Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofun

ktora kobieta na kaffe wzbudza najwiecej emocji...?

Polecane posty

między oczy właśnie nie wiem:P ale masz swoje zdanie i oki :D

no i co z tego, że dziś emocje wzbudza we mnie tutaj facet, który jutro się okaże babą? - trudno, uśmiechnę się i nie będzie to miało dla mnie na następny dzień żdnego znaczenia, bo taka włąśnie jest specyfika tych emocji, tych relacji. Jeśli się ma tego swiadomośc, spokojnie można dopuścić do siebie takie emocje to jest belkot, wybacz :-)

między oczy ,a tobie to robić wolno? :P Nie zauważyłeś,że wyraziłem tylko SWÓJ pogląd???? Nie napisałem NAPEWNO mało emocjonalną osobą jesteś:P Nie kreuj się chłopie na jedynego mądrego i ze słusznym zdaniem we wszystkim :D

xyzed Predatorka widocznie mało emocjonalną osobą jesteś i może to dobrze Jam generalnie cholerykiem jest z wyobraźnią więc jak rozmawiam z jakąś kobietą to zawsze jekieś emocje negatywne lubo też pozytywne we mnie wzbudza. iksik:) dlaczego probujesz juz mnie oceniac.? hmm:) owszem podchodze do netu z dystansem.... jesli juz mowisz o emocjach negatywnych lub pozytywnych... coż moze to gra słow ale ja to nazywam wrażeniami... ktoś na mnie może wywrzec dobre badz zle wrazenie..a tak na marginesie tez jestem cholerykiem:D ( choleryczka chyba powinnam napisac:)

nie, to nie jest bełkot, to jest po prostu zdrowe podejście do kafe i relacji z nią związanych. Dzięki temu, co Ty nazywasz bekotem, ja potrafie się całkowicie wyluzować z czym Ty masz czasem niemały problem (przynajmniej mnie się tak wydaje po tym, co przeczytałam)

\"iksik dlaczego probujesz juz mnie oceniac.? \" bo sie wypowiadasz publicznie a do tego anonimowo :P na zywo sie nie mowi rzeczy ktore tu smialo mozesz walnąć :P

między oczy ,a tobie to robić wolno? Nie zauważyłeś,że wyraziłem tylko SWÓJ pogląd???? Nie napisałem NAPEWNO mało emocjonalną osobą jesteś Nie kreuj się chłopie na jedynego mądrego i ze słusznym zdaniem we wszystkim xyz - drogi koguciku, nie kreuje sie, pisze co mysle, zawsze, chcesz porozmawiac o czyms konkretnym, to bardzo chetnie to zrobie i pisze sie NA PEWNO - bez urazy :-)

nie, to nie jest bełkot, to jest po prostu zdrowe podejście do kafe i relacji z nią związanych. Dzięki temu, co Ty nazywasz bekotem, ja potrafie się całkowicie wyluzować z czym Ty masz czasem niemały problem (przynajmniej mnie się tak wydaje po tym, co przeczytałam) tak, moze Ci sie wydawac :-)

:classic_cool: DZIEKUJE :P korzystając z okazji chce podziekować ---moim rodzicom za to że chciało im sie mnie zrobić --mojemu 1 facetowi który uświadomił mi ze seks jest fajny\' --mojemu męzowi który uświadomił mi że fajne kobiety powinny wychodzić za mąż za fajnych facetów a nie za ich imitację --moim hmm kolegom dzieki którym znalazłam sie na forum --i Wam za to że nadal Was wkurwiam👄 --no i sobie najbardziej bo jestem kobietą ;) :P

\"zglaszam wniosek, ze osoba kryjaca sie za nikiem sami jest facetem, kto za kto przeciw \" przeciw ;)

_Kwiatek "iksik dlaczego probujesz juz mnie oceniac.? " bo sie wypowiadasz publicznie a do tego anonimowo na zywo sie nie mowi rzeczy ktore tu smialo mozesz walnąć kwiateczku.,... czyli mam rozumiec ,ze na codzień.. w życiu realnym nie mowisz ludzioom wprost co myslisz.? czyzbyś był typem "dwulicowym"...? no nie.... mam nadzieje ze się myle:)

między oczy POLONISTO perfekcjonisto daruj sobie obraźliwe traktowanie mojej osoby bo mogę przestać to tolerować i wrzucę cię do pewnego wora,a od wojenek nie stronie:D I weż wbij sobie w końcu do głowy,że nie tylko ty masz prawo pisać co myślisz KOGUCIKU :P

"kwiateczku.,... czyli mam rozumiec ,ze na codzień.. w życiu realnym nie mowisz ludzioom wprost co myslisz.? " czesci rzeczy nie mowie nigdy, czesc ubieram w ladne słówka, czesc mowie jak mysle, czesc mysle jak mowie ;) a na kafe - lubie rozgrzac żelazo i dorzucic do pieca :D

no kiedyś wkleiłam swoje oczy usta to napisali ze jestem trans:O gdybym sie wszystkim przejmowała co czytam o sobie, to juz dawno chodziłabym w fajnym ubranku z dłuuuuuuugimi rękawami;)

między oczy POLONISTO perfekcjonisto daruj sobie obraźliwe traktowanie mojej osoby bo mogę przestać to tolerować i wrzucę cię do pewnego wora,a od wojenek nie stronie I weż wbij sobie w końcu do głowy,że nie tylko ty masz prawo pisać co myślisz KOGUCIKU koguciku, naprawde nie obchodzi mnie to do jakiego wora chcesz mnie wrzucac, serio, to bedzie swiadczyc o tobie a nie o mnie :-) natomiast wskaz konkretnie moj post, w ktorym odmowilem ci prawa do pisania tego co uwazasz :-)

Predatorka ja tylko domniemywam ,a nie oceniam:D Jeśli tak to odebrałaś to przepraszam. Wrażenie wg MNIE wpływa znacząco na emocje:D Nie ma wrażeń ,nie ma emocji:D Ale to TYLKO moje zdanie.

_Kwiatek "kwiateczku.,... czyli mam rozumiec ,ze na codzień.. w życiu realnym nie mowisz ludzioom wprost co myslisz.? " czesci rzeczy nie mowie nigdy, czesc ubieram w ladne słówka, czesc mowie jak mysle, czesc mysle jak mowie a na kafe - lubie rozgrzac żelazo i dorzucic do pieca hmmm ales mi nagadal no:) juz wiem wszytko...porazajaca wypowiedz:):) az sobie ja zapisze w moim tajnym notesiku:) na pamiatke:) sczegolenie ostatnie zdanie..., mysle jak mowie... jakie to głebokie:):) :D

xyz - mnie najbardziej sie podobalo jak bodajze wczoraj pisales wrzuty i na koniec dawales (uwaga żart) :D :D :D

"hmmm ales mi nagadal no juz wiem wszytko...porazajaca wypowiedz az sobie ja zapisze w moim tajnym notesiku na pamiatke sczegolenie ostatnie zdanie..., mysle jak mowie... jakie to głebokie " Predatroka... słabo.. dam 1/10 na zachętę :P :D ;) poucz sie od *Sami* to pogadamy póŸniej :D

między oczy widzę,że jesteś ponad wszystko i wszystkich więc nie mam ochoty na dalszą pseudodyskusję z tobą i proponuję się omijać:P

między oczy widzę,że jesteś ponad wszystko i wszystkich więc nie mam ochoty na dalszą pseudodyskusję z tobą i proponuję się omijać a ja proponowalem konkretny temat, ale nie podjalez wyzwania, twoj wybor, a co do omijania, to przeciez nikt nie jest tu za kare, chcesz omijac to omijaj, nie chcesz, nie omijaj :-)