Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

relacje pracodawca vs pracownik ____ dla pachnacego

Polecane posty

agiie vel deko nic nie chce a wogole nie rozumiem co to ma do tematu:P

xyzed--> zazdroszczę kręgosłupa. ja podejrzewam, że bym robotę, którą lubię rzuciła w pizdu jakbym musiała dorabiać czymś czego nie znoszę. choć powiem Ci że gdybym tu gdzie jestem zarabiała trochę mniej, a dostawała więcej uznania (lub choćby dbałości "góry" o to by zapewnić mi dobre warunki pracy) to bym pewnie się tu realizowała dalej i żadne wymówienia by mi po głowie nie chodziły.

dorabiam akurat tym co lubię więc mam szczęście:D Szkoda,że masz małokapliwego pracodawcę bo gdyby był na fleku to zaoszczędziłby firmie kasy obniżając Ci pensję w zamian poklepując po plecach. Nie obraź się ale uważam,że jesteś łasa na pochlebstwa ale za to możesz być tania w utrzymaniu jako pracownik:O :D

"Nie obraź się ale uważam,że jesteś łasa na pochlebstwa ale za to możesz być tania w utrzymaniu jako pracownik" to chyba generalnie kobiety bardziej takie sa, xyz. my wolimy kase albo inne konkrety, nie? ;)

"agiie vel deko nic nie chce a wogole nie rozumiem co to ma do tematu " to czemu sie o mnie dopytujesz?

Kwiatek no pewnie:D Dobry konkret ;) nie jest zły,a jak podjarać potrafi:D:D:D:D:D

hehe a to Ty jestes fajny? ja poporstu ciekawa bylam skad oczy wiedza ze pachniesz akurat a nie śmierdzisz:D

hehe a to Ty jestes fajny? ja poporstu ciekawa bylam skad oczy wiedza ze pachniesz akurat a nie śmierdzisz deko - nie widzisz, jakie banialuki wypisujesz? ;-)

Kwiatek aleś mało kapliwy :D:D:D:D Przeca deko chce Cię zerwać:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

widze widze, ale sobie mysle ze co mi tak puszcze co napisalam, wkoncu przynajmniej w necie sie posmieje, skorow pracy tak beznadziejnie:P

oczko ano mam nawet dwa mam ;) kwiatek a co Ty chcesz odemnie;):P

a co ma zrywanie z fotosikiem;) wkońcu zrywa sie na łące w lesie czy w ogródku:P

xyzed--> nie na pochlebstwa. na wyrazy uznania. między jednym, a drugim jest ogromna przepaść. tak owszem na wyrazy uznania jestem łasa. lubię robić rzeczy ważne, czuć że przyczyniam się do czegoś fajnego. w pracy spędzam 1/3 życia i musi być ona dla mnie źródłem satysfakcji, a nie poczucia, że ktoś na mnie "nasrał" (a tak się czuje pracując w dziale, który jest pomijany gdy mowa o zasługach...takie mrówki wyrobniczki). kasa jest ważna, ale jest po prostu jest dla mnie na drugim miejscu. mam do niej wymagania by była odpowiednia w stosunku do moich obowiązków i osiągnięć. co nie oznacza, że pracowałabym za bezczelnie zaniżone uposażenie.

xyzed--> nie na pochlebstwa. na wyrazy uznania xyz - nie wiem czy zauwazasz, ze komus sie do Ciebie swieca gwiazdki w oczach ;-)

deko-mozna tez kwiatka zerwac np. na imprezie, na basenie, na silowni, na spacerze z psem ;) ;)

gwiazdki poza tym uważam,że wyrazy uznania to takie samo gówno jak pochlebstwa i bardzo często są fałszywe więc koło tyłka mi latają. Pracuję więc płać i spadaj jako i ja po pracy czynię:D między oczyś dostał ,czy cóś:D:P my tylko kulturalnie rozmawiamy:)

ja chodze z kotem na spacer:P wzasadzie to nie zbyt dobrze jest zrywac kwiatki bo krócej zyją lepiej żeby sie swoich korzonków trzymały. A tak w wodzie szybciej umrą, a chyba ze zaszuc:P;)

:D:D:D:D ja tam widzę deko,że za korzonek to byś Kwiatka potrzymała:D:D:D:D:D:D

"ja chodze z kotem na spacer" na razie z kotem a potem... ;) xyz - xD z tym korzonkiem :D

xyzed--> docelowo faktycznie planuje własny interes, uważam ze w tym czuła bym się najlepiej :) co do pochlebstw i dowodów uznania to właśnie zasadnicza różnica polega na tym że te pierwsze są sztuczne, fałszywe obliczone na efekt, a te drugie są szczere i płyną z serca. między oczy--> obstawiam, że nie chodzi o mnie z tymi gwiazdkami w oczach, bo jeśli tak to idź też oznajmić to reszcie panów z uczuciowego, bo z większością rozmawiam w tym tonie.

między oczy--> obstawiam, że nie chodzi o mnie z tymi gwiazdkami w oczach, bo jeśli tak to idź też oznajmić to reszcie panów z uczuciowego, bo z większością rozmawiam w tym tonie. reszta czyta z uwaga ale nie piscnie slowa, dlatego chodzic nigdzie nie musze ;-) ale znam przyslowie: uderz w stol....