Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

"Choć logiczne wydaje się ograniczenie jedzenia podczas odchudzania, takie podejście może dawać efekt odwrotny do zamierzonego", mówi Kimberly Lummus z Texas Dietetic Association. 😭

KICIA____36_______172________????_______66______63______ _31.12* ***ABS____36________164_______60________58______55_______ ******** *SERUM___42________160_______73______69______65_______*** ****** DZIADEKJACEK_29____164_______54______________________**** ****** MAJKA___40,5_______164_______66 _____63______60__ byle do celu MYCHA ____33_______162______70,5_____64______56 DO2DO____31_______152,5____?coś70??____65_______55___************* myszka7____36______165_______72________65_______??____************* proszę bardzo , mam nadzieje że dobrze❤️

hejka Do2do gratuluje 500 stronki!!! Dziewczyny codziennie bede wklejala linka prosze klikac i karmic psiaka, zaczynamy od ulubienicy Kici - Luski:) http://lodz.szerlok.pl/oferta/lusia-ze-schroniska-w-kaliszu-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44tG.html U mnie lodowisko, dzisiaj szlam tam gdzie mnie wozek prowadzil, nic nie posypane. Myszka robicie cos naprawde super dla dzieciakow!!! Jestescie wielkie!!!!

witam kochane robaczki❤️ , ale ZIMAAAAAAA dziadekjacek, 🌼, naprawd zachowałaś zimną krew, BRAWO a reszta to co obija się, zbiera tłuszczyk na wiosnę, :-), nie dość że nie piszą i nie czytają to rady w d... mają,:-) oooooo i napisałam co chciałam:-))

❤️pomoc pieskom jest OK. sama wzięłam szczeniaka ze schroniska , taka śliczną sunie(PYZA), ale dorosły pies może mieć swoje wady szczególnie jak poprzedni właściciele go wyrzucili i nie wiadomo co jeszcze, choć uważam że należy takimi psami się opiekować, w mojej miejscowości jest schronisko i często robią zbiorki to się dorzucamy np. kupujemy sucha karmę, bo na razie więcej piesków nie potrzebujemy, teraz zaczną się różne akcje pomocy i zbierania -należy pomagać w miarę swoich możliwości

juz sobie popatrzyłam na biedactwa i zauważyłam ze jeden piesio jest podobny do mojej suczki PYZY to MONAR, pewnie była by fajna para, ale i tak rodzinka się nie zgodzi na drugiego dużego psa, a mamy już 2 psy i 2 koty,

My tez psa nie mozemy tutaj trzymac, a szkoda:(. Chociaz wirtualnie pomoge... Abs co masz dzisiaj na obiad?? Serum jak samopoczucie???? Majka nadal odsniezasz:P?? Do2do co nic nie piszesz?? Kicia wode na czczo wypilas?? Tija hophop!!!! Dziadek jakie plany na weekend?? Jak sytuacja rodzinna?? Cudnietak hophop!!?? Mycha hophop!!! Serum do tabelki sie nie dopisze, jestem na siebie zla, ze sobie to zrobilam i przytylam... moze za kilka-nascie kilogramow!! Kicia co tak cicho siedzisz?? Zamarzlas?? A Szczesliwa to kiedy z tej Francyji:P wraca?? Pisac baby, jeszcze nie ma weekendu!!

rano upiekłam sernik wiedeński, na obiad zupa pomidorowa z makaronem, wczorajsza oczywiście i mało dietetyczna, ale co tam trzeba coś jeść :-)

ja dziś siedze w pracy do 18.00 mam nadzieje że nie dłużej

WITAM WITAM I O ZDROWIE PYTAM???? Jezdem cały czas z Wami dziołchy ino jak zwykle doba z krótka :p Widze, że nie pieprzyłyście się w tańcu i stronkę numer 500 postanowiłyście ustrzelić bez mojej wiedzy i błogosławieństwa??? Do2do😘 oczywiście gratuluję i życzę sobie i Wam wszystkim, żeby i stronka numer 1000 na się trafiła. My już po echo serca. Mały ma wiotka zastawkę aortalną i stąd te szmery nad sercem, ale pani doktor kazała sie nie martwić tym zbytnio. Następna wizyta u kardio dopiero za rok. Mojego pana śnieżyca zatrzymała w Toruniu więc wykorzystaliśmy ten dzień na porządki [szkoda że nie wiosenne, ale zawsze:p] Zajrzeliśmy dzisiaj w te kąty w które już dawno nikt nie zaglądał. Przydałoby sie jeszcze nawiedzić piwnicę, tylko motywacja już spadła. Jak się ściemni to idziemy na sanki, wczoraj tez byliśmy i było super. Ubawiłam się jak, za szczeniackich lat, a ja zgubiłam kilka kalorii podchodząc pod górkę. Do tabelki się nie dopisuję, bo to nie mój czas, jakoś brak mi motywacji, a za miesiąc ślub brata, nawet nie wiem co mam na dupę założyć:(

MAFINKA dzięki ❤️ dziewczynki, klikamy, dokarmiamy, jest jeszcze taka stronka chyba pustamiska.pl tam też trzeba klikać. moja lusia, to już wkrótce dostanie paczkę :) i biorę się za następnego ;) tak bym wzięła tę pierdółkę do domku :( ona jest taka ... no taka ;) że bym ją wzięła ❤️ wodę piłam! żeby nie zapomnieć to sobie butelkę postawiłam przy łóżku ;) no dobra, bo ja niby w pracy jestem ;) zaraz zejdą się studenci, lepiej, żeby mnie tu nie zastali :D :P

Pojawiłam sie na chwilę i juz mnie nie było, bardzo Was przepraszam, ale Witek ma takie kolki, ze chodzę na rzęsach... I do tego ma kręcz szyi, czy któraś się z tym kiedys spotkała? Jeździmy od lekarza do lekarza i każdy ma inne zdanie, słyszłyscie coś o tym? Jestem załamana....

dogoniły 500 stronkę i zadyszki dostały :D :P u mnie dziś ciepło, no powiedzmy koło 0. Wczoraj na śnieg spadł deszcz, ludzie takiej ślizgawicy to dawno nie pamiętam, no po prostu dookoła lód, lód... a dziś sprzątam, maseczki robię, taki odpoczynek aktywny ;)

ustrzeliła stronkę nr 500!!! Ale ja będę jeszcze większą farciarą bo

hej kobitki sorki że tak póżno ale wcześniej nie bylo kiedy Dzis narobiłam sobie już uszek z grzybami na Swieta i oczywiście rogaliki na niedziele Pozdrawiam p

Ja tego doprawdy nie rozumiem...Czy Wy kobity sumienia nie macie, czy jak? Jedna sprzątnęła mi 500 stronkę (a rezerwacja była!!!:D), druga 15000 post... Idę sobie gdzieś...popłaczę w kąciku:(:(:(:(:(:(:(:

Tija :) ja ćwierćinteligentna i ślepa kura jestem :P gdzie jest numeracja postów ????? bo ja nic takiego u siebie nie widzę :( ale to JA JA I TYLKO JA zmobilizowałam niektóre do pogoni za pińcetną stronką :P Machnęłam dziś sobie wizytę u fryzjera, bo kudełki mi trochę odrosły i juz nad nimi nie panowałam. Przy okazji umowiłam sie na farbowanko, a potem jeszcze modelowanie w sylwestra :) Może sobie noworoczne lekkie loczki jakieś strzelę? :P A tak poza tym u mnie pralnia, sralnia, przebieralnia, czyli brak akcji :P Donia nie słyszałam o takim schorzeniu u małych dzieci. Cokolwiek by to nie było brzmi nieciekawie, ale mam nadzieję, ze to minie i będzie wszystko dobrze 👄

Donia...moja lekarka, tam moja, mojego synka ofkors, mówiła, że kręcz szyi powodowany jest przez nierównomierne rozkładanie napięcia mięśni karku, czyli np dziecko ma główkę odwróconą zbyt często wyłącznie w prawo lub w lewo, dlatego bardzo ważne jest przykładanie uwagi do ego w jakim kierunku i z jaką częstotliwością zmian bobas układa głowę. Wiem też, że w skrajnych przypadkach stosuje się zabiegi operacyjne odwracające ten stan.... Nie łam się kobieto, choć wiem ,że łatwo się mówi, coś takiego znalazłam na zaprzyjaźnionym forum...może pomoże... "krecz po stronie lewej-wiec sklon uszka prawego do barku prawego i wowczas skret głowki w lewo...roczne dziecko z utrwalonym kreczem powinno dostac od lekarza zabiegi masaz reczny,solux lub oklady parafina(fango) a nastepnie cwiczenia bierne i redresje..samym cwiczeniem i zwracaniem uwagi na pozycje w domku czy prawidlowe noszenie nie doprowadzisz kreczu do porzadku.U nas wyglada to zwykle tak ze w cyklach 10 dni maluszki maja te zabiegi nastepnie 2-3 dni przerwy i kolejne 10 zabiegow...w razie koniecznosci lekarz rehabilitacji kieruje na trzecia 10"

Dziadek, kochana czy na tym forum jest tylko taka wzmianka, czy jest coś wiecej? Mogłabym dostać jakiś namiar ?

Hej.❤️ Kuźwa ja nie wiem co sie ze mną dzieje😭 Byliśmy wczoraj na 40-stych urodzinach męża mojej kuzynki ......wróciliśmy o 0.30 .a ja od 6.15 już nie śpię 😭 zeszłam na dół co by panu tez snu nie psuć ....przyniosłam sobie drewka do kominka na rozpałkę i oglądam telewizor od 7.00 a PRZECIEŻ JEST NIEDZIELA !!!! Wiecie jakie to uczucie satysfakcji pójść na imprezę i przez 6 godz. zjeść kawałeczek pulardy z kurczaka wypić kawę zbożowa i litr wody,a tyle smaczności na stole...........no i oczywiście tort o smaku cookies po prostu pychota....ale można sobie tylko powąchać:( ale nie było to dla mnie jakąś torturą siedzieć przed suto zastawionym stole.