Świątkiewicz jest bardzo miłą, spokojną osobą, lekarzem, który wie co robi. Na efekt końcowy jeszcze poczekam, odezwę się zatem ponownie. Ale na obecną chwilę mogę jak najbardziej polecić doktora Świątkiewicza i serdecznie go pozdrowić.

Przykro mi ponieważ włożyłam w ten tekst dużo mojej odwagi... Jestem po dwóch operacjach piersi jedna została,że tak powiem brzydko odwalona totalna fuszerka przez dr.Bieńkowskiego gbura i aroganta nie przyznającego się do błędu! A drugi super lekarz to dr.Czternastek ,która jest oskarżana przez swoje pacjentki o nie równość brodawek (jedna wyżej, druga niżej ) i różnorodność piersi (jedna większa, druga mniejsza). Po prostu złe umieszczenie.

Niestety mój problem nadal jest bo piersi mam okropne... Rozwiodłam się i chciałabym zacząć nowe życie,ale jak to zrobić z takimi piersiami !!! Komu zaufać to jest jakiś koszmar nikomu nie polecam tych lekarzy !!! Może jest ktoś w stanie mi pomóc...

Gość gość
Miałam podobną sytuację/ale nie operował mnie dr Bieńkowski/ jestem po korekcji. Nawet dość zadowolona. Podaj swój mail to odpiszę

Gość zrozpaczona111
nomen111@gazeta.pl

Gość gość
Dziewczyny waham sie robić u Bieńkowskiego powiększenie piersi czy nie? Moje piersi są opadnięte po dwóch ciążach pan doktor zaproponował okrągłe implanty boje się ...

Gość gość
Witam, jeśli mogę coś doradzić, to udaj się proszę do kliniki Gizińskich do Dr. Świątkiewicza. W marcu będzie 2 lata odkąd zoperował mi bardzo, bardzo obwisły biust. Jestem mega zadowolona! Moje piersi wyglądają bardzo naturalnie. Gdyby nie niewielkie blizny, z którymi niestety trzeba się liczyć przy podniesieniu piersi , nikt w życiu nie odgadłby, że mam implanty w piersiach. Szczerze polecam ta klinikę. O Bieńkowskim czytałam i słyszałam wiele negatywnych opinii. Osobiście u niego nie byłam, więc trudno mi tak naprawdę coś powiedzieć. Za to Dr. Świątkiewicza polecam z czystym sumieniem.

Gość gość
Pan doktor bardzo mile i profesjonalnie podchodzi do każdego pacjenta, zawsze fachowo doradzi. Polecam. Zajmuję się uzyskiwaniem odszkodowań za różnego rodzaju wypadki i błędy medyczne: - wypadki komunikacyjne - wypadki śmiertelne - wypadek na chodniku - wypadki w rolnictwie - wypadki przy pracy - błędy medyczne Kontakt: 506 120 829

Gość gość
Podejscie do pacjenta wspaniałe .miałam usuwane pieprzyki lekarz i pani asystentka przemiłe ciepłe osoby .pod kazdym względem komfortowo Miejsce godne polecenia:)

Gość wk27
dr. Wiesław Bieńkowski operował mi nos po Świątkiewiczu (- on to już tootalna porażka) . Za to Bieńkowski poprawiał sam po sobie 3 razy . Prosiłem o mocno zadarty mikroskopijny nosek . różnicy prawie nie było … nadal był wielki i szeroki . Operował 3 razy - za każdą poprawkę po sobie brał kasę , 1 operacja 12 tys , 2-1 tysiąc ,że niby za sale operacyjna , a za 3 razem 5 tysięcy i zaznaczył ,że daje mi zniżkę ,.. masakra . W rezultacie .. mam poprawiony i taki jak chcialem nos w Warszawie .. NIE POLECAM TEGO LEKARZA .

Gość gość
Ja miałam operację plastyczną nosa u dr Ryszarda Gniazdowskiego 40 lat temu można powiedzieć, że to były inne techniki zabiegu a w ogóle to się na moim nosie chyba uczył co prawda mam skrócony ale za to skrzywił mi przegrodę nosa . Zabieg był w miejscowym znieczuleniu i do dzisiaj pamiętam tą połykającą krew.Obecnie byłam u laryngologa i przy okazji spytałam czy ze względów zdrowotnych mam tą przegrodę sprostować powiedział, że tak dostałam skierowanie na zabieg do Szpitala Jurasza bo nie stać mnie na prywatne zabiegi . Przy konsultacji wstępnej lekarz powiedział, że mi to zrobi a później, że nie. Jestem osobą zdrową i nie mam żadnych przeciwwskazań z resztą dr i tak musi najpierw zrobić badania lekarskie . Przyznam się Wam, że było głupotą robienie dla mnie tej operacji bo przedtem miałam nos prosty a teraz mam krzywy, dr nie żyje zresztą bym nigdy do niego już nie poszła. U dr Bieńkowskiego miałam usuwane brodawki tzw. tłuszczaki to po znieczuleniu "końskich" zastrzykach po zabiegu miałam duże dziury a wystarczyło zrobić wymrożenie i było by mniej cierpienia i długiego leczenia a efekt ten sam no ale Ja byłam w ramach NFZ.

Gość gość
Czy ktoś może powiedzieć o komplikacjach po operacji nosa u dr Bienkowskiego?

Gość gość
Dokładnie rok temu miałam zabieg nosa u dr Bieńkowskiego. Bałam się śmiertelnie. Dr sam od siebie mało mówił o sposobie wykonania zabiegu, o objawach po zabiegu czy powikłaniach. Wszystko trzeba było od niego wyciągać. Po zabiegu powiedział, że wszystko poszło ok. i będę zadowolona. Wiadomo nos w gipsie więc nic nie widać, po zdjęciu gipsu widać, że nos jest mniejszy ale wszystko jeszcze opuchnięte. Długo po zabiegu nos i okolice dochodziły do siebie i jeszcze dochodzą, ale to też indywidualna sprawa organizmu. Mówi się, że nos się zmienia nawet do 1,5 roku i ja to widzę u siebie, widzę, że jeszcze nabierze ostatecznego wyglądu bo końcówka jest lekko opuchnięta. Ale ogólnie jestem zadowolona, bo mam ładny kształt nosa, żałuję, że nie zrobiłam zabiegu 10 lat wcześniej. Mam znajomą, która też robiła nos u dr Bieńkowskiego i nosek ma jak z obrazka (piękny). Po zabiegu ok. 2 miesięcy nos jest w środku zapchany i źle się oddycha ale już się o tym nie pamięta. Pozdrawiam doktora i polecam

Gość xoxmonisxox
Witajcie. A więc tak ja na dr. Bieńkowskiego nie powiem złego słowa. Półtora roku temu miałam u niego korektę uszu. Jednak efekt był taki że te uszka odeszły ale tak się może zdarzyć i o tym byłam poinformowana przed zabiegiem. Dziś jestem po drugiej korekcie u doktora za którą nic nie zapłaciłam tak ze wydaje mi się że w porządku się zachował. Zobaczymy jakie teraz będą efekty

Gość Lole

Miałam wykonany dwa razy zabieg powiększania ust . Nie byłam zadowolona. Kwas został podany przed lekarza na środek górnej wargi ust ( gdzie tak się nie robi ) zrobiła się duża bulwa w tym jednym miejscu, wyglądało to okropnie , jak oszpecona !! Po mimo ze miałam ten kwas rozpuszczany to nadal ta jedna cześć jest mocno spuchnięta , za tak słaba jakość i brak umiejętności to cena jest nie warta usługi !