Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofun

ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...?

Polecane posty

Predatorka - ty czepialska bestio :D jak zwał tak zwał. zresztą... nie śmiećmy w temacie... niech sie jeszcze ktoś wypowie :P

ja bym tego nie nazwała "ocena' , lecz wyrażaniem swoich spostrzezen dokładnie:D niektorym po prostu łatwo przychodzi ocenianie osób po wpisach... sa tez tacy desperaci co to okreslaja ludzi po nicku :P hehehehe ja rozumie ze jest to net ...i ze moze nadwyrezam sprawe... ale na miłosc boska nie róbmy sie wszyscy jarkami i santo subitami :P

kwiatek smieciu twoj wszechobecny smrod unosi sie nawet jak ciebie tu nie ma co sie zreszta rzadko zdarza:P narka

Tamari... przypominam ze to smród od twojej gównianej osoby której nie moge sie pozbyć z podeszwy buta sie roznosi... :P

"itsonlymexx miłośniczka angoli i dykrymiatorka prawiczków oraz uwielbiająca oral na pierwszej randce " sporostuję : za nagolami nie przepadam dykrymiatorka? hmm... takiego slowa nie ma wiec lepiej zaopatrz sie w slownik a potem sie wypowiadaj ale jak mniemam zapewne masz na mysli slowo : dyskryminacja więc wcale nie dyskryminuje prawiczkow oral na pierwszej randce? hmm... wybacz ale nie stosuje takowych praktyk :O

dobra, daje odpowiedz a czyich emocji? jesli moich - to zadna jesli innych - to nie wiem i nie interesuje mnie to

emocje wzbudzaja we mnie niektore poglady deklarowane na tym forum, ktore naturalnie odzwierciedlaja stan swiadomosci naszego spoleczenstwa, ale raczej ich nie lacze z danym nickiem, za ktorym nawet nie ma pewnosci czy zaszyta jest kobieta czy facet

między oczy no żesz w mordę nie mów ,żeś nie czuły na kobitki bom gotów pomyśleć ,że ze złociutkim w jednym klubie ;) gracie :D:D:classic_cool:

między oczy no żesz w mordę nie mów ,żeś nie czuły na kobitki bom gotów pomyśleć ,że ze złociutkim w jednym klubie gracie mozesz mowic co chcesz, ale jeszcze poprzyj to jakas moja wypowiedzia (nieironiczna oczywiscie ) :-)

jesli moich - to zadna hahahaha i kto to mówi misiak - naprawde rozumiem, ze Ty mozesz nie rozdzielac emocji do pogladow od emocji do osob, ja potrafie, dodatkowo nie znam nikogo z tego forum ani zadnego innego osobiscie, wiec o czym Ty do mnie rozmawiasz? ;-)

między oczy mnie wystarczy twoje stwierdzenie,że żadna kobieta nie wzbudza w Tobie emocji:O Jakoś to tak przynajmniej dla mnie dziwnie brzmi:D

idac za twoim stwierdzeniem wnioskuje wiec ze nie ma znaczenia dla ciebie czy wypowiedzi udziela facet czy kobieta :P ...jest to dla ciebie bez znaczenia?

"esli moich - to zadna hahahaha i kto to mówi " :D :D miedzy oczy to kłamczuszek internetowy :D powiedz no lepiej w czym ci kobieta/y dopiekły żeś zawzięty na nie? rzucila cie jakas niedawno i urazy żywe? czy tez z niej była niezła księżniczka co to wiecznie niezadowolona (wnioskuje po wczorajszej wypowiedzi na topie seks za miłość ;) ;) ;)

miedzy oczy Ty akurat najmniej trafnie potrafisz ocenic jakość społeczenstwa skoro swoje obserwacje poczyniasz na tym forum :D:D

Żadna, nie emocjonuje się forumowymi pasztetami :o Natomiast jedna wzbudziła moje zainteresowanie ;)

między oczy mnie np poprawiasz ,a sam piszesz " .. o czym ty do mnie rozmawiasz? " :O poza tym poglądy osób tu piszących wpływają właśnie na emocje w stosunku do osób je wyrażających.Sorki więc ale nie rozumiEM twojego podejścia do tematu :classic_cool:

xyzed między oczy mnie wystarczy twoje stwierdzenie,że żadna kobieta nie wzbudza w Tobie emocji Jakoś to tak przynajmniej dla mnie dziwnie brzmi nie rozumiem tego za bardzo... dlaczego dziwnie...? we mnie też nikt tu zadnych emocji nie wzbudza.. nie znam Was... więc jedyne co ,to albo zgadzam się z czyimis pogladami tu wyrażanymi albo nie...emocji przy tym nie ma zadnych... no czasem się smieję.. ale to raczej odruch- reakcja na czytane wypowiedzi.. ot co:)

\"ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...?\" nie wiem, nie interesuje się kobietami oraz relacjami na kafe kto kogo podziwia i za co :o

"ale raczej ich nie lacze z danym nickiem, za ktorym nawet nie ma pewnosci czy zaszyta jest kobieta czy facet" "dodatkowo nie znam nikogo z tego forum ani zadnego innego osobiscie" a jakie to ma w tym omencie znaczenie? źle do pewncych rzeczy podchodzisz - stanowczo zbyt powaznie ;) pisząc o emocjach w stosunku do "kogos" stąd, to naturalne, że pisze się o emocjach specyficznych, które w naturalny sposób sie odgranicza od emocji realistycznych do osób znanych osobiście :) To dwie różne sprawy no i co z tego, że dziś emocje wzbudza we mnie tutaj facet, który jutro się okaże babą? :D - trudno, uśmiechnę się i nie będzie to miało dla mnie na następny dzień żdnego znaczenia, bo taka włąśnie jest specyfika tych emocji, tych relacji. Jeśli się ma tego swiadomośc, spokojnie można dopuścić do siebie takie emocje :)

o czym ty do mnie rozmawiasz nie wiesz, ze to napisalem specjalnie?? koguciki opanujcie sie :-) naprawde, a co do wnioskowania w oarciu o forum, vidlasta, jesli chcesz mozemy porozmawiac na ten temat, tylko czy masz przygotowane argumenty?

Predatorka widocznie mało emocjonalną osobą jesteś i może to dobrze:D Jam generalnie cholerykiem jest z wyobraźnią więc jak rozmawiam z jakąś kobietą to zawsze jekieś emocje negatywne lubo też pozytywne we mnie wzbudza.

a jakie to ma w tym omencie znaczenie? - kluczowe, nie rozumiesz tego? źle do pewncych rzeczy podchodzisz - stanowczo zbyt powaznie - bo Ty tak powiedzialas? no to faktycznie :-)

Predatorka widocznie mało emocjonalną osobą jesteś i może to dobrze Jam generalnie cholerykiem jest z wyobraźnią więc jak rozmawiam z jakąś kobietą to zawsze jekieś emocje negatywne lubo też pozytywne we mnie wzbudza. i ok xyz - nie oceniaj po sobie ;-)