Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miedzy oczy

relacje pracodawca vs pracownik ____ dla pachnacego

Polecane posty

a tak mi sie zawarczalo, bo wszystkie, nawet te ciekawe tematy schodza na wzajemne dziubdzianie dwoch golabkow ;-)

miedzy oczy--> wymieniamy się rzeczowymi poglądami po prostu. a że widujemy się często to wiesz, dobre słowo nie zaszkodzi. nadajmy wiec ciekawy kierunek dyskusji. zanim zeszło na moja prace było o włazidupstwie i różnicach płciowych. powiedzcie wolicie pracować z kobietami czy z facetami. bo ja przyznaje szczerze że z facetami wolę.

\"a tak mi sie zawarczalo, bo wszystkie, nawet te ciekawe tematy schodza na wzajemne dziubdzianie dwoch golabkow \" nie kwaś tylko sie za Sami tam weź porządnie na tamtym topie ;)

"powiedzcie wolicie pracować z kobietami czy z facetami." mnie wsio ryba póki robota jest robiona jak trzeba

powiedzcie wolicie pracować z kobietami czy z facetami. bo ja przyznaje szczerze że z facetami wolę gdy mam mozliwosc wyboru - zawsze wybiore faceta, na cholere mi emocje w pracy???

"ja tu jestem od rzeczowych rozmow a nie od flirtow " kafe to jest jeden wielko czat randkowy ;) chłopaki mnie od czasu do czasu obśmiewają ze robota stoi bo Kwiatek na kafe foty wyhacza ;)

a cos pan mądry taki zły ze sie flirtuje tutaj ;) jakies urazy wzgledem kobiecego rodu wyczuwam...

jada z rzeczy, które lubię mojej pracy to to że jestem rodzynkiem w męskim gronie. faceci są tak cudnie prości. nie owijają w bawełnę, nie przejmują się drobiazgami i rzadko są pamiętliwi. stanowczo wole to że mój kumpel z pokoju jak się rozgadam mi mówi "weź nie dziamgocz tyle", niż żebym miała pracować z kobitką, która by się miło uśmiechała, a później gadała po firmie "ale ta x to dziamgocze wytrzymać się nie da" albo czyni delikatne sugestie.

"faceci są tak cudnie prości. nie owijają w bawełnę, nie przejmują się drobiazgami i rzadko są pamiętliwi." to nie zalezy od płci tylko od charakteru :P cos malo zycie znasz jeszcze :P

matko jedyna! powiedzcie ze nie mówicie tego serio o kafe? jestem tuz e 3 lata i nie wiedziałam, że "wielko czat randkowy"! nie nie proszę nie!

dobra to napisze że z mojego doświadczenia tak jest. a może to ja ma mam taka skazę w głowie że mi z facetami lepiej się działa.

gwiazdki - tyś troche skrzywiona, to fakt :P kiedys tez myslalem ze baby to tylko pindolic dobrze potrafia... do czasu az swojej bylej szefowej nie mialem... potem wspolpraca z jeszcze jedna kobieta.. teraz inna szefowa. owszem kobiety z natury wiecej gadaja i moze przez to zamieszanie jest wieksze... ale pod wzgledem zdolnosci to chyba tylko siłą fizyczna ustepuja mezczyznom...

znaczy wiesz ja uważam w sumie też że kobitki tak statystycznie rzecz biorąc nie ustępują facetom...ale uważam ze więcej niż 3 kobiety w jednym biurze/pokoju to średni pomysł. a jak nad jednym projektem pracowałam z samymi babami (czterema) to myślałam że się potne tepą żyletką. doszło do tego ze zamiast kafe czytałam w pracy cosmo mówiąc że podnoszę swoje kwalifikacje zawodowe z zakresu komunikacji.

a no i oczywiście czytanie cosmo skończyło się wnioskiem, że jestem totalnie społecznie nie przystosowana i nie ma dla mnie ratunku.

miedzy oczy - tu nie ma konkurencji - gwiazki ma faceta ;) wiec śmiało dyskutuj. jakbym chcial cie odstraszyc to juz bym ostro pojechal po tobie...

miedzy oczy - takich rzeczy sie nie pokazuje - uderza sie jak bedzie trzeba ;) co by przecienik jak najbardziej dostał ;) PS na żywo raz na dysce jak koleś cos tam gadal do panny z ktora chwile wczesniej gadalem to głośno do niej powiedzialem zeby on slyszal "ciebie na chwile zostawic to juz kogos podrywasz" :P :P zmył sie natychmiast :D :P

panowie, zaraz 17 to ja się na dziś żegnam, bo w domu rzadko marnuję czas na kafe. dzięki za dyskusję i wpadnę jutro sprawdzić czy odbyliście pojedynek na słowa czy zakończyło się pokojowo :D