Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej kontrowersyjna

najbardziej kontrowersyjna

Polecane posty

wyśmiewczyni- ale o co chodzi?:) boli cię to jakoś? bierzesz to do siebie? czy się nudzisz?

Gość wysmiewczyni
wyśmiewczyni- ale o co chodzi? boli cię to jakoś? bierzesz to do siebie? czy się nudzisz? jasne ze mnie boli, sposob wypowiadania sie w taki sposob zawsze bedzie mnie razil jak i rowniez kobiety ktore uwazaja takie wypowiedzi za normalne, a wypowiadajacych sie w ten sposob za macho. Wbrew krazacym tu opiniom ze chamka ze mnie, jak nikogo nie obrazilam na tym forum a ze mam czasem ciete wypowiedzi coz.... No wiec nie wiem skad wynika to obrazanie mnie bo rozne teksty tu lecialy. A taki jarus-smarus napisze taka wypowiedz i jest fajny koles no nie:) I to wlasnie jest dla mnie brak sily przebicia, brak wlasnego zdania i lizusostwo.

dobrze już dobrze wysmiewczyni kolejna rada dla ciebie:) świata nie zbawisz ;)

Gość wysmiewczyni
pewnie nie zbawie ale moze uswiadomie co ponie ktorym dziewczynom ze wcale nie musza pozwalac traktowac sie w taki czy inny sposob i to ze mezczyzna zdradza ja na prawo i lewo to wcale nie jest normalne. I trzeba szanowac siebie i swoja godnosc, miec wlasne zdanie i tak naprawde nie przejmowac sie malymi niepowodzeniami bo one tylko wzmacniaja i pokazuja inne spojrzenie na pewne sprawy. Coz ale chamka ze mnie. Kobiety tutaj mnie nie cierpia z enie jestem tak ciapa jak niektore.

Gość wreszcie ktos
rodzaju zenskiego, kto podziela moje poglady, tak trzymaj

oj tam wyśmiewczyni troszkę koloryzujesz swoją osobę i mam przedziwne wrażenie- że nie o uświadamianie ci chodzi;) ty chcesz być kontrowersyjna:) a ponieważ nikt tego nie zauważa to: -właśnie przekonujesz mnie o tym sama- z marnym skutkiem -nie jesteś kontrowersyjna aż tak bardzo jak ci się wydaje:)

Gość wysmiewczyni
to znaczy co koloryzuje ze nie cierpie niudacznic zyciowych. No wkurzaja mnie , lubie osoby o twardych pogladach i takie ktore moga cos soba zaprezentowac. I calkowicie rozumiem ze kobiety to drazni no bo co niektore z nich moga? Co najwyzej schabow ezrobic na obiad i podziwiac macho-styl jarka-pisiarka.

Gość kobieto mam to samo
denerwuje mnie zwodniczy aniolek jakas pusta lafirynda sarah jessica parker to czasem dzieciak zagubiony a innym razem suka wredna

a ja tam dzesike parker tez lubie:D młoda dziewczyna wiec czasami zagubiona w relacjach z płcia przeciwna... ja cos za bardzo duzo osób tutaj lubie...? nie wiem czy to wskazane jest ???

skoro juz piszemy o osobach , które nie przyjmują rad i nie czytają, co ktoś do nich pisze.....tylko dalej tłuką swoje.........schabowe...... piszę do ciebie o czymś innym a ty dalej swoje czy zamierzasz tłuc to samo w kolejnych 50ciu postach tylko na różne sposoby? jeśli tak to ja dziękuję za rozmowę

a ja tam wszystkich lubie a do nikogo nie czuję negatywnych uczuć na tym forum i jak zauważe że ktos mnei zaczyna denerwowac, że się przejmuję anonimowymi osobami w necie, co pisza o mnie lub na jakis inny temat to po prostu wyłącze neta dam sobie spokój z kafeterią. ale nie sądze aby do tego doszło bo nawet jak czasem trafi się jakiś głupek netowy to prędzej porawia mi humor niż go psuje. Skoro tak bardzo przezywacie to co pisza e-ludki na otwartym forum tzn ze chyba nie macie żadnych problemów na realu...

Gość to predzej znaczy
ze ludziom brakuje dystansu do samych siebie

Gość kobieto mam to samo
raczej pasztet ktorego nikt nie chce

być może przeterminowany pasztet. bo ja tam bardzo lubie pasztecik na świeżym chlebku.

Gość albo ktos kogo
meczy juz ten zepsuty swiat i zepsuci ludzie.

Gość kobieto mam to samo
niedzwiedz twoja sara :P

Gość wysmiewczyni
dobra dobra przyjelam do wiadomosci ze niektorzy poprostu chca byc kuchtami domowymi, czuc sie zalezna od faceta i nadskakiwac mu na kazdym kroku nie dostajac nic w zamian. Nie moja brocha. Acz kolwiek i tak zamierzam wypowiadac swoj ezdanie. A inni lubia puszczac fantazje na necie. Coz przyjaciol nie szukam bo mam ich w realu:) Sami jest slodka:)

"czuc sie zalezna od faceta i nadskakiwac mu na kazdym kroku nie dostajac nic w zamian." chyba że łomot.

niedzwiedz twoja sara ona tak moja jak i twoja:P nie wiem czy kiedykolwiek dyskutowałas z nia gdzies tutaj? ja miałem okazje :D wiec nie zgodze sie z twoim zdaniem ze sara to taka i owaka?... dla ciebie moze tak ..dla mnie nie. Jest młoda ,fajna i inteligentna dziewczyna..a ze ma problemy sercowe i nie poukładane zycie uczuciowe to niestety ale jest to czesty przypadek tutaj na forum... a po za tym ona tez jest z chaty nr 1 jak ja:P:P:P a to cos znaczy :P hehehe

wysmiewczyni nie ma na świecie rzeczy bardziej żałosnej niż spasiona samica facet jak najbardziej ma prawo rzucić/wyrzucić/sprzedać takiego śpaślaka " uznala ze to jest normalna wypowiedz, ba zachwycona byla wklej mój post który by świadczył ze uznałam ze to jest normalna wypowiedz i byłam zachwycona nie lubie plotek ;)

ależ wypowiadaj to swoje zdanie- tylko nie 100 razy do tej samej osoby- bo po co- ja twoje zdanie naprawdę już znam:D nawet gdzieś wcześniej się z nim zgodziłam ale ty nadajesz jak nakręcona katarynka - wciąż tą samą śpiewkę ile można ?

Gość kobieto mam to samo
a po za tym ona tez jest z chaty nr 1 jak ja co to znaczy? nie dyskutuje z nia tak samo jak z aniołkiem ale je czytam i takie zdanie mam

kobieto mam to samo a po za tym ona tez jest z chaty nr 1 jak ja ...jak by sie troszke uwazniej przypatrzec to mam stopke z linkami :P:P:P

Złoty to po co mi zawracasz głowę:O czekam na post wyśmiiewczyni:) ,szlag mnie trafia jak takie dziewuszki jak TY rozsiewają ploty na mój temat