Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

KICIA- ty jak ja w rozjazdach hihi:D i jak waga była grana ? tesciowa podtuczyła ? z ciebie taka lasecja że normalnie tobie z 2kg to nie zaszkodzą :)

MAJKA- w pobierowie bardzo dawno byłam , a co do międzyzdrojów to faktycznie dzikie tłumy :) ja dla tego cenię np. kuźnicę pusto cicho dwa stragany z muszelkami :) na plaży spokojnie koc od koca po 800m-1000m :) dzieci nie lataja piachem nie sypią :) no i jak na plazy zimno to nad zatoka ciepełko :) Mnie mój zaskoczył tym że mu się chciało dłużej zostać ale fajnie było tylko pogoda taka że jak było słońce to tak pizgało że mało głowy nie urywało:O

MAFINKA- o co chodzi z 63 pietrem ??????zintrygowałas mnie łobuzico ❤️

CUDNIE- procenty były ale w granicach rozsądku jak to na wakacjach :p

OK uciekam jeśc bo mega głodna jestem a wędzony dorszyk i makrelki i halibut patrzą na mnie :) i mówia jedz mnie , jedz mnie , jedz mnie ;)

DO2DO weź... ja wiem, że może być gorzej. Duużo gorzej! I można z tym żyć! Ale ja kiedyś byłam taka chuda 😭 chcę tylko parę kilo zrzucić, żeby zejść z granicy BMI, bo mam 24,5. więc niby w normie, ale norma jest do 25, to niedużo brakuje :P jeszcze się nie odważyłam iść na trening, ale dziś jak wychodziłam z marketu, to mnie trenerki przyfilowały :D one tam czasem stoją rozdają ulotki, zachęcają no i... wyławiają te babki co na treningi nie chodzą :D powiedziałam, że wczoraj przyjechałam i jutro już idę ;) SERUM podpisałam :)

KICIA- ale masz przynajmniej motywacje by ćwiczyć :) a ja .....tak mi trudno do ćwiczeń się zmobilizować raz tylko cały półwysep helski zjechałam w prawo i w lewo to nogi 2 dni czułam :(jeśc raczej nie podjadałam jak rybke to paniery nie jadłam bo i ryb smażonych nie lubię :o wolę grilowane albo wędzone frytek nie jadłam lodów też nie raz na gofra się skusiłam z bitą śmietaną i jakąś strzelającą czekolada to nim do połowy doszłam to juz mnie mdliło więc chłopu sprzedałam za to dzisiaj mnie dziki głód dopadł :(:(:( ale cholera muszę wytrwac bo po mimo tych cm z pasa co już mi ubyło i tak jak poączek w pełni wyglądam ( widziałaś z resta na fb)a pod koniec wrzesnia mam weselicho i brak czego kolwiek w co się mogę wbić :( A o moim bimie to ja pisac nie będę :p

no ale widzisz? masz jakieś efekty! trzymaj tak! a ja 2 m-ce chodzę i mi przybywa, zamiast ubywać! i to nie wagi, a w obwodach :O porażka. może nie powinnam chodzić na ten fitness? :P

KICIA- ja pamiętam że jak chodziłam na siłkę to waga tyci spadał ale tego nie było widac może dla tego że masa mięsniowa się kształciła :O a co do mojej wagi to ja jestem nie gruba ale otyła i pewnie dla tego mi lecą cm ale jak znam życie to do czasu :( A tobie zapału do ćwiczeń zazdroszczę :D i już :D

A dziękuję Kicia .......właśnie się poczęstowałam i piję ?

A ja kawę dostanę???👄 Słabą poproszę i może kanapeczkę albo ciastko jakieś, bo nie dojadam, a Mały Klusek zjada mnie normalnie do żywego, kości same zostaną, ot co:O Żarłoczna bestia ot co:D kicia__🌻 ja Cię podziwiam za wytrwałość:O W życiu nie chciałoby mi się latać po imigracyjnych czy innych duperelach...spakowałabym plecak i na łono ojczyste powrót bym ogłosiła:P Tija__🌻 wyrazy współczucia🌻 Majka__🌻 zaczyna się, co? bajzel administracyjno edukacyjny:O nie daj się procedurom i papierzyskom...A co do bólu "po" to ja już nie czuję w ogóle, że rodzilam, choć fakt, pierwszy tydzień byl podły:O poza tym dziękuję Bogu za rodzinne geny i przemianę materii...znajoma którą spotkałam ostatnio nie uwierzyła, że 2 tygodnie temu rodziłam! normalnie prawie mi kłamstwo zarzuciła:D:D:D nie omieszkałam ją zgasić mówiąc, że niektórym kobietom po 30 metabolizm działa in plus, innym in minus...a mnie in minus:P, bo kilogramy lecą w dół, że hej:D:D:D Zobaczymy jak przestanę karmić:D:D:D:D Myszka__🌻 wracaj! Cudnie__🌻 znowu latasz!!! buziaki i całusy dla Ciebie👄 Do2do__🌻 mam nadzieję wypoczęta..z tą otylością to pewnie daleko przesadzasz🌻 Serum__🌻 temat sterylizacji popieram, choć trochę mnie to boli (tak empatycznie rzecz ujmując) jakoś wiedziałam ,że husky zostanie:P Mafinka__🌻 kobieto z kulą (czarodziejską)👄 Buziaki dla wszystkich🌻

Pozdrawiam Was :) a szczególnie "mamuśkę" 👄. Jedz na zdrowie, bo "odchudzacza":P masz przy cycku :D Majeczka-:) pojawiam się i znikam jak ( byle nikogo nie obrazić :( ) jak Murzyn na pasach :D Kicia- wędrowniczku :) a mówiłam jaką dietę stosować???? to się tyczy równiw Do2do!!!! Węźcie się za dietę "norweską" i nie wybrzydzajcie!!!!! Tu przynajmniej są efekty a do tego jeść się nie chce!!!! Do2do- mobilizacja- zobaczysz, jak się będziesz sobie podobać- to NAJWAŻNIEJSZE! A do tego zobaczysz jakie będziesz miała wzięcie na weselu, jak zobaczą taką Lskę :D - no przecież mówię serio!!!! Buziaki i miłego weekendu 👄 🌻

Za nim moje dziecko wróci z NYC to ja będę o 10 l. starsza (z wyglądu) śledzę wiadomości i nie jestem zachwycona prognozami :( http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Nadciaga-Irene-Ameryka-szykuje-sie-na-najgorsze,wid,13720770,wiadomosc.html?ticaid=1ce96

SERUM długie linki zawsze tak dupiasto się wklejają, bo sama robi się spacja. Co najmniej jedna 😠 także tym się nie przejmuj. Trzeba skopiować, wkleić, a potem usunąć spacje i już :) a co do prognozy... no nie jest wesoło. Ale przynajmniej wiedzą na co się zanosi, gorzej by było, gdyby to spadło znienacka! skończyły się moje weekendowe pijaństwa. koleżanka ma chorą wątrobę, musi się oszczędzać :O no może nam to i na dobre wyjdzie? :P

Proszę Szanownego Towarzystwa ....KAWĘ PODANO (_)>(_)>(_)> przy sobocie w robocie . Kicia .....wątrobie na regenerację wystarczy 1 m-c (o ile to nie są początki marskości ;) ) a taka abstynencja wskazana przynajmniej raz do roku. Prognozy rzeczywiście nie najlepsze (Weronika mówiła ,że wczoraj wiało 63 km/h ....pocieszam sie tym ,ze ona mieszka w centrum Manhattanu wiec spoko wody do pokoju jej sie nie naleje ,tylko ten wiatr na 18 piętrze może odczuć. Mój m podobno dzisiaj wyjeżdża do Władysławowa na wędkowanie morskie,pisze podobno ,bo jak będzie wiał wiatr to niestety nici (a chyba chce mi sie zostać samej w domu :P poleniuchować ,poleżeć ,nie gotować no marzy mi sie" NIC NIE ROBIENIE" A teraz czas na chwalenie się .......od 14-07 -do dziś mam 6 kg mniej :D i nie pytajcie co robię......bo po prostu nie żrę .....dwa posiłki dziennie ...rano skromne śniadanie ,ale z pieczywem ,bo je kocham ,obiad taki jak wszyscy ,a kolacja NIC .........jak do tej pory 1 kg tygodniowo w dół .....nie wiem jak długo tak będzie ,ale nie czuję głodu i nie mam apetytów na to czy tamto jak jeszcze niedawno. nie ćwiczę ,bom leń......ale biegam z psem po ogrodzie dla rozładowanie jego adhd. To na tyle. MIŁEGO WEEKENDZIKU DLA WSZYSTKICH.

no to ja dziś też mogę wam kawę postawić ;) wstawać, piękny (upalny :P ) dzień się zapowiada ;)

A u mnie pierwszy od tygodnia chłodniejszy dzień się zapowiada:classic_cool: tzn. tak ok. 20C. Bogu dzięki bo ciężko już bylo wytrzymać temperatury po 40C, zero wiatru, parzące słońce...ogólna katastrofa:O Miłego dnia Robaczki🖐️

uuu, dzisiaj laba :P ciekawe kto jutro kawę poda? :D a ja to chyba spatki pójdę, bo się dziś narobiłam trochę i łeb mi pęka 😴

To ja też wpadam tylko dobranoc powiedzieć, bo podobnie jak przedmówczyni :P padam na papurę i idę spać. Dzieciaki były dziś bezlitosne:D za to teraz śpia jak susły oba syny, więc może trzeba brać z nich przykład:classic_cool: GDZIE JEST ABS????????????????????????????????????????????

ABS jak pojechała na wakacje, to nie wróciła :P pewnie uznała, że ma wszystko w nosie :D :P kawy? komu? :) no i dzień dobry tak w ogóle :P

\_/> kawka i herbata (_)> podana dla śpiochów Dla Jacusia herbatka z mleczkiem - bawarka, coby miała duuuużo pokarmu dla Franciszka ❤️ Kicia ,w diecie norweskiej jest mięso, z jajami sobie poradzisz:P , choć możesz po pierwszym dniu odczuwać lekki wstręt :O- jedz małymi kawałkami:) Podaję Ci link do diety👄 http://www.ofeminin.pl/diety/dieta-norweska-jadlospis-f67003.html Serum- no , już chyba jesteś spokojniejsz o córcię ❤️ ??? Rozumiem Cię doskonale, jako matka ❤️ ale taki to już nasz los. Dorośli ludzie ale dla nas to zawsze będą dzieci .🌻 Miłego dnia dla wszystkich